Nem furcsa, hogy a 70-es évekig betegségként tartották
számon a homoszexualitást, most pedig divattá vált?
Figyelt kérdés
Ez olyan, mintha a pánikbetegség holnaptól nem lenne betegség, hanem menő lenne pánikrohamokat kapni. Szerintem ez a dolog egy bizonyos réteg tudatos manipulációja, hogy beleavatkozzanak a társadalom több ezer éve sikeresen működő gépezetébe.
Divat a homoszexualitás? Hol élsz te, már úgy földrajzilag?
Vagy miben nyilvánul ez meg? És mi köze a pánikbetegséghez?
2014. márc. 1. 23:49
2/109 anonim válasza:
Nem furcsa.
Vagyis az, de mivel én tudom, hogy miért lett belőle divat, így nekem nem furcsa, mert értem a folyamatot.
2014. márc. 1. 23:57
3/109 anonim válasza:
Pontosabban: XX. század elejétől a 70-es évekig betegségként tartották, előtte meg bűnnek, vagy démoni megszállásnak. Mint mondjuk a pánikbetegséget is, és ördögűzésnek vetették alá, akinek pánikrohamai voltak. Ennyit a több ezer éve sikeres működésről.
2014. márc. 2. 00:13
4/109 anonim válasza:
A homoszexualitás nem betegség, természetes védekezési mechanizmusa az összetett szexuális viselkedéssel rendelkező fajoknak a túlnépesedés ellen. Ha túl sok ember születne, éhínség lenne és nyomor.
Ellenben van olyan, hogy mentális betegség divattá vált, pl. az Asperger szindróma. Manapság főleg Amerikában szinte menő Aspergeresnek lenni, egyes aspergeresek már náci-szerű elveket vallanak és úgy tartják, hogy ők az emberiség következő evolúciója.
2014. márc. 2. 00:14
5/109 anonim válasza:
Most is betegségként tartják számon, csak közben az orvostudomány rájött, hogy nem képes gyógyítani, ezért inkább lepattintották magukról.
2014. márc. 2. 03:51
6/109 anonim válasza:
A betegség olyan szervi vagy mentális elváltozás, ami negatívan hat az egyén életvitelére. A homoszexualitás miatt senki nem fog elkezdeni tüsszögni vagy sántítva járni, ergo nem betegség. Régebben a balkezességet is betegségnek tartották. Az hogy ma már egyiket sem tartjuk annak csak annyit jelent, hogy fejlődik az orvostudomány, és ma már tudjuk, hogy csak azért, mert valaki valamiben kissé különbözik az átlagtól még nem feltétlenül jelenti azt, hogy beteg az illető.
2014. márc. 2. 07:56
7/109 anonim válasza:
Azért nem tartják már betegségnek, mert liberális diktatúra van. Az inkvizíció idején abban kellett hinni, h a Föld lapos, és a Nap körülötte kering, most pedig abban, h a buzıság normális. A hatalom erősebb a tudománynál.
2014. márc. 2. 09:27
8/109 anonim válasza:
Utolsó, az inkvizíció idején sem hittek ilyesmiben.
De hogyan is válhatná divattá egy olyan dolog, mint a homoszexualitás, ami nem tudatosan választott?
2014. márc. 2. 09:46
9/109 anonim válasza:
Miért vált volna divattá?
2014. márc. 2. 09:50
10/109 anonim válasza:
#8 Olvass Galileiről egy kicsit! Amúgy van aki tudatosan választja, főleg a tinik körében, az a divatbuzı. Az ilyenek valójában nem buzık, csak menők akarnak lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!