Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom megérteni,...

Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!

Köszönöm.

19L

2011. nov. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:

17:47

tényleg az Ildikó hagyta el a férjét egy fiatalabbért????

csupán mert az én verziómat nekem a párom mondta és ha kamuzott volna, az azt jelentené, hogy olyan érzéseket akar bennem elültetni, hogy ő is simán otthagyna egy fiatalabbért. - mivel a sztorit úgy adta nekem elő, hogy Ildikó meg is érdemli, a pasi jól tette, hogy becsajozott!

2011. dec. 1. 18:42
 82/84 anonim ***** válasza:

utánanéztem az Ildikós dolognak

[link]

2011. dec. 1. 18:43
 83/84 anonim ***** válasza:

Nálam, meg itt van az asztalom az újság, ami a fordítottját írja,

azaz a Keresztes hagyta el a férjét egy fiatalabbért.

Így higgyen az ember a sajtónak...

2011. dec. 2. 18:46
 84/84 anonim ***** válasza:
90%

:)

amúgy a témára visszatérve, ma találkoztam megint az exemmel, kb a 10. tini virít az oldalán, akik meg nagy hősszerelmesek belé, csakhogy ő folyamatosan cserélgeti őket :)

2011. dec. 2. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!