Chrishu kérdése:
Mi a véleményed a divatrockerekről?
Figyelt kérdés
Természetesen rockereknek és metalhead-eknek szól a kérdés2012. aug. 21. 13:19
111/133 anonim válasza:
elég legyen Szindyke 5689.. -.-"
112/133 anonim válasza:
xDD az előzőn behaltam XD
mi miért bántjuk mindig a technot??
Olvasod te mit írsz??
Annak a refoonak 0 a tehetsége, de komolyan.....Kurt Cobain, Billie Joe Armstrong, Matt Tuck, Benjamin Kowalewicz, Billy Idol, és még sorolhatnám napokig, 1000x tehetségesebbek....még a Justin gyerek is, vagy a Sajtos Pogácsa (SP)!!!
ezt az LMFAO-t is csak azért kapták fel mert a klippje "menő", mint azt a szar gangnam style-t, közbe meg az egész zene egy rakás szar....különben az LMFAO az nem pop?
113/133 anonim válasza:
Hagyjátok ez a csaj reménytelen..xD Hiába vágtok vissza úgyis kitalál még 1millió karaktert és csak lepontozza a válaszokat.. Nem ér ennyit..XD szegénykének ennyi jutott, ha nem tud normálisan gondolkodni, akkor hiába erőltetitek nem fog neki sikerülni..xD
114/133 anonim válasza:
nem szeretem őket de senki nem hallgat rockot divatból semmilyen rockot se
115/133 anonim válasza:
Számla kielégítve.
Na rocker palánták, elég volt ennyi szidás vagy akartok még ?
116/133 anonim válasza:
szidás? mert aztán a te véleményedet mindenki komolyan veszi..le se sz*rjuk hogy mit "szidod" a rockot.. menj babázni kislány!!!
117/133 anonim válasza:
"senki nem hallgat rockot" -> "Együnk lószart sok millió légy nem tévedhet!" :D
118/133 anonim válasza:
Én utálom őket , pláne a slipknotot utálom a legjobban , mert buzí patkányok, tetves görénykeé s a metál szégyenei
119/133 anonim válasza:
dehát az a neved, hogy true metalhead.....o.O
120/133 anonim válasza:
Mert a slipknot nem igazi metál hanem egy pózer banda.
Ezek a metálzenék:
Stratovarius
Hammerfall
Wisdom
Metallica
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!