Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom megérteni,...

Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!

Köszönöm.

19L

2011. nov. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:
Jobb esetben én is leszek 54 éves, de addig még sok van. Ti is szajkozzátok a magatokét, én is, mi a probléma? Úgyis unatkozom, ahhoz meg kevesek vagytok, hogy felbosszantsatok, hiába próbálkoztok. :P
2011. nov. 24. 22:29
 72/84 anonim válasza:
63%
Megvédeni magad,és másokat lesérteni,leagyatlanozni,csak mert más gondol valamiről nem ugyanaz.Nem magadat védted, pár embert megsértettél,mert nem egy vélemyényen van veled,de te se vagy különb.És még annyi ,hogy az egész lövészárkot itt te generáltad,azzal hogy elég bicskanyitogató stilúsban irogattál,és aki nem szajkozta a te álláspontodat azt ledegradáltad.Na ez ami itt bántja az emberek szemét,nem a kérdésed,és nem a korkülönbbség a párok között.Üdv a nyanya.
2011. nov. 24. 22:33
 73/84 A kérdező kommentje:
Istenem, most mit tegyek, ilyen temperamentumú ember vagyok, az kövezzen meg érte, aki még soha nem borította ki a bilit. ;)
2011. nov. 24. 22:37
 74/84 zokniszörny ***** válasza:
45%
"A 19 éveddel gyorsan vegyél vissza.A tojáshéj a fenekeden van,de a szád az nagy.Mire fel?Mit tettél le az asztalra." - Úristen, na az ilyenektől mászok falra. Hát kit érdekel, mit tett le az asztalra? Nem ez volt a kérdés, nem erről van szó! Miért megyünk át személyeskedésbe? Az tény, hogy a kérdező kicsit durván reagál bizonyos hozzászólásokra, de némelyik hozzászóló pedig nem tudja értelmezni a kérdést! Őszintén emberek, ki az, aki 19 éves korában egy 40-50 évest nem látott öregnek, vagy nem mondta azt, hogy Jézusom, de ráncos a bőre? Persze, 40-50 évesen meg sértő, hogy a fiatalok ezt gondolják az emberről, hogy egy ráncos vén szatyor, de minden csak szempont kérdése.
2011. nov. 24. 22:55
 75/84 A kérdező kommentje:
köszönöm zokniszörny :)
2011. nov. 25. 06:55
 76/84 anonim ***** válasza:
51%

Én nem néztem 19 évesen öregnek egy 40-50-est. Legalábbis nem abban az értelemben, ahogyan a kérdező teszi ezt. Ebben sem kéne tehát általánosítani!

Mindenesetre soha nem nyamnyogtam senkinek a korán. Ennél sokkal jobban érdekeltek a belső tulajdonságaik, mindegy hány évesek voltak.

De biztosan bennem van a hiba...

Pár pofon az élettől asszem még előtted van, "kedves" kérdező. Meg is érdemled.

2011. nov. 25. 14:58
 77/84 anonim ***** válasza:

Hallottátok?

Keresztes Ildikót elhagyta a férje 25 évnyi házasság után egy 23 éves lányért.

a nők 30-on felül úgy látszik semmit nem érnek.

2011. nov. 30. 19:55
 78/84 anonim ***** válasza:

A Susan Sarandonnak, meg 32 évvel fiatalabb pasija van!!

Azaz inkább kisfiúja !!!

A mostani középkorú nők meghibbannak és előkerülnek a pedo hajlamok!!!

2011. dec. 1. 17:41
 79/84 anonim ***** válasza:

19:55

Ezt a hírt alaposan kiforgattad !!

Ugyanis ő hagyta el a pasiját egy nála fiatalabb srácért!!!!

2011. dec. 1. 17:47
 80/84 anonim ***** válasza:
De a 23 éves is lesz majd harminc,és akkor reméljük hogy ő is megy a levesbe egy fiatalabbért.
2011. dec. 1. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!