Ha majd el kell mennem itthonról mert nemsoká veszélyben leszek, hova menjek? 15/f
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 20:09
2/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom röviden.:Az anyagi helyzetünk elég gyér...,nem rég egy kisebb pénzösszegem amit odaadtam anyáméknak,és nem olyan rég kértem anyámat,hogy írjon róla nekem egy papírt,mert már apám tavaly 5000 forintomat elvette és azóta se adta vissza,meglátta hogy anyámmal aláírattam és elkezdett üvöltözni,hogy a "k-rva számat,többet ne számítsak rá" és elővett egy üveg törkölypálinkát.Én nem fogom hagyni hogy azt csinálja velem,mint amit kicsin végig kellett néznem,hogy anyámmal csinál.Valószínűleg nemsoká beb-szik mint az albán szamár,megígértem anyámnak,hogyha valamilyen atrocitás ér fogom magam és elmegyek otthonról,amióta megszülettem folyamatosan érnek ezek a dolgok (Pl.3 évesen láttam,hogy megveri anyámat),most hogy már elértem a "korlátozottan képes ellátni magát" életkort, elég volt.
2012. jún. 29. 21:03
3/14 anonim válasza:
:S ez durva, nagyon sajnálom a helyzeted, nincsenek nagyszüleid akikhez mehetnél?
4/14 anonim válasza:
Vagy akármilyen rokonok?
Barátok nem fogadnának be esetleg legalább pár napra?
5/14 anonim válasza:
Én azért nem ajánlom a nagyis, vagy barátos megoldást, mert tuti, hogy értesítenék a szüleid, hogy ott vagy. ( ha a barátod nem is, a szülei biztosan). Ez lehet hülyén hangzik, de mi lenne, ha felkeresnéd a rendőrséget, és elmondanád a helyzetet? Persze ez egyenlő apád feljelentésével, szóval csak akkor tedd, ha biztos nem bánod meg később.
6/14 A kérdező kommentje:
Egy darab rokonom nincsen akihez mehetnék,végülis van egy,de fentebb említettétek,hogy értesítenék őket..
2012. jún. 30. 15:27
7/14 anonim válasza:
Anyádnak megmondod hogy elmész szólsz rokonodnak hogy anyád tudja. Hűha. Valószínűleg nem fog a vadállat apád elé dobni hogy itt van üsd ahogy éred.
Rendőrség addig nem csinál semmit amíg nem történik 8 napon túl gyógyuló sérülés. Akkor is csak kap egy megrovást és kész passz ennyi.
8/14 anonim válasza:
szerintem keresd meg azt a szervezetet, ami a bántalmazott nőkkel, a családon belüli erőszakkal foglalkozik. Ők biztos tudnak valamit mondani, hiszen képben vannak. a nete biztos megtalálod őket. vigyázz, nagyon tudd hogy mit csinálsz, kinek a segítségét fogadod el, mert ilyenkor sok veszély leselkedik rád. pl megtalál valaki, aki szex rabszolgának fog be, vagy dílerkedésnek stb... ez még ennél is rosszabb helyzetet teremthet, mert ezeket a lányokat ugyanúgy verik, kihasználják, és amikor már nem hoznak pénzt, "kidobják". azért mondom, hogy egy bejegyzett szervezetet keress.....
9/14 anonim válasza:
Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek
Ingyenes segélyvonal: 06-80-505-101
Minden este (szerda szünnap) 18 és 22 óra között
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
2012. júl. 3. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!