Miért érdekel engem ez 13 évesen?
Néha gondolkozok ilyen dolgokon és a töri óra is egyre jobban érdekel. Érdekel a többi ország rólunk alkotott képe és az is ,hogy hogyan fogadják a külföldi országokban a magyarokat. Hallottam a tv-ben ,hogy mi vagyunk a 3. legszegényebb ország :(. Szeretném ha ez megváltozna és lenne egy jobb miniszterünk de ez bizonyára sosem következhet be. Viszont nincs semmi bajom a többi országgal, én nem utálom egyiket se. Nem foglalkozok nagyon sokat a dologgal, más dolgokat is csinálok amit ilyen korban kell. Az Eurovíziós Dalfesztivál is tegnap kezdett el érdekelni. Vajon mi lenne ha bevezetnék az € -t Magyarországra? Remélem a minisztereknek nem sikerül semmilyen rossz kapcsolatot kialakítania a külföldi néppel.
Érdekelne még ez a téma.
13/L
"mi vagyunk a 3. legszegényebb ország"
13 évesen nem lehetsz ennyire hülye.
"mi vagyunk a 3. legszegényebb ország "
Nézz már szét egy kicsit Afrikában :D
Annyit mondok hogy
Moldova,Bulgária,Románia,Albánia,Macedóia,Ukrajna,Szerbia,Bosznia-Herczegovina,
Szóval a 3. legszegényebbek már nem lehetünk.
Történelem óra... 80%-a kamu
ne higgy el minden baromságot, nézz utánna a neten, de 13 évesen olyan naiv vagy hogy minden hülyeséget elhiszel és liberális idiótává leszel szal sztem inkább várj ezzel mig érettebb leszel és a dolgok mögé látsz( nézel vagy látsz:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!