Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom megérteni,...

Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!

Köszönöm.

19L

2011. nov. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
51%

Jesszusom!

Borzalmas, micsoda előítéletetek van! Már többen leírták előttem, hogy nem szabad általánosítani. Egy kapcsolat nem korosztály kérdése, hanem két ember találkozása. Ennyi, nem több és nem kevesebb. A hosszabbtávú együttmaradás lehetősége érdekében nyilván célszerű közeli korosztályból választani (hiszen statisztikailag hamarabb hal az idősebb), de vannak más szempontok is, ám!

Tudod, kedves kérdező és egyes válaszoló, lehet, hogy ti undorodtok a 40-50-es, vagy akár a 30-as férfitestek iránt, de nem mindenki van így vele. S ezt illik elfogadni. Tulajdonképpen az is legalább annyira - ha nem is undort keltő -, de legalábbis szomorú, hogy ennyire szűk látókörűek vagytok. Higgyétek el, igencsak sértő egy értelmes középkorú férfi és annak fiatal párja számára minden olyan kétszínű feltételezés, ahol kizárják a kapcsolat tiszta érzelmi vonalát. Ahol csak a pénztárca és a fiatal nő megdug...ása merül fel, más, normális alternatívát pedig kizártok. Ez olyan, mint valakit elítélni azért mert mondjuk szereti a pacalpörköltet vagy a velőscsontot, vagy ilyen és ehhez hasonló megosztó ételeket.

2011. nov. 23. 17:45
 52/84 zokniszörny ***** válasza:
90%

Egyetértek veled, de megismétlem magam, mert úgy érzem, a túl hosszú lére eresztett hozzászólásomnál elveszett a lényeg.

Nem az a probléma, amikor mondjuk egy 25 éves összejön egy 38 évessel. Az a probléma, amikor egy 15 éves összejön egy 35, 45 évessel. Rendben van, nem korosztályok találkoznak, hanem emberek. De azt senki nem tudja nekem megmagyarázni, hogy mondjuk egy 18 éves lány-38 éves pasi leosztásban valami zűr nincs a fejekben. Azt is elhiszem, hogy akkora a szerelem köztük, hogy arról könyveket lehetne írni, de ettől még nem lesz normális számomra. Most ez lehet, hogy szűk látókörűség, meg én vagyok a maradi és értetlen, de nem tudom, mit szólnál hozzá, ha a te 16 éves lányodat kerülgetné egy nála 20 évvel idősebb férfi...

Mondjuk ebben a témában úgysem születik kompromisszum. :) Én érdeklődve olvasom a hozzászólásokat, szerintem ez is hozzátartozik ahhoz, hogy az ember kialakíthassa a szélesebb látókörét. Részemről nincs rossz vagy jó válasz, max. olyan, akivel nem értek egyet.

2011. nov. 23. 18:36
 53/84 anonim ***** válasza:
69%

A kérdező írta:

"soha nem cserélném le egy 35-50 éves öregúrra"

"nincs gusztusom egy 35-50 év közötti férfi testéhez"

1./ Szegény 35 éves "öregurak" !!

2./ Hamarosan te is 35 éves leszel, a "gusztustalan testeddel" !!

3./ A személyed és a gondolkodásmódod, már most is gusztustalan!

(Az IQ-dról már nem is beszélve!)

