Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » El akarok tűnni itthonról!...

El akarok tűnni itthonról! Mit tegyek? (LENT)

Figyelt kérdés
Mennyi anyagi fedezet kellene, ahhoz, hogy végleg eltűnjek mindenki szeme elől? Egy másik távoli városba gondoltam, később egy másik országba.
2012. jún. 9. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát...elég sok pénz kellene egy teleportálóhoz..
2012. jún. 9. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi ideig.Pénzt úgy is spórolhatsz hogy pl,elmész a reptérre és egy pár napig ott alszol vagy bujkálsz.
2012. jún. 9. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam már volt hogy 3 napra megszöktem otthonról, utcán aludtam stb... Persze hosszútávon nem megoldás. Amúgy elég nagy mennyiségű pénz kellene hozzá,legalábbis ha szállást is akarsz(gondolom igen). Ételt relatíve olcsón meglehet oldani, vizet pedig ingyen is. Ez legfeljebb akkor lehetne kivitelezhető, ha a város ahova elszöksz, ott találnál magadnak munkát. Mivel akármennyi pénzt is viszel magaddal egy idő után elfogy.
2012. jún. 9. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Legjobb megoldás az hogy keress olyan munkát ahol szállást is adnak.Utána már csak az első havi betevődet kell elméletileg biztosítani,meg az odautazást.
2012. jún. 10. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!