Mit lehet tenni ezekkel a nyilvános visszajelzésekkel?
Sziasztok!
Jó pár éve publikálok fanfiction.net-en, de csak kb. fél éve kezdődött, hogy mindegyik történetemnél nyilvános review-kat hagynak olyan szöveggel, hogy "Fantasztikus, nagyon megihlettél, szeretném, ha együtt dolgozhatnánk és lerajzolhatnám, mint képregényt...".
A sztorira természetesen nem reflektál (ami a review lényege lenne), bár a megtekintésből egyébként is világos, hogy nem nyitotta meg.
Ránézésre robot cucc, mindegyik majdnem ugyanúgy van megfogalmazva.
Plusz az összes történetem legelső mondata az, hogy privátban írjanak ilyenekkel, ne legyenek taplók...
Baromi idegesítő, mert semmit sem tudok tenni ellene, beillesztenek egy egész promotion szöveget, mint egy CV-t, és az olvasómnak kb. el is megy a kedve, mire ezeken végigmegy.
Fogalmam sincs, minek van ott a "report" funkció, mert már vagy százszor jelentettem őket, és ugyanúgy ott virítanak.
Ha pedig fiókot is létrehoztak, nem tudom törölni.
Sokat olvasok az oldalon, de más történeteknél nem látok ilyet.
Csak engem találtak meg? Vagy miért történik ez? :D
És hogy lehetne ezeket leszedetni?
Nem találok olyan helyet, ahol reklamálhatnék (a report indoklásán kívül, de arra nem történik semmi).
Előre is, köszi!
Ne oda írjál fanfictiont, hanem az AO3-ra, ott megteheted azt, hogy 1) bárki kommentelhet - pontosabban a regisztrált, és AO3 tagok, 2) csak az AO3 tagok kommentelhetnek, vagy 3 opció: letiltod a kommentet.
Rengeteg opció vN, AMI segíti a munkádat, és magyar nyelven IS működik, tudsz rá így írni. Nézd meg a FAQ-t:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!