Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a divatrockere...

Chrishu kérdése:

Mi a véleményed a divatrockerekről?

Figyelt kérdés
Természetesen rockereknek és metalhead-eknek szól a kérdés

2012. aug. 21. 13:19
 91/133 anonim ***** válasza:
34%
mi az hogy divatrocker ???!!
2013. jan. 21. 20:35
 92/133 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok az, akivel eddig társalogtál, és nem én írtam azt, hogy Avril divatrocker, mert egyáltalán nem tartom rockernek, mint mondtam ő a punk-pop hercegnő.

és hogy mit jelent a divatrocker? olyan embreket hívunk így, akik:

a.) nem szeretik a rockot, de pl. Metallica-s pólóban feszítenek

b.) nem érzik át a rockerség lényegét (szabadságvágy) csak, meghallgatnak 1-2 rockszámot és minden "rock-szabályt" betartanak, pl.: apuci pénzéből van pénz mocira, fekete bőrcuccok, mindenhol, csak és kizárólag rockot hallgat(legalábbis ezt mondja). összegezve olyan ember, aki annyira meg akar felelni az adott stílusnak, hogy az már erőltetetté, szánalmassá válik, és létszik, hogy azt akarja, hogy mindenki levágja, hogy ő mekkora kemény arc, pedig a rockerek pont arról híresek, hogy nem érdekli őket, csak azok véleménye, akik igazán fontosak számukra

2013. jan. 21. 20:42
 93/133 anonim ***** válasza:
26%
ajjaj , akkor én divatrocker vagyok, mert ez illik rám
2013. jan. 21. 20:46
 94/133 anonim ***** válasza:
100%

Akkor eléggé tudlak sajnálni. Amikor az eredeti kérdésre válaszoltam ezt írtam le:

"Mi a véleményem a divatrockerekről? Pár évvel ezelőtt még idegesítettek... mára rájöttem, hogyha annyira nincs egyéniségük, hogy másokét kell "lopkodniuk", akkor nem gyűlöletet, hanem sajnálatot (egyesek szánalmat) érdemelnek.

Szerintem ezzel megkaptad az én véleményemet chrishu. "

2013. jan. 21. 20:49
 95/133 anonim ***** válasza:
78%
de gáz vagy.. páwácskahhh.. amúgy nem gondolod, hogy mindenki elhitte a te kis hozzászólásaidat? látszik hogy hülyíted a népet... és hülye vagy ha nem veszed észre, hogy mások tudják, hogy kamuzol!!
2013. jan. 21. 20:53
 96/133 anonim ***** válasza:
63%
És ez miért jó neked? Unatkozol? Menj tanulni.. Rád fér
2013. jan. 21. 21:05
 97/133 anonim ***** válasza:
70%

páwácskah: ha meglátná ezt egy rendőr vagy valami amiket leírtál, tuti börtönbe zárnának!!

És csak azokat ölnéd meg akik ezeket utálják, amiket felsoroltál??

Szerintem csak hallottál tőlük egy darab számot, vagy olvastad (ha tudsz olvasni, mert gondolom a sulyok segít neked olvasni, viszont a kövesi ír) hogy létezik egy ilyen eggyüttes, megnéztétek wiki-n, megláttad hogy rock/metal, és máris leszaroztad őket.

Kölönben személyiség hasadásod van hogy ennyi ember vagy egyszerre, vagy mi?? (gyorsan kérdezd meg valamelyikőlyöket, hogy mi az, vagy nézd meg wiki-n)

Belegondoltatok már hogy szegény tag mennyi e-mailt kap már.....és én vagyok a 100.!! :D

2013. jan. 21. 22:47
 98/133 anonim ***** válasza:
26%
Na jó. Ez már tényleg szánalmas..XD te komolyan csináltál ezért ennyi felhasználót csak azért, hogy minket fikázhass?! Menj el pszichológushoz mert valami probléma van veled. Nem is kicsi..xD
2013. jan. 23. 21:33
 99/133 anonim válasza:
100%

"Természetesen rockereknek és metalhead-eknek szól a kérdés"

Hány éves vagy te, 11 ?

2013. jan. 28. 08:38
 100/133 anonim ***** válasza:
75%

#101-es válaszoló:

nagyon is tévedsz!! A divatrockereknél sokkal több a meleg!

És különben is mi a bajod a melegekkel?! Hülye homofóbok.....szerinted DIREKT az azonos neműeket szeretik???!!! Te is kb. 11 éves vagy.....

2013. jan. 28. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!