Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a divatrockere...

Chrishu kérdése:

Mi a véleményed a divatrockerekről?

Figyelt kérdés
Természetesen rockereknek és metalhead-eknek szól a kérdés

2012. aug. 21. 13:19
 81/133 anonim ***** válasza:
100%
már egy hozzászólásomban leírtam, hogy annak ellenére, hogy rocker vagyok, még jó pár 100.000 emberrel együtt én is lehetek igényes, valamint a szórakozási szokásaimat is megosztottam. és... nekem is fiúnak kéne lennem ahhoz, hogy buzy legyek ;)
2013. jan. 21. 19:42
 82/133 anonim ***** válasza:
30%

Akkor nem tudom milyen rocker vagy te....

Milyen együtteseket szeretsz ?

Én gyűlölöm a slipknotot, black sabbath-ot, one direction-t..... Majdnem minden rockot utálok, a metálból meg kivétel nélkül mindent gyűlölök.

2013. jan. 21. 19:50
 83/133 anonim ***** válasza:
79%
Az one direction mióta rock?? Na látod ezért nincs semmi fogalmad a rockról.. Büdös k*rva.. Keménynek hiszed magad, hogy beszólsz embereknek, de k*rvára nem vagy az!!
2013. jan. 21. 20:06
 84/133 anonim ***** válasza:
100%

Olyan rocker vagyok, aki imádja a rockot hallgatni és játszani is, aki utálja a szabályokat, aki szembeszáll a tömeggel és nem megy utánuk, aki kiáll az igazáért, és marhára lesz@rja, hogy mit gondolnak róla. az egyetlen oka annak, hogy itt pocsékolom az időmet rád az, hogy kíváncsi vagyok! A kedvenceimet is leírtam már: Nirvana, Nickelback, The Pretty Reckless, Green Day, My Chemical Romance, Ozzy, Guns n' Roses, Metallica, Tankcsapda és még sokan mások. És - bár már ezt is leírtam, de - NEM szeretem a Slipknot-ot! Eddig még nem hallottam tőlük olyan számot ami igazán tetszett volna. Lehet, hogy majd egyszer rábukkanok egyre, ki tudja? De biztos nem fogom letagadni, csak azért, mert előtte nem rajongtam más számukért...

Szerintem még nem nevettem akkorát, mint a kommentteden az előbb. A One Direction és a ROCK egy azon mondatban tagadószó nélkül? MI VAN? A Brit X-faktor óta a legfelkapottabb POP fiúbanda. közük nincs a rockhoz. ;)

2013. jan. 21. 20:07
 85/133 anonim ***** válasza:
30%

85: anyád a kúrva

86:ÉN AZT ÍRTAM HOGY EZEKET UTÁLOM , AZT NEM HOGY MINDEGYIK ROCKOT JÁTSZIK!!!!

2013. jan. 21. 20:20
 86/133 anonim ***** válasza:
100%
és hogy jött ide a 1D? a rockhoz? egy felsorolásban, ahol rockegyüttesek vannak előtte? hm?
2013. jan. 21. 20:27
 87/133 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Viszont vannak jó rockegyüttesek is: Avril Lavigne
2013. jan. 21. 20:29
 88/133 anonim ***** válasza:
89%
Avril-nek sincs köze a rockhoz, leginkább punk-pop műfajba tudnám sorolni. De a pasija! na az rockzenész ;)
2013. jan. 21. 20:31
 89/133 anonim ***** válasza:
83%
Avril rockegyüttes.. xDD grat.. Na ő a divatrocker amúgy..
2013. jan. 21. 20:32
 90/133 anonim ***** válasza:
67%
2013. jan. 21. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!