Mi a véleményed a divatrockerekről?
Az egész rock egy nagy divat!!! Csak ilyen fekete hajú 17 éves fiúk hallgatják akik azt hiszik hogy ettől keményfiúk leszek. Az egész rock egy hatalmas üzlet: A normális emberek megvehetők popzenével, hip-hop-al dubsteppel míg a b*zi rockerek a rock-al vagy a meállal ami szintén homokosoknak való.
tehát a rock-ot is eladják a b*ziknak emósoknak és más kisebbségeknek.
Egyébkén is az ilyen rockzenéket csak az különcködni akarók hallgatják.....
Ezért is gyűlölöm az összes rockzenét!!!!
Tehát nem kell isteníteni a szar rock-ot mer fos zene az is mint a többi!!!
És attól hogy lepontozol még nekem van igazam!!!
OFF: Szindyke drága, kikérem magamnak, rocker vagyok, teljesen NORMÁLIS emberi lény, sőt talán műveltebb, mint drága hiphop-ot hallgató környezetem. Többnyire füveznek, és azt hiszik attól kemények lesznek. De kinek mi a normális... Egyébként én a helyedben picit elgondolkodnék, mert tuti, hogy imádod a csőgatyát, bőrkabátot és társait. Régen ezek a ruhák egyáltalán nem voltak népszerűek átlag emberek körében, amíg meg nem jelentek a ROCKEREK.
Amúgy senki sem isteníti a rockot, csak sokan félnek, hogy a mi "életmódunkat" átveszik a magadfajta tudatlan emberek, és miattuk ítélnek meg minket. A homoszexualitás pedig végképp nem tudom, hogy jön ide, amikor csillogóspolós, cicagatyás, pinkcipős, vasalt hajú alfahímek rohangálnak mindenhol, és többnyire - nem csak, hogy elfogadottak - még népszerűek is...
Ja és végül.. Tanulj zenetörténelmet!
Régen a VALÓDI zenészek olyanok voltak, mint Mozart, vagy mint Beethoven.
Utánuk a "modernebb" zenészek a rockerek voltak akik még tudtak hangszeren játszani.
A hiphop csak később jött képbe és még rendelkezik némi instrumentális háttérel, amihez talán kellett tehetség, de a dubstep semmi több csak zajok összerakása. Példának tudok is mondani egy dubstep szerű számot, amit utcai zajokból vágtak össze. Syrsa - Mad machine
Ja és utálhatod ennyi erővel a hiphop-ot is, ugyanis az előadók nagy része szereti a rock műfajt, csak nem abban akartak érvényesülni, sőt sok rock zenét fel is dolgoztak. Drága Skrillex (dubstep) előadó barátunk, pedig a Korn nevezetű (rock) együttessel készített közös számot, (vagy csak feldolgozta azt már nem tudom..) De én a helyedben kicsit magadba szállnék..
Egyet értek a #18-as válaszolóval.
Ti meg Szindyke, Kövesi Petra és nyomorék, retaldált barátai húzzatok a p*csába.... Még írni se tudtok rendesen....
Inkább
Egyet értek a #18-as válaszolóval és az OFF-olóval.
Ti meg Szindyke, Kövesi Petra és nyomorék, retaldált barátai húzzatok a p*csába.... Még írni se tudtok rendesen....
Inkább "nyomorékoskodó, 0 tehetséggel rendelkező, homoszexuális emós" lennék, mint ilyen hülye tini-p*csa/ vagy ahogy a nemrégi OFF-oló leírta "alfahím".
És a NIRVANA, a Green Day, a Blink 182, Sum 42, AC/DC, Papa Roach, Metalica, Iron Maiden, Rolling Stones, KISS, Billy Talent, Asking Alexandria, Bullet For My Valenitne, Korn, Machine Head, és én a Slipknot-ot is szeretem, de még a Black Veil Brides-t is (lehet hogy hülyén néznek ki, és a másik nemhez vonzódnak, de vannak király zenéik, és még így is jobbak a ((mai)) popp-nál, a hip-hop-nál, és a dubstep-nél) LEALÁZZA az olyan szarokat, akik hülyét csinálnak magukból, és iszonyat-sz*r zenéhez csinálnak egy nagyon gáz klippet, hogy az olyan "tini-p*csák"/"alfahímek" a klipp miatt hallgassák agyba-főbe az ilyen sz*arokat, mert az "menő"!!!
Szerintem azt se tudjátok mi az a ZENE, de írjátok be Wikipédiába, vagy guglizd ki a ROCK címszó alatt (de az lehet Blues, Jazz, meg ilyesmi is), talán megérted!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!