Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szólítanak le minden...

Norbertusmagnus35 kérdése:

Miért szólítanak le minden féle hülyeségekkel a romák bárhol is legyen az illető akár csapatostul, akár egyedül is!?

Figyelt kérdés
Többször látom ,hogy random kiválasztanak társaságokat vagy épp egyedüli embereket és random lökni kezdik a hülyeségeket. Velem is megtörtént a múltkor hajnalban egy buszmegállóban álltam egyedül és egyszer csak egy ilyen roma csávó betalált és csak dumált és dumált. Nem bántott, nem kéregetett csak lökte a dumát. Mintha valami haverja lettem volna. Fura volt mert én nem vagyok ilyen közvetlen. Humorizált, de baromi vulgárisan. Az érkező hajnali busz mentett meg. Oda már nem követett.

#figyelemelterelés #társasági élet.
tegnap 18:57
 1/4 Metionin ***** válasza:
67%
Sokszor azért, hogy ki tudjanak rabolni. Bár nekem az volt a legszürreálisabb, amikor meg akart téríteni a csávó.
tegnap 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nagyon baleknak látszol, akit le lehet húzni, vagy nagyon közvetlennek, akivel lehet csacsogni.

Ők sokszor nyitottabbak, kevésbé távolságtartóak idegenekkel is, mint mi, ezért sokszor tapadósnak tűnhetnek. Ha szimpatikus vagy, akkor két mondat után örökbe vagy fogadva.

tegnap 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ȋsmerkedes haverkodassi cellal.
tegnap 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Le akarnak húzni. Először csak csevegnek, után jön hogy kell pénz buszra, van e kajád. Van olyan aki az időt kérdezi és ha előveszed a telefont akkor lenyúlja tőled. Lehet csak kiveszi a kezedből lazá hogy közelebbről megnézze utána nem adja vissza aztán egyszer csak eltűnik vele.
ma 01:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!