Nem furcsa, hogy a 70-es évekig betegségként tartották számon a homoszexualitást, most pedig divattá vált?
Én is úgy érzem 2010 óta hogy diktatúrában élek, hiszen az alkotmányban benne van hogy egy férfi és nő között jöhet létre a polgári házasság.
A parlamentben az ellenzéki nőket, legszívesebben a konyhában látnák +3 gyereket kéne szülniük, hogy a férjük ne verje el őket, akarom mondani hogy ne essenek el a vak komondorban.
#29 Nem mondtam, h hiteles és elfogulatlan, csak h van annyira hiteles és elfogulatlan, mint a TASZ, mert az egyáltalán nem az.
#30 Mert az nem magyarellenes, nem devianciapárti, és bizonyos híreket, csak ott lehet megtalálni.
#31 Ez nem diktatúra, hanem a házasság szentségének védelme.
#32 Ha ez így van, akkor nagyot fordult velük a világ. De Morvai Krisztináról is terjesztették már, h buzıjogi aktivista volt, szóval nem hiszek el akármit...
"Ha ez így van, akkor nagyot fordult velük a világ"
Nem. Értékek és elvek mentén állnak ki dolgok mellett vagy ellen, ha majd egyszer ezt megérted, akkor nem leszel talán egy utolsó kis mocskos frusztrált nácicsíra.
"De Morvai Krisztináról is terjesztették már, h buzıjogi aktivista volt"
Ez igaz is, nem valami álhír...Nyisd ki a szemedet, mondom...
Polgári házasságról beszéltem, nem egyháziról, az nem kell a homoszexuális és leszbikus pároknak, de házasság szentsége, csak katolikusoknál létezik.
Ami csak az egyházi esküvőt ismeri el érvényesnek, vagyis akkor is vad házasságban élsz, ha van polgári esküvőd, de nem kötöttél egyházi házasságot.
Egyébként vannak olyan protestáns egyházak ahol meleg illetve leszbikus párokat is összeadnak.
"Nem. Értékek és elvek mentén állnak ki dolgok mellett vagy ellen, ha majd egyszer ezt megérted, akkor nem leszel talán egy utolsó kis mocskos frusztrált nácicsíra."
Köszönöm, a magadfajta liberósoktól ezt bóknak veszem :) A buzulás viszont minden, csak nem érték.
"Ez igaz is, nem valami álhír...Nyisd ki a szemedet, mondom..."
Ne hazudj! [link]
Sok mindenről írnak, amivel foglalkozott, de a buzık védelme nincs ezek között.
"Polgári házasságról beszéltem, nem egyháziról, az nem kell a homoszexuális és leszbikus pároknak, de házasság szentsége, csak katolikusoknál létezik."
Nem szó szerint értettem a szentséget. A házasság intézményének lejáratása, ha a buzıknak is engedélyezik azt.
"Egyébként vannak olyan protestáns egyházak ahol meleg illetve leszbikus párokat is összeadnak."
Elég szomorú, h az egyházak is ide jutottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!