2011. nov. 23. 21:04
 54/84 anonim ***** válasza:
68%

Jó, annyiban lazítok a véleményemen, hogy amíg kiskorú korban van az illető lány, addig tényleg nem kéne erőltetni a komoly kapcsolatot. Na persze nem csak idősebbekkel, hanem fiatalabbakkal sem. Járni lehet, meg hasonlók, tapasztalatszerzésnek OK. De, hogy a te példádnál maradjak egy 16 éves lány még nem nevezhető igazán tapasztaltnak, s igazán komoly kapcsolatra érettnek. (Tisztelet a kivételnek). Ám szerintem mondjuk 20 fölött már simán elképzelhető mondjuk egy 40-es (vagy akár 50-es) manusz igaz szerelme. (Saját tapasztalat...) Engem mindig is idősebbnek gondoltak. Korán érdekelt már sok olyan dolog, ami a korosztályomban nem volt még "divat". A mai napig is jobban vonzanak a tőlem minimum 10 évvel idősebb pasik. A fiatalabbakkal is jól elvagyok, ill. voltam. De sokszor úgy éreztem, inkább haveri kapcsolatra jók, esetleg alkalmi szexre, de ritka az a korban hozzám illő, akire igazán fel tudok nézni. Nálam nagyon sokat jelent, hogy mit élt át már az illető, milyen tapasztalatai vannak, mert én is "táplálkozom" ezekből. Mondhatnám a saját tapasztalataimat előszeretettel gazdagítom az övéikkel, magyarán tanulok tőlük. Na persze nem mindegy, hogy ki az a bizonyos 40-50-es. Nyilván, idiótával nem kezdenék, csak azért mert idősebb!

Szóval szerintem inkább személyiség kérdése, ami nem feltétlenül keverendő össze az apakomplexussal és a pedofíliával.

Jó, az is igaz, hogy én "már" 30 fölött vagyok, s családom van, a férjem csak 4 évvel idősebb tőlem. Így alakult. De minden nap érzem annak a plusz kb. 10-15 évnek a hiányát, amiről fent írtam...

2011. nov. 23. 21:22
 55/84 A kérdező kommentje:

21:04

na mi van, miért vagy felháborodva? te is érintett vagy? :D jaj de tudom az ilyenek sajnálni, akik nem képesek a saját korosztályukban normális párt találni (pedig van jó pár ilyen fiú), és itt védik a középkorú undormány tinivadász pasikat.

amúgy meg megvagyok elégedve az IQmal, én legalább nem vagyok gerontofil ;)

2011. nov. 23. 22:29
 56/84 anonim ***** válasza:
40%

Kérdezőnek:

A te nagy IQ-ddal fel sem tudod fogni, hogy létezik élet,

a 20 éves életkoron túl is!!

Avagy a 20 utánra már nincsenek terveid??!

(Remélem, hogy téged is hamarosan "lenéniz" egy 16 éves kis csaj majd.)

De mivel előre látom, hogy úgy sem érted meg amiket írtam/írtunk neked,

ezért csak egyetlen kérdésem lenne még hozzád:

Milyen érzés agyhalottnak lenni???

2011. nov. 24. 11:10
 57/84 A kérdező kommentje:
Hát köszi, elég jó az életem. Milyen agyhalottnak lenni? Hmm, az én szellemi állapotom még mindig jobb, mint a tiéd. :D
2011. nov. 24. 15:07
 58/84 anonim ***** válasza:
65%
Hagykátok nemérdemes,nem fogja fel,nem jut el az agyáig a dolog,ha majd betöltöd a 30 -at költözz öregotthonba mert már öreg leszel az élethez is.Sajnos a tizen meg huszon éves r*bancok azt hszik csak nekik van joguk élethez,szerelemhez szórakozáshoz bármihez,a harmic feletti meg ássa el magát.Szánalmas,és sajnos a szelemi szinted itt sok embernek lejött.
2011. nov. 24. 19:53
 59/84 anonim ***** válasza:
93%

Nanana! Viselkedjünk már!

Komolyan ennyire nehéz értelmezni a kérdést? Itt arról van szó, hogy AZ a szánalmas, hogy felnőtt emberek nem felnőtt, nagyjából korukbeli nővel kezdenek, hanem sokszor FÉLIG GYEREKEKKEL, sőt, elvileg felnőtt emberek hagyják magukat totálisan kihasználni!

2011. nov. 24. 20:22
 60/84 A kérdező kommentje:

Utolsó elötti!

Ha egy kicsivel is több eszed lenne, mint nekem, akkor nem jönnél vissza ide újra meg újra vitatkozni, nem igaz? :) Na szép estét IQ nuku!

2011. nov. 24. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!