Szerintem igen,van is egy ''barátnőm'', aki 13 éves és nem szűz, eléggé rossz szemmel néznek/nézünk rá. 15/L
2012. jún. 21. 03:43
2/11 anonim válasza:
Gáz.
2012. jún. 21. 03:55
3/11 anonim válasza:
Meglepően ocsmánynak tartom az ijet, értem h ha valaki kíváncsi, de akkor is. És mi a f@szért van ébren egy 13 éves lány 03:22-kor?! Elkorcsult világban élünk....
2012. jún. 21. 06:09
4/11 anonim válasza:
Ocsmánynak tartod az IJET? :) én ugyanúgy nem értem hogy miért basztatnak valakit azért mert szűz, mint azt hogy miért basztatnak valakit azért mert szűz. Mindkettő hozzáállás szánalomra méltó. De a tied főleg.
2012. jún. 21. 06:38
5/11 anonim válasza:
szerintem nagyon szánalmas,hogy éretlen 13-15 éves kislányok már kefélnek,és ez a legfontosabb nekik az életben,hogy minél hamarabb szét tegyék a lábukat
2012. jún. 21. 06:51
6/11 anonim válasza:
A társadalmunk szánalmas, a becsület elértéktelenedett, ki alakult ez a kifacsart séma, elbutít a média ahol a kuválkodás a trend. A szülők nem törődnek a gyerekeikkel, nem nevelik őket, ez persze csak részben az ő hibájuk, dolgozniuk kell, hogy megadhassanak mindent a gyereknek, ezért néha azt sem tudják hol és kivel van a fiuk vagy a lányuk. Megváltoztak az értékrendek, az, hogy egy 13 éves lány már nemi életet él, az sajnálatra méltó, mert hiába mondják, fogalmuk sincs róla mi is az amit csinálnak, csak menő és ennyi.
2012. jún. 21. 07:15
7/11 anonim válasza:
általában még nem eléggé érettek és ezt nem testileg, hanem szellemileg értem. nagyon gyakran csak a buli kedvéért csinálják, kivagyiságból....
ha nem ilyen a lány, akkor elfogadom, mert mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mikor kezdni, és van korábban érő is. de nem ez az általános :-(
2012. jún. 21. 08:37
8/11 anonim válasza:
Nagyon GÁZ!
2012. jún. 21. 09:33
9/11 anonim válasza:
1978. évi IV. törvény a BÜNTETŐ TÖRVÉNYKÖNYVRŐL:
"201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Mielőtt bárki megkérdezné, azt is elárulom, hogy: "fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál."
TEHÁT: Ha 16 éves srác lecicizi a 13 éves barátnőjét, az NEM bűncselekmény, DE ha ugyanezt 22éves srác teszi a 13éves csajjal, az már bűncselekmény.
2012. jún. 21. 11:59
10/11 anonim válasza:
hat igen szerintem az de nagyon de ez csak a szulok hibaja szerintem 15 16 alat ertelmetlen elvesziteni es az kiraly ha nem akarod 17 eves korodig elvesziteni ezel csak egy gond van lasan azok lesznek a furak akik 15 felet veszitik el hat ezeket a taknyosokat nem ertem hogy 12 13 evesen elveszitik mar jo ha tudjak mi az a szuzesseg na meg az ovszer
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!