Aki esetleg máshol él, azt is leírhatja, hogy az ő országa milyen ezen a 10-es listán.
Én idáig több országban laktam már, ezek alapján pl.
Németország esetében a jó gombot nyomtam volna, az UK esetében az átlagost vagy a jót, az USA esetében a nagyon jót.
Magyarországot véve én is azt a gombot nyomtam volna, hogy túl sok a negatívum, mint már valaki megtette.
ma 16:55
2/7 anonim válasza:
Magyarország szuper jó helyen fekszik, az őseink csodálatosan szúrták ki a Kárpát-medencét!
Sajnos jelenleg Európa köpőcsészéje, mert ez az illiberális elmebaj a totális nyomorba taszította az országot!
Ha Orbán eltakarodik, akkor "a haza fényre derül"!
ma 17:23
3/7 A kérdező kommentje:
Orbán eltűnésével nem hiszem hogy hirtelen jobb irányba változnának a dolgok, de legalább befejeződik az orosz-barátság, az állandó brüsszelezés és baloldalizás és a talán a demokrácia is újjáéled, a politikai propaganda meg elhal. És talán Moszkva (meg Szerbia, Kína stb.) helyett újra az EU felé veszi az ország az irányt.
ma 17:30
4/7 anonim válasza:
Ide nem a szr liberalizmus kell, meg a sok bzulás, hanem erős kéz. Ez akkor lett elbacva, mikor elvették az ország nagy részét.
ma 18:36
5/7 A kérdező kommentje:
4-es, tudod te mi a libearalizmus?? Úgy őszintén?
ma 18:41
6/7 anonim válasza:
Az állandó Trianonozást pont olyan korlátoltságnak tartom, mint a Brüsszelezést. Magyarországban hatalmas a potenciál talán, ha nem egy feneketlen, mindent elnyelő zseb garázdálkodna az élén, ki is tudna teljesedni.
ma 18:51
7/7 A kérdező kommentje:
4-es, az erős kezű vezetőd alatt MO már Romániával versenyez. Ehhez mit szólsz? Ezt nem szokták a sz.r TV-jükben, újságjaikban, a felugró net hirdetéseikben vagy az óriásposztereiken említeni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!