Nem furcsa, hogy a 70-es évekig betegségként tartották számon a homoszexualitást, most pedig divattá vált?
1) nem vált divattá, csak végre az emberek fel merik vállalni egyre inkább
2) definiáld, hogy mi a "betegség". A homoszexualitás milyen szempontból lenne az?
"Amúgy van aki tudatosan választja, főleg a tinik körében, az a divatbuzı. Az ilyenek valójában nem buzık, csak menők akarnak lenni."
Soha, senkiről nem hallottam, senkit nem ismertem, aki DIVATBÓL döntött volna a fiúk mellett. Egyébként annyi talán lehet benne, hogy mivel a biszexualitás a leggyakoribb, egyre több ember meri megélni és kipróbálni a saját nemével is (ettől még nem feltétlenül lesz full meleg, simán lehet később átlagos családapa/-anya egy teljesen hagyományos családban is).
22 Éves homoszexuális fiatalember vagyok, szerintem nem létezik olyan hogy divat homoszexuális. Én magam 18 éves koromig elnyomtam ezen irányú vágyaimat, 21 éves koromig, nem volt semmilyen kapcsolatom meleg világgal, aztán azóta összejött sokminden, bár szex és se párkapcsolatom nem volt még.
Ha ez divat lenne, akkor azt is bevállalnák A DIVAT homoszexuálisl
ok, hogy nap mint cseszegetik emiatt a homofób emberek?
"A neten rengeteg divatbuzıt látni."
Beszélgettél velük, és mind azt mondta, hogy "divatból lettem b*zi"?
Mint mondtam, az ember alapvetően biszex, tehát annyi történik, hogy többen vallják be, hogy érdekli a saját nemük IS, de ettől még az ellenkező nem IS érdekli őket...
"Ha ez divat lenne, akkor azt is bevállalnák A DIVAT homoszexuálisl
ok, hogy nap mint cseszegetik emiatt a homofób emberek?"
Igen, bevállalják, mert így van miért sajnáltatni magukat. Emo, világfájdalom, stb., a mai fiatalok között ez is menő. A másik, amiért ezzel divatoznak, az a megbotránkoztatás. Ez hasonló jelenség, mint a nyári buzıfelvonulás, annak is egyedül a polgárpukkasztás a célja.
" van aki tudatosan választja, főleg a tinik körében, az a divatbuzı"
Legfeljebb olyan van, aki divatból b*zinak hazudja magát. De hogy pl. tényleg seggberakjon egy másik férfit "menőségből", az biológiailag lehetetlen, ha nem vonzódsz a férfiakhoz, nem tudsz egy erekciót sem fenntartani közben (ha csak nem veszel be előtte egy viagrát).
"Igen, bevállalják, mert így van miért sajnáltatni magukat. Emo, világfájdalom, stb., a mai fiatalok között ez is menő. A másik, amiért ezzel divatoznak, az a megbotránkoztatás. Ez hasonló jelenség, mint a nyári buzıfelvonulás, annak is egyedül a polgárpukkasztás a célja."
Majd ha a fejedet kihúztad a homokból (vagy a seggedből), akkor beszélgetünk, addig értelmetlen a további billentyűzetcséplés...
"Mit tennél ha a fiad felrepedt ajakkal és ütés nyomokkal az arcán hazajönne és közölné hogy megverték mert homoszexuális? De eddig úgy nem szólt volna neked."
Senkit nem vertek még meg Magyarországon azért, mert buzı. Legfeljebb azért, mert undorító kinézettel (smink, női ruhák, stb.) hirdette magáról. Ha ez lenne a helyzet, tőlem kapná a következő pofont.
"Legfeljebb olyan van, aki divatból b*zinak hazudja magát. De hogy pl. tényleg seggberakjon egy másik férfit "menőségből", az biológiailag lehetetlen, ha nem vonzódsz a férfiakhoz, nem tudsz egy erekciót sem fenntartani közben (ha csak nem veszel be előtte egy viagrát)."
Valóban, az ilyenek nem buzık valójában, csak hülyék. Csókolózni viszont tudnak fiúkkal, ahogy szopni és magukat dugatni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!