Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom megérteni,...

Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!

Köszönöm.

19L

2011. nov. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
79%
Később meg harmincas nők húsz éves pasikra vadásznak..
2011. nov. 15. 21:29
 12/84 anonim ***** válasza:
46%

Én se értettem ezt a dolgot másfél évvel ezelőttig. 17 évesen összejöttem egy 31 évessel. Lángoló szerelem volt a miénk, de a láng fájdalmasan hamar elmúlt a részemről. Nem a pénze vonzott, habár mindent megtett értem(ebéd/vacsora étteremben, koncertek(akkor két hónap alatt több koncerten voltam, mint egész életemben addig)). Talán az tette vonzóvá számomra, hogy egy érett férfi rajong értem. De a második hónapban előjöttek a problémák, mert más életszakaszban voltunk, ezért szakítottam vele. Ezt ő nagyon nehezen élte meg, a mai napig reménykedik, pedig egy éves kapcsolatom van. Kezdek addig jutni, hogy elegem van belőle, mert folyton zaklat, pedig úgy váltak szét az útjaink, hogy maradjunk barátok.

19/L

2011. nov. 15. 21:40
 13/84 anonim ***** válasza:
55%

Én se értettem mindaddig amég nem jött el az a korszakom amikor (16éves voltam) pasizni kezdtem.

Akkor gyors futó kapcsolatként ,,összejöttem" egy 24 éves fiatalemberrel.Oda vissza voltam,főleg hogy minden értelemben Ő volt nekem az első :) Aztán Ő rezelt be 3-4 hét után hogy bizti nem fog menni.Addig csak futó ,,ribancai-egy éjszakás" volt neki...így nemet mondott,kár volt :(((

Később összehozott a sors de utána mikor 3jára is akkor már volt párom stabil kapcsolattal.

Mostani párom illetve Az első között volt még kettő férfi az életemben egy 26 és egy 30 éves,egyiket se bántam meg csak épp annyira,hogy ők is összetörték végül valamennyire a szívem.De melyik nem ? :D

Simán érthető mert a saját korosztályában egy lány-nő nem talál magának értelmes érett párt sajnos manapság...

2011. nov. 15. 22:31
 14/84 anonim ***** válasza:
83%

mert a 30 évesek, akik majdnem hogy tinikkel kezdenek, ők értelmesek?

na ne má.

2011. nov. 15. 22:36
 15/84 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyen párok kölcsönös kapcsolatban állnak és azt szeretik egymásban amit a másik nyújtani tud.

A nők fiatalon akarnak anyukák lenni

ami azt jelenti 25 alatt szülnék az elsőt ebben nagy segítség 1 idősebb pénzes egzisztenciával rendelkező férfi

míg a férfiaknak státusz szimbólum egy fiatal feleség és 30 felett elvárás a család.

Grátiszba a nők 1 szakításkor is nagyobb biztonságban vannak mert az idősebb férfi érzelmileg és anyagilag is nagyobb eséllyel gondoskodik az utódokról,

míg a férfiak olyan párt kapnak akik anyagilag komolyan függnek tőlük így nehezebben mennek szét,

és ha megromlik az egészségük fiatal ápoló lesz mellettük.

2011. nov. 15. 22:51
 16/84 anonim válasza:
62%

26éves vagyok és egy éve vagyok együtt egy 39 éves pasival. Érett, felnőtt gondolkodású, mindenhez hozzá tud szólni, a helyén kezeli a hisztijeimet, tapasztalt az ágyban (abban nem vagyok biztos, hogy jobb mint egy fiatalabb), érdekli hogy mi van velem.

Fogalmam sincs mennyi pénze van és nem azért kellek neki, mert fiatal vagyok.

Lényegében ugyanolyan, mint a velem egykorú srácok, csak ő nagybetűs férfi.

Szerintem ennyi az ok.

2011. nov. 15. 23:50
 17/84 anonim ***** válasza:
30%

Majd rájössz te is előbb-utóbb!!

Tudod más dolog nézni kívülről a kirakatokat egy csóróval,

mint bemenni vásárolgatni egy komoly egzisztenciájú pasival.

Érthetőbben:

Amiről egy veled egyidős srác még csak álmodozik,

az egy kicsit idősebbnél, már maga a valóság!!

2011. nov. 16. 00:06
 18/84 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem is majd megérted előbb-utóbb.

Nevezhetjük apa-komplexusnak is, de én nem mennék olyan messzire. Érettebb gondolkodás, kifejlett személyiség, ez mind vonzó lehet egy még nem egészen határozott, felnőtt egyéniségnek. A pénz nem elsődleges szempont, de azért nem hátrányos, ha nem egy koliban lakik pl. a pasi. (És az idősebb pasikat vonzzák a fiatal lányok, ők nem nagyon foglalkoznak anyagi helyzettel, csak magával a "testtel".)

Szerintem ez nem elítélendő.

2011. nov. 16. 02:25
 19/84 anonim ***** válasza:
57%

Azért mert:

- sokkal komolyabbak már (most olyan idősebb pasira gondolok, akinek nincs exfeleség meg gyerek és nem más kapcsolatból lépett át)

- biztonságosabb

- udvariasabbak (ergo: nőnek érzed mellette magad)

- s egy 40 (és fölötti) már nem nagyon akar váltogatni, ellenben egy 24 évessel, aki előtt még az élet.

2011. nov. 16. 08:02
 20/84 anonim ***** válasza:
64%
Én úgy gondolom hogy azért mert a 35-50-es férfiakat gondolják igazi férfinak és ezeknek a lányoknak nekik gyerekes , nem elég érett a saját korosztályuk.Meg sok esetben többet nyújt anyagilag is.
2011. nov. 16. 08:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!