Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a divatrockere...

Chrishu kérdése:

Mi a véleményed a divatrockerekről?

Figyelt kérdés
Természetesen rockereknek és metalhead-eknek szól a kérdés

2012. aug. 21. 13:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 anonim ***** válasza:
51%
nagyon okos vagy.. gratulálok.. CIGÓ..
2013. jan. 18. 13:07
 62/133 anonim ***** válasza:
18%
te köcsög rocker szopd ki anyád pícsáját
2013. jan. 19. 00:50
 63/133 anonim ***** válasza:
82%

sulyok andrás: jó lehet hogy le cigányozott, de nem kéne így írni/beszélni, főleg más annyáról!!

És hogy jött a divatrocker témához, hogy te utálod a rockot, meg a rockereket, mi se rajongunk a pávákért, mégse hangoztatjuk, hogy: én utálom a pávákat, ezért senki nem lehet az!

2013. jan. 19. 07:49
 64/133 anonim ***** válasza:
73%

te talán nem , de sokan igen. a páwák meg nem érdekelnek mert én nem vagyok az.

De addig örüljön a gyakori amíg nincsenek itt páwák.

2013. jan. 19. 15:57
 65/133 anonim ***** válasza:
83%
már ellepték az egészet :(
2013. jan. 19. 22:40
 66/133 anonim ***** válasza:
25%

Tévedsz, még 1 páwa sem volt itt.

Viszont holnap én törlöm magam innen és átadom az oldalt a páwáknak. Ez annyit jelent hogy extrém fokú rockergyűlöletet fogunk indítani és addig nem lesz vége a páwa diktatúrának amíg a rockerek meg nem adják magukat.

Ellenállásuk esetén átneveljük őket páwának, aki erre nem hajlandó az meghal. Mi nem viccelünk, tényleg gyűlöljük a rockereket.

2013. jan. 19. 23:09
 67/133 anonim ***** válasza:
13%

Ugyanaz róluk a véleményem mint a rockerekről.

Csak ilyen begyöpösödött , kívülállók hallgatják akik nem sokat tudnak a zenéről. Ott van például a szar slipknot ami egy teljesen tehetségtelen gáz banda , mégis divat lett mint az egész rock. Ezek az együttesek csak a botrányaikkal a trágár beszédjükkel és az igénytelen ordítással hívják fel magukra a figyelmet és persze a sok tininek és a b*ziknak a slipknot kell mert nem találnak jobbat nála. De ugyanilyen szar a black sabbath, ozzy osbourne, metallica, pokolgép, guns n roses satöbbi.

Szóval a lényeg az hogy az összes rocker divatrocker. És nem kell isteníteni a rockzenéket mert gagyik mint az állat. Persze vannak jó együttesek ebből a műfajból is de a slipknot eget rengetően szar.

2013. jan. 20. 15:12
 68/133 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem minden hozzászólást elolvastam... hm... tanulságos volt.

Mi a véleményem a divatrockerekről? Pár évvel ezelőtt még idegesítettek... mára rájöttem, hogyha annyira nincs egyéniségük, hogy másokét kell "lopkodniuk", akkor nem gyűlöletet, hanem sajnálatot (egyesek szánalmat) érdemelnek.

Szerintem ezzel megkaptad az én véleményemet chrishu.

-o-

OFF: Reagálnék néhány dologra, amire felfigyeltem olvasgatás közben.

- Többen írták, hogy a rockzene a '80-as években volt divat, mára - hála az égnek "kinőttünk" belőle - mások pedig azt írták, hogy CSAK divatrockerek vannak, mivel a zenének nincs értelmes mondanivalója, a műfajban tevékenykedő emberek pedig tehetségtelenek?

Akkor most mi van? Úgy rajongunk egy divatért, hogy közben már rég nem az a "menő"? Értelmes! Gratulálok!

- A rockerek csak azt bánják, hogy már nem élünk a '80-as években, ezt nem tudják elfogadni, ezért hallgatnak ilyen szar zenét. Vagy valami ilyesmi. Én kifejezetten szeretek a XXI. században, 2013-ben élni.

- A férfi rockzenészek 90% homoszexuális? Sokan dobálóztok Ozzy-val... Ember, lánya van! És amúgy akkor mi van, ha homokos? Baromira nem érdekel! Had idézzem Kurt-öt (Nirvana): "I am not gay, although I wish I were, just to piss off homophobes." - "Nem vagyok b*zi, noha azt kívánom, bár az lehetnék, csak hogy felbosszantsam a homofóbokat." Mellesleg neki is van egy lánya.

