Mi a véleményed a divatrockerekről?
Újra a 14-es vagyok..
"A rockerek háborognak, hogy nem a 80-as években élünk".. Azért mert akkor még létezett az a szó ebben az országban, hogy kultúra?! Esküszöm én már csak röhögni tudok ezen, hogy most ez a menő, hogy írjunk egy kérdéshez minden baromságot, és provokáljuk az embereket. Ennyire figyelemhiányosak vagytok, vagy csak szimplán ennyire buták? "A rocker lányok rondák".. Ezt sokan csak azért mondják, mert nem sminkelik magukat agyon. Sminkkel meg még egy öregnőt is bombázóvá alakít bárki. De lehetnél kicsit okosabb is ha már a "b*zi sminkelős rockerekről" beszélsz, ugyanis a rockerek többnyire k*rvára nem sminkelik magukat, azok a Goth-ok, de az már egy más témakör. Mellékesen megnézném néhány plázacica bombázó barátnődet, akinek 1000 lájk van a képe alatt, smink nélkül, és pl. nagyon rövid szétálló hajjal. Egyből nem lenne szép egy se.. De az írásmódotok, és a beszédstílusotok alapján, csak szeretethiányos elvakult tinik vagytok, akik úgy élik ki magukat, hogy próbálnak másokat beoltani, igen szánalmas módon.
Szindyke és bocs nálam a tinip*csa ott kezdődik, hogy valaki 10-20 év között van, és mindenkibe beleköt aki, más mint Ő, mert Ő a tökéletes, és amit Ő mond az Istenség, és, most te eldöntötted, hogy a rock szar, és akkor mindenki mondja ezt, mert húúú összedől a világ, és egy értelmes felnőtt gondolkodású tininek, nem jut eszébe bárkit is szívatni, főleg nem egy olyan kérdésnél, ami tulajdonképpen nem is érdekli, és biztos nem az fogja érdekelni, hogy most ki milyen stílust követ. Ráadásul az egyik kommentelőnek nagyon arra utaltál, hogy szép is vagy. Nem mondom, hogy nem amíg nem láttalak, de többnyire ez is önbizalomhiányra vall, ha valaki ennyire bizonygat valamit valakinek. Meg különben is csak vagyunk gyökerek amíg nem mi vagyunk többségben. Ha valami nagykutya elterjesztené, hogy a rock a divat, egyből rohannátok acélbetétesért a katonaboltba.. De én csak egy dolgot kérnék.
Nőjetek már fel óvodások.. Ha a homokozóba fellöksz, vagy ütni kezdesz valakit azért, mert neki zöld lapátja van és nem piros, attól még nem leszel több semmivel, csak bizonyítottad, hogy mentálisan problémák vannak veled, vagy épp lehet, hogy közveszélyes vagy.
Ne hisztizz már @
Én ezt gondolom hogy a rockzenék többsége (pl: black sabbath, slipknot, metallica, linkin park) egy nagy szar.
Én ezt gondolom fogadd el!
#46-os válaszoló, nem szoktuk ezt csinálni (legalábbis én nem, mert magasról lesz*arom milyen zenéket hallgat a másik, kivéve ha nekem is tetszik, az amit hallgat, akkor megkérdezem mi a címe, és kész.És különben is mi közötök hozzá?!).
És hogy jött a divatrockerekhez, a drága Szindyke (hogy verjem a fejét 4x a betonba :@) véleménye, miszerint Ő utálja a rock zenéket???
Ki a sz*art érdekli??!!
És a rock nem menőzés hanem benne van abban a válaszban, amikor Kurt Cobain-t idéztem, számszerint a #31-es válasz!! ( ELOLVASHATJÁTOK AZ EGÉSZET, MERT RÁTOKFÉR)
Különben ti is fikázzátok azt amit nem szerettek, de még NEM IS ISMERTEK, mi viszont ismerjük a pop-ot meg ilyesmit, mivel ez megy mindig a tévében/rádióban, mert a tinik most nagyon rákaptak ezekre a zenékre, és ebből kifolyólag legyen nézettség, de nem valami jók azok a számok, max. a good feeling, meg egy calvin harris szám volt az amit elhallgattam, mivel tesóm mindig ezeket nyomatta a hangfalon max hangerővel, és sokat hallottam, és mindig ez ment a fejemben ( 3 heten át ezeket hallgatta) , és a végén megtetszett.
De a többi zenét a mai tinik csak divatból hallgatják szinte mert húú, az egyik oszt. társam szereti ennek a zenének a klippjét, szeressük mi is és hallgassuk agyba-főbe ezt a fost, mert menő!
<--Ez azért szégyen, de komolyan!
"most őszintén ki hallgat máma rockot ?"
Lássuk csak: magyar rockerek portálja, ahol jelzem nem minden magyar rocker van fent. 37293 ember van fent, már a fele is sok annak, hogy megkérdezd, ki hallgat ma rockot, és jelzem még egyszer, ez csupán Magyarország! Nézzük nagyon kishitűen és szorozd be ezt a számot azzal a "néhány" országgal ami van kis bolygónkon....Hm....talán mégsem olyan kevés???
Vagy másik példa... AC/DC facebookos "lájkolói": 22.325.309 ember kedveli
Slipknot: 13.125.194 ember kedveli
Linkin Park: 48.324.014 ember kedveli
Nirvana: 18.457.019 ember kedveli
Metallica: 28.324.299 ember kedveli
Iron Maiden: 7.594.547 ember kedveli
KISS: 7.853.997 ember kedveli
The Rolling Stones: 11.736.081 ember kedveli
Guns N' Roses: 19.435.279 ember kedveli
Green Day: 26.583.831 ember kedveli
nem vagyunk kevesen!
Szindyke te csak szimplán gyerekes vagy.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!