Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kaposszentjakab milyen hely ?

Kaposszentjakab milyen hely ?

Figyelt kérdés
Főként a bencés apátság környékére gondolok ? Mordor vagy élhető Dementor mentes övezet ?

febr. 16. 05:11
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Közel van Mordor, én nem költöznék oda.
febr. 16. 07:23
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Sok arra a alja ember, van arra ilyen , hegy zártkertek, szép amúgy, de nem költöznék oda mert kóbor kutyák, elég veszélyesek, meg a cigányok is.
febr. 16. 08:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát igen, a túlvége az viszonylag jobb környék már, a dementorok a Nádasdi utca környékén vannak jobban és onnan befelé az Univerzumban (Nap, Hold, Csillag utcák)

Viszont ahogy előttem is írják azért bőven nem az elit környék. Sok lecsúszott alak járkál arra.

De sajnos már mindenhol ott vannak a dementorok. Sávház, Donner, stb. Az Anna utcában laktam pár évet, de még ott is voltak. Pedig az azért már jobb környék kéne legyen.

febr. 16. 09:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egy telket akartam csak, de inkább kihagyom !
febr. 16. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Termelsz rajta, szüretelni nem kell.
febr. 16. 12:18
 6/10 A kérdező kommentje:
😅😭
febr. 16. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
A zselickertvárosban nézegess, az kicsit jobb környék - bár biztos drágább is.
febr. 16. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, gondolom a kóbor kutyák miatt lettem lepontozva, pedig a Nádasdi végén sok van, ez tény, feleslegesen találsz ez miatt haszontalannak.
febr. 16. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azok pontoznak le akik az életben nem jártak arrafelé.

Amig Kaposváron laktam sokat jártam kerékpározni és errefelé volt az egyik hazatérő útvonalam a Zselicből. Többször futottam bele kutyás konfliktusba... Volt hogy visszamorogtam a kutyának aztán 10 méter múlva vége lett a kerítésnek.

Volt hogy a rendőrök fejvakarva álltak a kereszteződésben, leszedtek a bicikliről és kérdezték merre melyik utca van :D Tényleg olyan a belsőbb régió arrafelé mint egy másik univerzum.

Kár érte... ha nem lenne sok ilyen aljadék alak, akkor tök jó hely lenne. Dombok, völgyek, szép táj...

febr. 16. 20:35
 10/10 A kérdező kommentje:
A kérdező minden válaszadót felpontozott!
tegnapelőtt 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!