Szerintetek ez tényleg olyan felháborító? A 15 éves kiscsávó megmutatja a farkát a kiscsajnak?
Tegnapi híradóban volt, hogy egy liftben a 15 éves csávóka megmutatta a farkát a vele egykorú csajszinak, az meg "jaj anyám most mi lesz" otthon elmesélte ezt a rémséget:)
Szerintetek melyikük az idiótább? Na csak mert akkor elég sok embert be lehetne zárni, hiszen ott vannak a nudistrandok, ahol elég sok hasonló, sőt még kisebb srác mutogatja a farkát a lányoknak pl.
Nem álprűdség ez egy kicsit?
Őszintén szólva én jót nevettem volna és annyi, ti mit tennétek ? Rendjén van az, hogy ezért a baromságért a 15 éves srác esetleg börtönbüntetést kap? Nekem meredek ...
Akárhány éves is vagyok, még mindig ott akadtunk el, hogy tehát hol van a bizonyítottság az ügyben ???
Nekem senkim ez a srác, szóval nem igazán arról van szó, amit itt valaki írt, csak igaz ami igaz, amiatt is ki vagyok akadva, ha a nő mond valamit és akkor az 100% úgy is van, mert hát "szegény, megalázott nő min ment keresztül". Na ez a durva az egészben. És csak kicsit kell belegondolni, hogy ez mekkora fegyver a nők kezében a fériakkal szemben. MONDOM EZT NŐKÉNT !
Tehát BIZONYÍTOTTSÁGRA tud valaki valami értelmeset mondani ?
10:47
mit tegyek? ez van .. istenként születtem ... de ez egyelőre még nem Btk-s kategória!
"Figyelj, ezt nem honnan veszem, hanem szted amikor közlik vele, hogy saját maga ellen nem köteles terhelő vallomást tenni, akkor mégis ki az a hülye, aki mégis megteszi ...?
Nagyon naiv vagy te, de tudod így születnek a beismerő vallomások. Üdv a való világban!"
Juj, de nagyon tájékozott valaki. Mégis leírnád, milyen konkrét tapasztalataid is vannak ez ügyben? Ami alapján ennyire tisztában vagy a világ működésével, és ilyen bennfentes infóid vannak a beismerő vallomások születéséről? Meg, hogy hány évesen, mekkora élettapasztalattal próbálnál is kioktatni a világ működéséről?
Már rég menne a balhé ország-világ előtt, ha a gyerekhez hozzáértek volna, annak is vannak szülei, azok is csinálták volna a balhét, amint bántják a gyereket.
Nem tudom, miért váltott ki belőled ekkora ellenérzést a lány, de nagyon egyértelműen csak arra mész rá, hogy hülye csaj, meg ártatlan, szegény áldozat srác. Tényleg semmi nem számít, hogy ezeket a címkéket ráhúzhasd a szereplőkre.
Az meg már egyszerűen nevetséges, ahogy mentegetni a történteket, hogy egyik oldalról a csaj vallomása semmit sem ér, biztos hazudik meg műhisztizik, hol a bizonyíték, de a rendőrségi brutalitást kész ténynek veszed felületes spekuláció alapján is, elvégre szegény, ártatlan srác mi másért vallhatta volna be.
10:56
Miért lenne érdekem mentegetni a srácot nő létemre? Csak nem vagyok egy hisztis nő, ennyi. Meg szeretem a tényszerűséget is, ami itt hiányzik.
Egyébként nem volt kár belemenni ebbe a vitába, el se tudjátok képzelni, számomra milyen érdekes tanulmány volt ez az egész, úgyhogy részben köszi is mindenkinek.
Folytatásképpen, pedig ha nagyon akarjátok:
Hol van a 100% bizonyítás elve ?? Egyelőre ott tartunk, hogy 1-1 az állás. Ennyi erővel én azt mondom eg ynekem nem szimpi emberre, hogy ellopott tőlem 5 milliót a liftben és elszaladt vele, táskát közben átadta valakinek, és az is kb ennyire lenne bizonyítható. Azaz semennyire.
Nekem nő létemre van IGAZSÁGÉRZETEM, és csak szeretném megkérdezni, hogy állunk a csupasz tényekkel ??? Nem a hisztivel meg nem az elfogult véleményekkel, hanem a TÉNYEKKEL ??? Erre tud valaki valamit mondani?
De az előbb feltett, tök racionális kérdésre se tudott senki válaszolni ...
"Figyelmeztetem, hogy nem köteles saját magára nézve terhelő vallomást tenni, illetve a vallomástételt bármikor megtagadhatja" .. na kérem, ez így kezdődik szó szerint.
Akkor tehát újra a kérdés -- ki az a barom, aki mégis tesz maga ellen vallomást ?? már bocsánat, de jönnek itt mindenféle szubjektív vélemények és megközelítések, csak egyértelmű bizonyítékokat, tényeket nem vélek felfedezni.
na igen, általában ezek az ügyek pont emiatt buknak el, mert bizonyíthatatlan ... aztán még rágalmazás lesz belőle
figyelj ide, egy ilyen névtelen oldalnak a célja az, hogy mindenki elmondhassa szabadon a véleményét! így is törölnek éppen elég bejegyzést, ha te még erre ráteszel egy lapáttal, és már nem elsőként ijesztgeted a népet rágalmazással, az igen durva, mert értelmét veszti az oldal. Ki merne úgy leírni egy véleményt, hogy tudja, hogy azonnal IP alapján megkeresik és vége neki ? Ugyan a GYIK garantálja a névtelenséget, de hát azért ezt senki nem gondolhatja komolyan.
Mindenesetre a bíróságon dolgozó nyomatékkal most rendesen hoztad a "tényszerűséget" ... ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Azért ha elolvasnád, én szó szerint beidéztem valamit és kérdeztem, hogy tök logikus, hogy ennek ellenére mégis ki tesz beismerő vallomást. De az ilyen megnyilvánulások általában hatásosak, és látod észérv nincs egy szál se, mert azt hiába kérek, de ilyen támadás akad. hmmmm, érdekes.
Na egyébként meg kíváncsi vagyok én erre a bizonyítási eljárásra, mert most már komolyan érdekelne, hogy egy ilyen 1-1 állásban mégis miért nem szüntetik meg azonnal a nyomozást, és mégis ki mellett milyen bizonyíték tud szólni!!
Úgyhogy előre is köszi!
(azt meg csak magánvéleményként jegyezném meg ismét, ha te bírósági dolgozóként, nem tudni milyen szinten, a vádhatóságot véded, az már önmagában egy szép bizonyítvány a pártatlanságra ... nem? gondolom megint nincs igazam, de azért bennem megfogalmazódott, hogy mégis így hogyan lehet egyáltalán igazságot elvárni, ha eleve egy olyan feltevéssel indulunk, amit te írsz, konkrétan burkolt fenyegetéssel)
Na mindegy, kíváncsi vagyok, mire jutsz a bizonyítást illetően. köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!