Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!
Köszönöm.
19L
bar sokszor jatszik szerepet a penz is,de nem minden esetben...
egy tini fiuka mit ad neked,mint ember???egy slukkot a fuvebol???egy 35feletti ferfi mar tudja,hogy mikent vezesse az eletet,odafigyel,torodik...es igen,tapasztaltabb is,minden ertelemben...lehet vele beszelgetni,megmutathat olyan dolgokat(kultura,eletfelfogas,barmi)amire nem is gondoltal vagy nem jutottal meg el odaig...
raadasul amilyen egyformak,semmitmondoak,uresek a mai fiatalok,nem csoda,hogy a z "erettebben gondolkodo" lanyok nem a sajat korosztalyukat keresik...
"Érintettek segítségét kérem! "
Segítek.
Te melyiket választanád a két szitu közül?
1./ 30-as pasi (Armani öltöny, Mercedes) megkérdezi tőled:
- repülővel, vagy a sportkocsimmal menjünk le egy hétre a tengerpartra?
2./ Tizenéves "büdös lábú diszkópatkány" megkérdezi tőled:
- Jó a csöcsöd köll kóla?
23. válaszoló: én nem diszfunkcionális családban nőttem fel, sőt! Mégis egy 28 évvel idősebb pasiba zúgtam bele. A pasi egyáltalán nem lúzer. És nincs apakomplexusom sem.
A kérdésre válaszolva, mivel érintett vagyok: engem nem a kora vonz, igazából eddig soha nem is gondoltam egy ilyen idős pasira úgy, hogy lehetne valami köztünk. De aki megtetszett nekem, ő más. Vele el tudnám képzelni az életem. És hogy miért? Mert őt tudnám szeretni, mert ő tetszett meg, mert olyan a kisugárzása, ami számomra csábító, mert olyan, akire fel tudok nézni. Ha csak 30 éves lenne, akkor is ő kéne nekem. A kora egyáltalán nem számít.
Hogy a társadalom nagy része ezt képtelen megérteni, tolerálni? Nem érdekel, én nem a társadalomnak akarom mutogatni a kedvesem, én csak szeretném szeretni, a többi meg nem izgat. Le a tabukkal, előítéletekkel!
De mondom: amíg nem voltam érintett, én sem tudtam elképzelni azt, hogy ilyen helyzetbe kerüljek. Igaz, én soha nem ítéltem el a nagy korkülönbséges kapcsolatokat, csak nem értettem, csak annyit belőle, hogy szeretik egymást, és kész. De már azt is tudom, miért...
Azért lett így kisarkítva, hogy a kérdező is megértse, ha már segítséget kért!
Amúgy én pont így mászkálok.
...hja és sport Mercivel. Bocs.
Mert a 30- 35 felettieknek már van jővőképe,egzisztenciája,lenyugodtak,nem csak arra hajatnak.
Én mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódtam,én 10 éve élek kedvesemmel ő idősebb nálam.
A 18 éves fiuk többsége tanulmég,otthon lakik, anyuci ellátja, kiszolgálja,rosszabb esetben csak buliznak,és két sör között keresnek meghúzható buta lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!