Mi a véleményed a divatrockerekről?
Akkor nem tudom milyen rocker vagy te....
Milyen együtteseket szeretsz ?
Én gyűlölöm a slipknotot, black sabbath-ot, one direction-t..... Majdnem minden rockot utálok, a metálból meg kivétel nélkül mindent gyűlölök.
Olyan rocker vagyok, aki imádja a rockot hallgatni és játszani is, aki utálja a szabályokat, aki szembeszáll a tömeggel és nem megy utánuk, aki kiáll az igazáért, és marhára lesz@rja, hogy mit gondolnak róla. az egyetlen oka annak, hogy itt pocsékolom az időmet rád az, hogy kíváncsi vagyok! A kedvenceimet is leírtam már: Nirvana, Nickelback, The Pretty Reckless, Green Day, My Chemical Romance, Ozzy, Guns n' Roses, Metallica, Tankcsapda és még sokan mások. És - bár már ezt is leírtam, de - NEM szeretem a Slipknot-ot! Eddig még nem hallottam tőlük olyan számot ami igazán tetszett volna. Lehet, hogy majd egyszer rábukkanok egyre, ki tudja? De biztos nem fogom letagadni, csak azért, mert előtte nem rajongtam más számukért...
Szerintem még nem nevettem akkorát, mint a kommentteden az előbb. A One Direction és a ROCK egy azon mondatban tagadószó nélkül? MI VAN? A Brit X-faktor óta a legfelkapottabb POP fiúbanda. közük nincs a rockhoz. ;)
85: anyád a kúrva
86:ÉN AZT ÍRTAM HOGY EZEKET UTÁLOM , AZT NEM HOGY MINDEGYIK ROCKOT JÁTSZIK!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!