Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom megérteni,...

Csak én nem tudom megérteni, hogy miért járnak 18-24 éves lányok 35-50 közötti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt az egészet! Érintettek segítségét kérem!

Köszönöm.

19L

2011. nov. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 A kérdező kommentje:
de arra nem gondolnak ezek a lányok, hogy ők is lesznek majd 35-45 év körüliek, még mindig szép fiatal nők lesznek mikor a férjük már nagypapa korú?
2011. nov. 16. 12:55
 22/84 anonim válasza:
76%

bar sokszor jatszik szerepet a penz is,de nem minden esetben...

egy tini fiuka mit ad neked,mint ember???egy slukkot a fuvebol???egy 35feletti ferfi mar tudja,hogy mikent vezesse az eletet,odafigyel,torodik...es igen,tapasztaltabb is,minden ertelemben...lehet vele beszelgetni,megmutathat olyan dolgokat(kultura,eletfelfogas,barmi)amire nem is gondoltal vagy nem jutottal meg el odaig...

raadasul amilyen egyformak,semmitmondoak,uresek a mai fiatalok,nem csoda,hogy a z "erettebben gondolkodo" lanyok nem a sajat korosztalyukat keresik...

2011. nov. 16. 16:44
 23/84 anonim ***** válasza:
79%
Hát én se értem... Mindenki ezzel jön, hogy „aki idősebb, az már magabiztosabb, sikeresebb, stb.” de én mindenhol inkább azt látom, hogy ha egy negyvenes pali huszonéves csajra nyomul, akkor az többnyire egy lúzer, sikertelen pasi, akivel a vele egykorú nők nem állnak szóba, de a huszonévesek már azért is felnéznek rá, mert van egy trabantja meg garzonja ötmilliós hitellel. Vagy váláson van túl, ami tönkrevágta az önbizalmát, és jólesik neki, hogy valaki felnéz rá. A csaj meg többnyire diszfunkcionális családban nőtt fel és apapótlékot keres.
2011. nov. 16. 23:09
 24/84 anonim ***** válasza:
76%

"Érintettek segítségét kérem! "

Segítek.

Te melyiket választanád a két szitu közül?

1./ 30-as pasi (Armani öltöny, Mercedes) megkérdezi tőled:

- repülővel, vagy a sportkocsimmal menjünk le egy hétre a tengerpartra?

2./ Tizenéves "büdös lábú diszkópatkány" megkérdezi tőled:

- Jó a csöcsöd köll kóla?

2011. nov. 17. 13:27
 25/84 anonim ***** válasza:
.
2011. nov. 17. 15:57
 26/84 anonim ***** válasza:
76%

23. válaszoló: én nem diszfunkcionális családban nőttem fel, sőt! Mégis egy 28 évvel idősebb pasiba zúgtam bele. A pasi egyáltalán nem lúzer. És nincs apakomplexusom sem.

A kérdésre válaszolva, mivel érintett vagyok: engem nem a kora vonz, igazából eddig soha nem is gondoltam egy ilyen idős pasira úgy, hogy lehetne valami köztünk. De aki megtetszett nekem, ő más. Vele el tudnám képzelni az életem. És hogy miért? Mert őt tudnám szeretni, mert ő tetszett meg, mert olyan a kisugárzása, ami számomra csábító, mert olyan, akire fel tudok nézni. Ha csak 30 éves lenne, akkor is ő kéne nekem. A kora egyáltalán nem számít.

Hogy a társadalom nagy része ezt képtelen megérteni, tolerálni? Nem érdekel, én nem a társadalomnak akarom mutogatni a kedvesem, én csak szeretném szeretni, a többi meg nem izgat. Le a tabukkal, előítéletekkel!

De mondom: amíg nem voltam érintett, én sem tudtam elképzelni azt, hogy ilyen helyzetbe kerüljek. Igaz, én soha nem ítéltem el a nagy korkülönbséges kapcsolatokat, csak nem értettem, csak annyit belőle, hogy szeretik egymást, és kész. De már azt is tudom, miért...

2011. nov. 17. 18:22
 27/84 anonim ***** válasza:
100%
24. válaszoló eléggé kisarkítottad az egészet. azért nem sok pasi mászkál Armaniban és Mercédesszel.
2011. nov. 19. 08:28
 28/84 anonim ***** válasza:
35%

Azért lett így kisarkítva, hogy a kérdező is megértse, ha már segítséget kért!

Amúgy én pont így mászkálok.

...hja és sport Mercivel. Bocs.

2011. nov. 20. 18:55
 29/84 Stella90 ***** válasza:
65%
az én párom 32, én 21 vagyok...a pénzt közösen teremtjük elő...semmi köze nincs a pénznek az egészhez...már egy éve együtt élünk, és szeretjük egymást... sokkal érettebb, mint az ilyen korombeli kis balf*sz fiúcskák...semmi értelmeset nem tudnak csinálni/mondani, csak mutogatni fészbúkon az új cipőjüket...ne is haragudj, de nekem ilyen nem kell... persze a párom is egy örök gyerek, de én is...mind a ketten tudjuk, a másiknak mire van szüksége, és ezen nem is akarunk változtatni soha...elegem volt egy életre a kis gyíkokból...
2011. nov. 21. 20:09
 30/84 anonim ***** válasza:
74%

Mert a 30- 35 felettieknek már van jővőképe,egzisztenciája,lenyugodtak,nem csak arra hajatnak.

Én mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódtam,én 10 éve élek kedvesemmel ő idősebb nálam.

A 18 éves fiuk többsége tanulmég,otthon lakik, anyuci ellátja, kiszolgálja,rosszabb esetben csak buliznak,és két sör között keresnek meghúzható buta lányokat.

2011. nov. 21. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!