Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nagyon nagy gáz...

Szerintetek nagyon nagy gáz ha egy csaj 25 évesen szűz még?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 14:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

ma 19:54

az a baj, hogy a csajok szóba se állnak ennyi idős szűz hapsikkal..

Szánalmas a részükről Hajlamosak elfelejteni, hogy el kell kezdeni.

Neki roppant könnyű, mert szétrakják a lábukat.

ÉS azt látom többek között még, hogy a párok nem adnak egymásnak elég időt, és máris a mély vízbe ugranak.

Pedig a tapasztalt embereknek is össze kell csiszolódni, DE ezt a csajok képtelenek felfogni és már elvárják, hogy az első este te légy a lepedő király.

A szex tanulható, nem egy eget rengető dolog, nem olyan mint a matematika. Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor csiszolódni fogg mindkettő akár tapasztalt akár nem.

Emberek, és ez főleg a lányoknak szól: becsüljétek meg azokat a hapsikat, akik nem adták oda ész nélkül másoknak, lehet, hogy azért szűz ennyi idősen, mert nem jött össze.

De ettől még nem defektes. A férfiak meg tiszteljék a hölgeyeket, igaz legyen kölcsönös!

2012. máj. 12. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Csak azok nem állnak szóba ennyi idős szűz fiúkkal, akik elvakultan követik a társadalom szeszélyeit, na már most ilyen lánnyal én szóba sem állok. És minden más is, amit leírtál csak a mai fiatalok divatrétegére vonatkozik, vannak azonban olyanok, akik mernek önálló saját elvek, vagy gondolatok alapján élni, mint én, és ilyen lányt is akarnék magamnak. Bár azt hozzátenném, hogy az előző hozzászólásomban egy árva szót sem említettem magamról.

A kölcsönös tisztelet manapság a fiatalok körében rendesen süllyesztőbe került, ezt bizonyítja, hogy milyen globális bevett dologgá vált az 'egyéjszakás kaland' ami önmagában a másik nem iránti, minden tiszteletet nélkülöz, mindkét fél részéről.

Itt nem csak arról van szó, hogy nem adnak elég időt egymásnak a párok tagjai, hanem a mai világ olyannyira eltorzult értékrenddel rendelkezik, hogy megfordult a sorrend, manapság sok esetben első a szex és utána esetleges ismerkedés.

2012. máj. 12. 20:53
 13/22 anonim ***** válasza:

ma 20:53

Teljesen egyetértek veled.

21L

2012. máj. 12. 20:56
 14/22 anonim ***** válasza:

ma 20:53

egyetértek veled

2012. máj. 12. 21:41
 15/22 Baby Firefly ***** válasza:
igen.
2012. máj. 12. 22:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Én 26/F vagyok és szintén szűz. Érzelmileg defektes vagyok, nem tudok rendesen beilleszkedni, kommunikálni stb. és ezért nem jött még össze semmi. Mindig a világot hibáztattam ezért, de a világ olyan, amilyen. Nekem kellett volna alkalmazkodni, de képtelen voltam. A problémádat teljesen át tudom érezni és szerintem nem vagy gázos. Habár magamat én is annak érzem, szóval tudom, hogy miért tetted fel ezt a kérdést.

Tanácsot nem adok, mert hát ugye mire fel...:)

De kívánom Neked, hogy találd meg a boldogságot.

2012. máj. 13. 08:50
 17/22 anonim ***** válasza:

En 26 eves fiu vagyok, szinten szuz (egy keves tapasztalatom van csak szexualis teren). Igazabol az en esetemben a gatlasossagom, felenksegem, onmagammal valo elegedetlensegem es az esetleges kudarctol valo felelem volt az, ami akadalyt jelentett. Tobbszor lett volna lehetosegem parkapcsolatra, de mindig megfutamodtam.

Engem annyiban zavar a dolog, hogy egyreszt csinaltam butasagokat, hoztam rossz donteseket a felelmeim miatt, masreszt nem erzem magam magabiztosnak, neha azt erzem, hogy benne ragadtam egy ilyen kamaszos, ugyetlen, csetlo-botlo, felenk allapotban es nehezen tudok megnyilni, kiadni azt, ami melyen megvan bennem.

Szerintem ha vagysz mar parkapcsolatra (es ezzel egyutt a testisegre is), nyugodtan vagj bele az ismerkedesbe, ne az lebegjen a szemed elott, hogy eddig miket mulasztottal el, csak elore nezz es ismerkedj, nyiss az emberek fele, mert minel kesobb kezded el, annal nehezebbe valik!

Maga a teny, hogy meg szuz vagy, egyebkent a te maganugyed, nincs radirva, nem vagy koteles senkinek beszamolni rola, vagy magyarazkodni miatta, nem kell, hogy ezt tehernek erezd, vagy valami belyegnek, ami miatt majd masok elitelnek, hiszen azt te dontod el, hogy az intim dolgaidba kiknek engedsz bepillantast.

Csak talald meg azt, akivel jol erzed magad es meg tudsz bizni benne es utana minden megy a maga utjan!

2012. máj. 13. 12:53
 18/22 anonim ***** válasza:

előző,

Amit magasról írtál azt mintha rólam írtad volna... ezek szerint nem vagyok egyedül. Te hogy tudod félre tenni azt a gondolatot, hogy miket mulasztottál el? Áruld már el, ha van valami jó módszered, légyszi.

(előtted levő voltam egyébként)

2012. máj. 13. 14:44
 19/22 anonim ***** válasza:

*magadról

(bocs)

2012. máj. 13. 14:46
 20/22 anonim válasza:
Szerintem inkább az oka gáz...függetlenül attól, nem tudom mi az( nem feltétlenül a konkrét oka, hanem amit mellé képzel)
2012. máj. 16. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!