Van egy pár általam írt rövid történet. Elemeznétek nekem?
Figyelt kérdés
Tudom, vannak helyesírási hibák benne. Remélem nem potyára írtam ezeket, kiváncsi vagyok a részletes véleményekre. Rossz kritikát is elfogadok.
Elég élénk a fantáziám, ezt írásba öntöttem. Csak egy két haverom olvasta, de nem értenek hozzá az értékeléshez. Mindegyik anyit mondott, hogy jó, meg fasza, de semmi konkrétat nem mondtak, nem tudtak "nagyobb ívben" értékelni. Lehet az is hogy rossz, csak nem mondták, hogy ne hogy megsértődjek :))))))))))))))) Ezért valaki itt egy kissé részletesebben tudná értékelni, kritizálni? A stílus legtöbbször humoros, gúnyolódó, groteszk. De a humor a fő elem. Jelen vannak horrorisztikus elemek is egyes történetekben. Nem túlzottan, de észre lehet venni.
tegnapelőtt 18:58
2/8 A kérdező kommentje:
ejj na... miért nem?
tegnapelőtt 20:28
4/8 A kérdező kommentje:
Egyet küldök. Privátba mehet?
tegnapelőtt 20:42
6/8 A kérdező kommentje:
de küldök viccesebbet is. legtöbb az.
tegnapelőtt 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!