- A rockerek (fiúk-lányok, nők-férfiak) igénytelenek! Ekkora általánosítást! Láttál minden egyes rockert a Földön? Jó neked! 23 éves rockerlány vagyok, képzelt, minden este tusolok, kétnaponta hajat mosok, a körmeimről nincs lepattogva a körömlakk, szempillaspirált használok (és tudom is használni, nincs elkenődve a fél arcomon) nem cigizek, nem drogozok, nem iszom le magam minden este a sárga földig. Hogy akkor én nem is vagyok rocker? Nos lássuk, kedvenc együtteseim: Nirvana (és egyetértek az egyik előttem szólóval, Kurt tényleg a világ egyik legokosabb embere volt), Nickelback, The Pretty Reckless, Green Day, My Chemical Romance, Guns n' Roses, Metallica, Grace Potter and The Nocturnals, Papa Roach vagy akár a Tankcsapda. Szóló: Ozzy, Joan Jett. Éééés... dobpergést... nem szeretem a Slipknot-ot. Attól még, hogy valaki rocker nem kell szeretnie minden rockdalt... ez az én személyes véleményem.

- Olvastam még olyat is, hogy a rockzenészek csak a botrányaik és a dalszövegekben használt trágár kifejezésik miatt aratnak/arattak sikert. Nos, ezután beszéljetek!

Nirvana - Lake of Fire

http://www.youtube.com/watch?v=Wc8sYrmjjN0

Nickelback - Someday

http://www.youtube.com/watch?v=-VMFdpdDYYA

2013. jan. 20. 18:16
 69/133 anonim ***** válasza:
81%
Najó.. Látom nem tudja a nép, hogy mi a jó.. Különben is.. Hogy lehetnek ilyen hülyék az emberek?? Miért érdekel mindenkit, hogy ki mit hallgat? Amikor a drágalátos páwák beszólnak, hogy lenézik őket a rockerek, hogy mit hallgatnak.. Miről beszélünk? Amikor itt szapulják a rockot. Nincs jobb dolgotok? Jó érzés valakivel úgy konfliktus helyzetbe kerülni,idióta érveket találni csak azért, hogy veszekedjenek?Ráadásul nem is ismeritek az illetőt? A zenei ízlés miatt.. Gratulálok! Hova fajul a világ... Nem akarok itt bölcs szavakat hallatni, mert csak egy egyszerű rocker beszél hozzátok, nem egy bölcs.. Ami pedig a divatrockot illeti, tisztázzuk. Az azt jelenti, hogy valaki nem a rockzene miatt rocker, nem az életérzése miatt, hanem mert k*rva nagy egyéniség akar lenni, meg a rockerek menők.. Az emberek 90% a nem tudja mi az hogy rock, csak azt tudják eldönteni hogy szeretik e a zenét amit játszanak vagy sem.. És ez nem lenézés most! De ne pofázzatok már, arról amiről fogalmatok nincs. A rockerek nem igénytelenek. Ez csak egy béna érv, amiért lehet őket utálni..Ami pedig örökké maradni fog az a rock, mert AMÍG A FÖLD KEREK MINDIG LESZNEK ROCKEREK!!! A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN!! Aki ezt nem így gondolja,az k*rvára nem tud semmit a rockról. Ha tetszik ha nem ez így van.. A 70-es évek óta létezik a rock..Ha nem jött volna létre, akkor nem született volna meg ezek a rockegyüttesek, akik azt képzelik magukról, hogy rendes rockot játszanak. Gondolok itt most azokra az együttesekre, akik a 21. szd.-ban jöttek létre. (Paramore stb) De ha tetszik hallgassad! De ne szarozd le a Pokolgépet, se a Metallicát, se Ozzyt. Mert csak azért utálják őket az emberek, mert pfuuj rock.. Közben fogadok, hogy egy számot se hallgattatok meg tőlük.. Most pedig jöhetnek a dislikeok, nem érdekel. Az igazság gyakran fájdalmas..
2013. jan. 20. 20:36
 70/133 anonim ***** válasza:
17%

jajmá hallottam tőlük több számot is: war pigs, paranoid

És még mindig ugyanolyan szar a rock. És én PÁWA vagyok és nekem ez a véleményem a rockról. Ugyhogy ne hisztizzetek má légyszikeh :))))

2013. jan. 20. 23:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!