Nem furcsa, hogy a 70-es évekig betegségként tartották számon a homoszexualitást, most pedig divattá vált?
Az embereknek el kellene fogadniuk egymást,örülniük kellene egymás boldogságának...
Mindig van valami amit "felkap a nép".
Azt a kérdést mindenki fel tudja tenni,hogy meleg vagy?cigány vagy?arab vagy?.......stb........
A helyes kérdés lenne: Boldog vagy? Mert ez lenne a lényeg.
"Neked ugyanazt jelenti, mint kiderült."
nem ugyanazt jelenti, a normális fogalmát nem te határozod meg.
Ritkán látni ilyen debil kérdést.
Választ akartam írni, de túlmegy azon a bizonyos hülyeség határán eme kérdés megközelítése ahhoz, hogy egyáltalán értelme lenne magyarázatba kezdeni.
1. A homoszexualitás egy szexuális orientáció, ugyanúgy mint a heteroszexualitás. Az ilyet NEM LEHET divatból űzni. (istenem, hogy ezt 500-szor el kell magyarázni) Egy fiú nem fog divatból lefeküdni egy másik fiúval, és egy lány sem egy másik lánnyal. Az öltözködésnek a szexuális orientációhoz SEMMI köze. Mellesleg sok meleg férfiasabban néz ki, mint sok heteró. Akkor? (nem, nem mind, de vannak ilyen esetek) A melegek ugyanolyan emberek, mint mindenki más. Ennyi erővel a heteroszexualitást is lehetne divatból űzni, vagy "választani". Istenem....
2. A pedofilok többsége heteroszexuális. De az is igaz, hogy a pedofilok esetében NEM ÉRDEMES szexuális orientációról beszélni. Az éretlen kisgyerekekre izgulnak, és kárt tesznek ezáltal bennük. A homoszexualitás, 2 meleg kölcsönös szeretete senkiben sem tesz kárt. A pedofilokat mindenki elítéli, a heterók, a melegek, biszexuálisak, stb.
3. Ez megint egy értelmetlen, provokáló vita, és kérdés. Ha valaki utálja a melegeket, oké, az is egy vélemény. De akkor könyörgöm MINEK foglalkozik velük állandóan? És ez főleg a kurucinfós olvasókra jellemző, akik egy szimpla virág megöntözéséből is a zsidókat, melegeket hozzák ki. Nincs nektek jobb dolgotok?
Minden embernek kijár a boldogság, kortól, nemtől függetlenül. Én meg az olyanokat ítélem el, és nézem le, akik még arra is képesek, hogy egy kézen fogva sétáló meleg párt kövessenek, hogy minél jobban fel tudjanak háborodni. Akik meg azt állítják, hogy a homoszexualitás olyan mint a pedofília, azokat meg már nem is kommentálom.
1. A tinik mindent képesek divatból csinálni, a buzulást is. Korábban említettem példát is rá. Azt pedig te se gondolhatod komolyan, hogy az öltözködésnek a szexuális orientációhoz semmi köze. Ő pl. szted ugyanúgy lehet normális, mint buzı? [link]
2. Akkor most heteroszexuális a pedofilok többsége, vagy nem érdemes róla beszélni? Legalább döntsd már el, melyik libsi dogmát mantrázod! Ha az elsőt, akkor pedig mutass hozzá elfogulatlan forrást! A nekrofília szintén nem tesz kárt senkiben, hiszen a halottnak már úgyis mindegy, akkor az is normális és természetes dolog?
3. Én speciel nem utálom a buzıkat, amíg nem büszkélkednek a betegségükkel, és nem tukmálják rám és a többi normális emberre magukat. A zsidókat és a buzıkat pedig csak abból hozzuk ki, amihez valóban közük van.
Akik kézenfogva sétáló buzıkat követnek, azok mazochisták, de ilyenekről még nem hallottam. Te igen?
Mutatom a logikád:
1. ez az ember a képen [link] heteroszexuális/családapa/nyúlszájú/barnaszemű/kopaszodik/stb.
2. ezt az embert elítélték pedofília bűntette miatt
3.????
4. a heteroszexuálisok/családapák/nyúlszájúak/barnaszeműek/stb. pedofilok
"Mutatom a logikád: "
Mármint a logika teljes hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!