Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik még NEM állatbarát hely?

Létezik még NEM állatbarát hely?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan allergiás vagyok, hogy ha csak pár percet töltök olyan helyen, ahol volt szőrös állat, akkor a következő 24 vagy több órában rosszul leszek, levegőt nehezen kapok, hiába szedek be akármennyi gyógyszert (oké túladagolni még nem próbáltam magam). Ma már minden étterembe, kiállításra, rendezvényre, hotelbe mehet állat, főleg kutya.

Van még olyan típusú hely, ahol nem megengedett? Sajnos az álláskeresés is nehéz nekem, mert már az irodák nagy része is állatbarát.

nov. 16. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Éérdekes. Jómagam elég sok étteremben és hotelben is jártam már országszerte ZÉRÓ állatbeviteli lehetőséggel (mondom ezt kutyatartóként). Kizártnak tartom, hogy te nem találsz ilyet az országban.
nov. 16. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a legtöbb étterembe pl nem mehet állat. Volt párommal, a kiskutyáját sétáltatva ha kedvünk támadt beülni közben valahova, kávézóba, cukrászdába, étterembe, pont hogy olyat találtunk alig, ahová be lehetett menni a blökivel.
nov. 16. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb hely továbbra sem állatbarát. Sem az éttermek, sem az irodák nagyobbik része. Más kérdés, hogy ha ennyire súlyos allergiád van, akkor elvileg attól is rosszul leszel, ha maga az állat nincs ott, csak mondjuk a szőre valakinek a ruháján, nem? Azt meg már igazán nem nagyon lehet elkerülni, ha mész emberek közé.
nov. 16. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig egy csomó hely nem állatbarát. Szerintem több olyan helyet találsz ahol nem lehet bent kutya. Éttermek se nagyon fogadnak kutyákat.
nov. 17. 00:01
 5/6 Xira ***** válasza:
68%
Sajnos nem! Már a parlamentbe is minden állatot be engednek.
nov. 17. 04:34
 6/6 A kérdező kommentje:

3. Igen attól is rosszul leszek, de kevésbé, ha nincs konkrétan tele szőrrel a ruhája, akkor nem vészes, van, hogy nem érzem meg, de ha annyira nem figyel erre és szétszáll a levegőben a szőre, az rossz. Igen sajnos ezt nem lehet elkerülni. De akkor van igazán nagy baj, ha az állat egy ideje már a zárt helyen van és már kb mindenhol ott van a szőre, akkor hiába megy ki, hiába porszívóznak gyorsan, nekem már mindegy.

Esküvőt szervezünk éppen és nehéz volt helyszínt találni, mert szinte az összes állatbarát. Ami nem, ott a környéken szoktak mászkálni állatok. Ez inkább vidék. A pesti helyek beengedik a kutyát. Egy hotelben meg konkrétan a reggeliző helyen aludt egy macska, ami szerintem szabálytalan. Egyszer egy sport boltban lettem rosszul, majd megnéztem a bejárati ajtón a táblát és ki is derült, hogy miért (állatbarát bolt volt).

Persze tényleg vannak helyek még, amiket ismerek és elvileg nem mehet be kutya, de egyre kevesebb, főleg Budapesten.

nov. 17. 06:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!