Mi a véleményed a divatrockerekről?
sulyok andrás: jó lehet hogy le cigányozott, de nem kéne így írni/beszélni, főleg más annyáról!!
És hogy jött a divatrocker témához, hogy te utálod a rockot, meg a rockereket, mi se rajongunk a pávákért, mégse hangoztatjuk, hogy: én utálom a pávákat, ezért senki nem lehet az!
te talán nem , de sokan igen. a páwák meg nem érdekelnek mert én nem vagyok az.
De addig örüljön a gyakori amíg nincsenek itt páwák.
Tévedsz, még 1 páwa sem volt itt.
Viszont holnap én törlöm magam innen és átadom az oldalt a páwáknak. Ez annyit jelent hogy extrém fokú rockergyűlöletet fogunk indítani és addig nem lesz vége a páwa diktatúrának amíg a rockerek meg nem adják magukat.
Ellenállásuk esetén átneveljük őket páwának, aki erre nem hajlandó az meghal. Mi nem viccelünk, tényleg gyűlöljük a rockereket.
Ugyanaz róluk a véleményem mint a rockerekről.
Csak ilyen begyöpösödött , kívülállók hallgatják akik nem sokat tudnak a zenéről. Ott van például a szar slipknot ami egy teljesen tehetségtelen gáz banda , mégis divat lett mint az egész rock. Ezek az együttesek csak a botrányaikkal a trágár beszédjükkel és az igénytelen ordítással hívják fel magukra a figyelmet és persze a sok tininek és a b*ziknak a slipknot kell mert nem találnak jobbat nála. De ugyanilyen szar a black sabbath, ozzy osbourne, metallica, pokolgép, guns n roses satöbbi.
Szóval a lényeg az hogy az összes rocker divatrocker. És nem kell isteníteni a rockzenéket mert gagyik mint az állat. Persze vannak jó együttesek ebből a műfajból is de a slipknot eget rengetően szar.
Majdnem minden hozzászólást elolvastam... hm... tanulságos volt.
Mi a véleményem a divatrockerekről? Pár évvel ezelőtt még idegesítettek... mára rájöttem, hogyha annyira nincs egyéniségük, hogy másokét kell "lopkodniuk", akkor nem gyűlöletet, hanem sajnálatot (egyesek szánalmat) érdemelnek.
Szerintem ezzel megkaptad az én véleményemet chrishu.
-o-
OFF: Reagálnék néhány dologra, amire felfigyeltem olvasgatás közben.
- Többen írták, hogy a rockzene a '80-as években volt divat, mára - hála az égnek "kinőttünk" belőle - mások pedig azt írták, hogy CSAK divatrockerek vannak, mivel a zenének nincs értelmes mondanivalója, a műfajban tevékenykedő emberek pedig tehetségtelenek?
Akkor most mi van? Úgy rajongunk egy divatért, hogy közben már rég nem az a "menő"? Értelmes! Gratulálok!
- A rockerek csak azt bánják, hogy már nem élünk a '80-as években, ezt nem tudják elfogadni, ezért hallgatnak ilyen szar zenét. Vagy valami ilyesmi. Én kifejezetten szeretek a XXI. században, 2013-ben élni.
- A férfi rockzenészek 90% homoszexuális? Sokan dobálóztok Ozzy-val... Ember, lánya van! És amúgy akkor mi van, ha homokos? Baromira nem érdekel! Had idézzem Kurt-öt (Nirvana): "I am not gay, although I wish I were, just to piss off homophobes." - "Nem vagyok b*zi, noha azt kívánom, bár az lehetnék, csak hogy felbosszantsam a homofóbokat." Mellesleg neki is van egy lánya.
- A rockerek (fiúk-lányok, nők-férfiak) igénytelenek! Ekkora általánosítást! Láttál minden egyes rockert a Földön? Jó neked! 23 éves rockerlány vagyok, képzelt, minden este tusolok, kétnaponta hajat mosok, a körmeimről nincs lepattogva a körömlakk, szempillaspirált használok (és tudom is használni, nincs elkenődve a fél arcomon) nem cigizek, nem drogozok, nem iszom le magam minden este a sárga földig. Hogy akkor én nem is vagyok rocker? Nos lássuk, kedvenc együtteseim: Nirvana (és egyetértek az egyik előttem szólóval, Kurt tényleg a világ egyik legokosabb embere volt), Nickelback, The Pretty Reckless, Green Day, My Chemical Romance, Guns n' Roses, Metallica, Grace Potter and The Nocturnals, Papa Roach vagy akár a Tankcsapda. Szóló: Ozzy, Joan Jett. Éééés... dobpergést... nem szeretem a Slipknot-ot. Attól még, hogy valaki rocker nem kell szeretnie minden rockdalt... ez az én személyes véleményem.
- Olvastam még olyat is, hogy a rockzenészek csak a botrányaik és a dalszövegekben használt trágár kifejezésik miatt aratnak/arattak sikert. Nos, ezután beszéljetek!
Nirvana - Lake of Fire
http://www.youtube.com/watch?v=Wc8sYrmjjN0
Nickelback - Someday
jajmá hallottam tőlük több számot is: war pigs, paranoid
És még mindig ugyanolyan szar a rock. És én PÁWA vagyok és nekem ez a véleményem a rockról. Ugyhogy ne hisztizzetek má légyszikeh :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!