Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » DL - pontosan mit jelent,...

DL - pontosan mit jelent, milyen fiúkat jelöl ez a kifejezés/megnezevés?

Figyelt kérdés

"DL or Down-low (sexual slang), men who identify as heterosexual but secretly participate in sexual activity with other men"

Én összesen ennyit találtam, a wikipediában sincs semmi róla, viszont főleg amerikai podcastekben hallottam elég sokat, hogy valaki DL.

Ha jól értem, akkor ezek olyan heteró fiúk, akik alapból csajoznak, barátnőjük van, de olykor belemennek fiúkkal is szexkalandokba?

Azaz tulképp a "heteroflexible" megfelelője?

#DL #down-low
tegnap 15:33
 1/3 A kérdező kommentje:

találtam egy ilyet is:

"any kind of slick, secretive behavior, including infidelity in heterosexual relationships"

> akkor ezek szerint mégse csak fiú-fiú viszonylatban értelmezhető? csak mert a gyakorlatban én eddig így vettem ki.

tegnap 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Jobban járt, ha a szexualitás kategóriában teszed ki, ott több hozzáértőt találhatsz.

Egyébként szerintem, aki lánnyal is meg fiúval is szexel, az simán biszexuális. A simliskedés és megcsalás meg szexualitástól függetlenül problémás viselkedés (kivéve a nyitott kapcsolatban, de ott meg nem kell simliskedni, mert a másik fél tud a kalandokról).

tegnap 18:47
 3/3 A kérdező kommentje:
oké, de az orientáció mégis más kicsit. hát érdekes ..
tegnap 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!