Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarország mennyire jó hely?

Magyarország mennyire jó hely?

Figyelt kérdés

Neked mennyire tetszik? Mennyire vagy vele elégedett?

Egy 10-es listán szavazz, ahol a felső a leges legjobb, az alsó a leges legrosszabb - számodra.

ma 16:40
A kérdező szavazást indított:
No. 1. - Nekem tökéletes
Q.va jó
Nagyon jó
Átlagos - jó is, nem is
Inkább rossz, mint jó
Túl sok a negatívum
Nagyon rossz
Nagyon nagyon rossz
A béka s.gge alatt
19 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:

Aki esetleg máshol él, azt is leírhatja, hogy az ő országa milyen ezen a 10-es listán.

Én idáig több országban laktam már, ezek alapján pl.

Németország esetében a jó gombot nyomtam volna, az UK esetében az átlagost vagy a jót, az USA esetében a nagyon jót.

Magyarországot véve én is azt a gombot nyomtam volna, hogy túl sok a negatívum, mint már valaki megtette.

ma 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

Magyarország szuper jó helyen fekszik, az őseink csodálatosan szúrták ki a Kárpát-medencét!

Sajnos jelenleg Európa köpőcsészéje, mert ez az illiberális elmebaj a totális nyomorba taszította az országot!

Ha Orbán eltakarodik, akkor "a haza fényre derül"!

ma 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Orbán eltűnésével nem hiszem hogy hirtelen jobb irányba változnának a dolgok, de legalább befejeződik az orosz-barátság, az állandó brüsszelezés és baloldalizás és a talán a demokrácia is újjáéled, a politikai propaganda meg elhal. És talán Moszkva (meg Szerbia, Kína stb.) helyett újra az EU felé veszi az ország az irányt.
ma 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ide nem a szr liberalizmus kell, meg a sok bzulás, hanem erős kéz. Ez akkor lett elbacva, mikor elvették az ország nagy részét.
ma 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, tudod te mi a libearalizmus?? Úgy őszintén?
ma 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Az állandó Trianonozást pont olyan korlátoltságnak tartom, mint a Brüsszelezést. Magyarországban hatalmas a potenciál talán, ha nem egy feneketlen, mindent elnyelő zseb garázdálkodna az élén, ki is tudna teljesedni.
ma 18:51
 7/7 A kérdező kommentje:
4-es, az erős kezű vezetőd alatt MO már Romániával versenyez. Ehhez mit szólsz? Ezt nem szokták a sz.r TV-jükben, újságjaikban, a felugró net hirdetéseikben vagy az óriásposztereiken említeni?
ma 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!