Aki prostival veszítette el tudna írni pár sort? Akár pm-ben is a csaj linkjével ha elérhető neten.
Ugyan olyan mintha nem prostival veszítenéd el, de nincsenek érzelmek, csak testiség. Én nem bántam meg. Türelmes volt, mutatott egy két figurát meg hasonlók, értette a dolgát. Nem bántam meg, jól éreztem magam, ő is normálisan állt a dologhoz, mosolygott, nem volt lekezelő, stb. Megbeszélés kérdése amúgy, nem mindegy kihez mész... Ha gondolod ,dobj egy privit, és küldök pár linket, csak írd le milyet szeretnél...
21/F
Én is prostival vesztettem el, de valahogy nem volt az igazi. Én 21 vagyok, a csaj akivel történt 19.
Nem volt lekezelő, de az látszott rajta, hogy nagyon nem vagyok az esete, és ez az együttlétre rá is nyomta a bélyegét.
Franciája jó volt, de a szex annyira már nem.
Nem mondom, hogy rossz volt, de annyira jó sem.
Szerintem, ha kinézel valakit írj neki előtte pár sort. Abból sok minden kiderül...
Pffhej...prostival elveszteni? Ti igen csúnyák lehettek....
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!