Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom megérteni,...

Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!

Köszönöm.

19L

2011. nov. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 A kérdező kommentje:
Na meg lehetne annyi eszed, hogy ne tereld a témát hülyeségekre, amiről szó nincs a kérdésemben! Te agyon iskolázott, te...
2011. nov. 24. 20:33
 62/84 anonim ***** válasza:
50%
A 19 éveddel gyorsan vegyél vissza.A tojáshéj a fenekeden van,de a szád az nagy.Mire fel?Mit tettél le az asztalra.Sajnos a hozzád hasonlók nem tudják hol a helyük.Inkább a tanulással foglakozz,hogy ne maradj olyan korlátolt,mint egy sötét lépcsőház.
2011. nov. 24. 21:10
 63/84 anonim válasza:
48%

Sajnos ez lett az eredménye annak,hogy kivették a pedagógusok szülők kezéből a nevelést,hogy az ilyen kis 19 évesek mondják meg a tutit, hogy ki hogy választhat párt magának .

54N

2011. nov. 24. 21:32
 64/84 A kérdező kommentje:

Nyanya, hol mondtam akár egy ku rva szóval, hogy ki hogy választhat párt magának?

Baj van a szövegértéssel emberek? Mennyi fogyatékos téved ide, anyám borogass...

2011. nov. 24. 22:11
 65/84 anonim válasza:
68%

Igazából nektek semmi se jó,mindenbe beleszóltok,mások életébe vájkáltok,mert nincs saját életetek,amíg a másik nyomorán csámcsogtok addig is a magatoké kisebbnek tűnik.

Az baj ha idősebb, az baj,ha fiatalabb az a baj,ha kék szemű,az a baj ha szőke,jó dolgotokba a nagy unatkozásba azt se tudjátok mibe kössetek már bele.

2011. nov. 24. 22:12
 66/84 A kérdező kommentje:

21:10,

elárulnád, hogy te mit tettél le az asztalra 19 éves korodban és most? Ha egyáltalán letettél valami értelmeset arra a bizonyos asztalra. Előbb nézz magadba, utána ugass!

2011. nov. 24. 22:14
 67/84 anonim válasza:
63%
Most már aztán elég legyen belőled,hogy mersz le nyanyázni egy 54 éves nőt,és bárkit lefogyatékosozni mert nem ért veled egyet,nem osztja az eszméidet,mit képzelsz magadról,taknyos kislány.Te vagy a fogyatékos,nem mi,elég sokan irták ugyanazt,úgyhogy a hiba az ön készülékében lehet,itt vered magad ámokfutsz,miközbe már a fél gyakori leoltott a hatalmasra nőtt arcodat.Vegyél már vissza!!!!!
2011. nov. 24. 22:18
 68/84 A kérdező kommentje:

Engem csak az idegesít, hogy pár balfék hülyeségekre tereli a témát + állítólag elítéltem mindenkit, meg beleszóltam, hogy ki hogy választhat párt magának... Én max.ezeket az undorító középkorú pasasokat ítélem el, akik kihasználják a tinilányok naivságát.

De itt egyeseknél nagy baj az agybaj, hát ez van. :D

2011. nov. 24. 22:20
 69/84 anonim válasza:
48%
Előző köszi a védelmet,én vagyok a fogyatékos nyanyus,de inkább vagyok nyanya,mint ostoba,aki csak a magáét szajkozza és veszi a bátorságot 19 évesen hogy szemtelenkedjen lenyanyázzon nála jóval időssebet,de nyugodj bele te is leszel majd ennyi idős nyanya.
2011. nov. 24. 22:25
 70/84 A kérdező kommentje:

Szerintem meg jogomban áll megvédeni magam és a véleményemet!

Látom egyre több embernek megy fel a vérnyomása! :D Forrófejűek.

2011. nov. 24. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!