Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!
Köszönöm.
19L
Sajnos ez lett az eredménye annak,hogy kivették a pedagógusok szülők kezéből a nevelést,hogy az ilyen kis 19 évesek mondják meg a tutit, hogy ki hogy választhat párt magának .
54N
Nyanya, hol mondtam akár egy ku rva szóval, hogy ki hogy választhat párt magának?
Baj van a szövegértéssel emberek? Mennyi fogyatékos téved ide, anyám borogass...
Igazából nektek semmi se jó,mindenbe beleszóltok,mások életébe vájkáltok,mert nincs saját életetek,amíg a másik nyomorán csámcsogtok addig is a magatoké kisebbnek tűnik.
Az baj ha idősebb, az baj,ha fiatalabb az a baj,ha kék szemű,az a baj ha szőke,jó dolgotokba a nagy unatkozásba azt se tudjátok mibe kössetek már bele.
21:10,
elárulnád, hogy te mit tettél le az asztalra 19 éves korodban és most? Ha egyáltalán letettél valami értelmeset arra a bizonyos asztalra. Előbb nézz magadba, utána ugass!
Engem csak az idegesít, hogy pár balfék hülyeségekre tereli a témát + állítólag elítéltem mindenkit, meg beleszóltam, hogy ki hogy választhat párt magának... Én max.ezeket az undorító középkorú pasasokat ítélem el, akik kihasználják a tinilányok naivságát.
De itt egyeseknél nagy baj az agybaj, hát ez van. :D
Szerintem meg jogomban áll megvédeni magam és a véleményemet!
Látom egyre több embernek megy fel a vérnyomása! :D Forrófejűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!