Szerintetek nagyon nagy gáz ha egy csaj 25 évesen szűz még?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 14:30
1/22 anonim válasza:
Nem az, előbb meg kell tudni, hogy MIÉRT. Ez így semmi információ.
2/22 A kérdező kommentje:
félénkség, szüleim szigorúan neveltek, nem járok sehova mert nincs kivel
2012. máj. 12. 14:32
4/22 anonim válasza:
Nem, miért lenne gáz? Te annak érzed?
5/22 anonim válasza:
Akkor nem az, nem te tehetsz róla. Ha változtatni szeretnél, akkor pedig megteheted. Járj ki egy kicsit többet, ismerkedj emberekkel, ne zavarjon, hogy félénk vagy,mindenki elkezdi valahogy. Ha 25 éves akkor 25 évesen. A lényeg, hogy elkezded. Próbálj kitörni a szülői nevelés hatása alól aztán hajrá. Nem kell rögtön a mély vízbe, hanem fokozatosan is jó.
De ne félj, nem ciki.
6/22 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Szerintem legyél bátrabb, biztos vannak a környezetedben olyan férfiak, akiknek tetszel. Próbáld kimutatni annak, aki neked is tetszik. Igen, azt javasolnám én is, hogy ne vesd bele azonnal magad a mélyvízbe.
7/22 anonim válasza:
Nem gáz. A magánügyed. Én is az vagyok 21 évesen, majd elveszítem mikor úgy érzem, és akivel szeretném.
8/22 anonim válasza:
az ilyen nők mennyire pervezek/szexéhesek akik 20on évesen is szűzek? Erre kíváncsi vagyok xd
f18
9/22 anonim válasza:
Lehet, hogy akad néhány olyan fickó, aki menekülne tőled, de így is könnyen találhatsz valakit, aki szívesen vezet be a rejtelmekbe. Sokkal előnyösebb helyzetben vagy, mint egy 23 év feletti szűz férfi, akinek Marok Marcsa marad, meg az örök magány.
10/22 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, a társadalom fajzott el, hogy manapság az a divat, hogy minél előbb veszítsd el. Őszintén szólva remélem vannak még olyanok, mint te, mert örülnék, ha majd a jövőbeni feleségem is szűz lenne, amikor megismerem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!