Mitévő legyek? A szüleim soha nem engednek el szinte sehova itthonról? Járt már valaki így?
Na szóval sokszor el szerettem volna menni esténként a haverokkal ide-oda(biliárdozni, ki a tópartra találkozni stb), de ezeket mind este szervezték a többiek,olyan 8-9óra körül. De az anyám soha nem akar elengedni, és sehogy se tudom vele megértetni,hogy már nem vagyok 10 éves, és az összes korombelit elengedik ilyenkor. Senkit nem ismerek,akit ne engednének el a szülei ezért. Persze soha semmi probléma nem történt velük, szinte minden hétvégén eljárnak ,és 1x sem volt balhé vagy ilyesmi. Nagyon félt az anyám. Például olyan indokot mond,hogy 18 alatt nem lehet 10 óra után sötétbe az utcán lenni(szerintem hülyeség),meg hogy kitudja mi fog történni.Ha megmondom,hogy ez hülyeség,akkor kitalált 1 másik indokot. De ezzel csak azt érte el,hogy már alig hívnak el a többiek,mert tudják,hogy úgy sem mehetek. Mivel vehetném rá,hogy belássa, nem történhet semmi baj és engedjen el?
mert már elegem van, hogy állandóan itthon ülök, facebookon meg állandóan azt olvasom,hogy dejó volt az előző este stb, pedig ott lehettem volna :( már kiborít.
16/F
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.
11:08 2012.08.14.
17 éves vagyok, kedves válaszoló nem tudom milyen szórakozóhelyeken jártál eddig, de én már voltam nem egyszer, nem kétszer pl a hajógyárin ami állítólag a legrosszabb és egyáltalán nem így láttam a dolgokat. Lehet, hogy így van ahogy mondod, hogy prostitúció van meg drogozás, de én nem vettem észre, hogy ez így lenne. Igazából ez úgy megy, hogy aki azért megy oda, hogy prostikat szerezzen meg drogozzon, akkor arról csak ő tud. "Kívülről" én csak annyit láttam, hogy iszonyat jó party-k vannak ott és az emberek akikkel ott találkoztam viszonylag kedvesek és csak boldogan buliznak.
(egyszer volt csak példa rá eddig, hogy kicsit erősebb fűszagot éreztem a dokk beachen, de az sem vészes... most azért mert valaki drogozik ott az nem azt jelenti hogy neked is azt kell ott csinálnod...)
ja és még valami: a kérdező egy szóval se említett semmilyen szórakozóhelyet. biliárdozást, meg tópartnál való találkozást említett.
Utolsó válaszoló, tegyük hozzá, hogy Én nem egy naív 17 éves vagyok, hanem 23, voltam már ott sokszor és tudom, mik mennek ott :)
Persze, érezheti az ember jól magát a hajógyárin drog nélkül is, senki nem mondta, hogy nem. Csak akiket ott látsz (kivéve Bed Beach, mert az inkább piás hely), nem túlzás azt állítani, hogy azoknak a 80-90 %-a droggal bulizik. Sokszor ezért olyan boldogok. Ezt nem is fogják a szemed előtt csinálni, a drogok forgalma nem ott zajlik le az orrod előtt... :) Érdekes, mióta megtörtént a Vizoviczkys dolog, milyen hót üres lett hajógyári, főleg a Dokkoló :O Csak onnan tudom, mert kb 1 hete voltam ott és pangás volt. Nem is tudom, miért lehetett...
Nem a prostitúcióra gondoltam, kedves hozzászóló, hanem az olcsó ribikre, akik öntudatukon kívül rázzák a valagukat a nunikilógatós miniruhában és rángatják be a pasikat a wc-re, hogy szexelhessenek egyet.
Erről ennyit.
Azt meg nem tudom, melyikőtök írta, hogy 18 év alatt nem büntetnek a rendőrök, ha az utcán mászkáltok. Én ilyenről még nem hallottam, bár lehet, az én időmben volt másképp. Nincs ezzel semmi probléma, menjetek, bulizzatok, szökdössetek. Nem tart vissza senki titeket, majd lesz nektek is gyereketek, aztán biztos nektek is jól fog esni, hogy kiszökdösnek otthonról anélkül, hogy tudnátok, merre járnak. Aztán ha valami történik, azt sem tudják merre keressenek titeket. Most mit mondjak erre? Fiatalság bolondság ergo felelőtlenség. Hajrá gyerekek!
"én 17 éves vagyok és egyébként azoknak akik azt mondták hogy 18 alatt csak 10-ig lehet kint lenni, annak most szólok hogy butaság. hivatalosan igazából nem tudom hogy mivan, de szerintem fiatalkorúak mivel már valamilyen szinten büntethetőek ezért engedélyezett kint lenni éjszaka."
Bocsika. Itt nem arról van szó, hogy téged büntetnének, vagy akárki mást. Ha lopsz, akkor téged büntetnek, mert vagy már annyi idős, hogy belásd, a lopás bűn. Nem fognak megbüntetni azért, mert kint vagy 10 után, de ha történik veled valami, anyádat (gondviselődet) fogják elővenni. Amíg 18 vagy, addig a szülőt fogják büntetni, ha történik valami veled. Szóval nyugodtan játszadozzatok a tűzzel, nincs ezzel semmi probléma, menjetek tojáshéjjal a seggeteken össze-vissza.
Nem is tudom, én hogy lettem normális, egészséges felnőtt ezek nélkül. Hogy élhettem túl. Azt hiszem, inkább megyek és lehúzom magam a wc-n, vagy felvágom az ereimet a sarokban a nagy depi közepette. Jézusom, de gyerekek vagytok még. Felesleges ide irogatnom, meg tépnem a szám, mert felnőtt válaszoló itt alig van. Én voltam a hülye, hogy belementem ebbe az egészbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!