Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg olyan...

Szerintetek ez tényleg olyan felháborító? A 15 éves kiscsávó megmutatja a farkát a kiscsajnak?

Figyelt kérdés

Tegnapi híradóban volt, hogy egy liftben a 15 éves csávóka megmutatta a farkát a vele egykorú csajszinak, az meg "jaj anyám most mi lesz" otthon elmesélte ezt a rémséget:)

Szerintetek melyikük az idiótább? Na csak mert akkor elég sok embert be lehetne zárni, hiszen ott vannak a nudistrandok, ahol elég sok hasonló, sőt még kisebb srác mutogatja a farkát a lányoknak pl.

Nem álprűdség ez egy kicsit?

Őszintén szólva én jót nevettem volna és annyi, ti mit tennétek ? Rendjén van az, hogy ezért a baromságért a 15 éves srác esetleg börtönbüntetést kap? Nekem meredek ...

2010. szept. 16. 14:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Tessék, állj ki utcára, mutogasd a farkad...

Komolyan mi abban az álprűdség, hogy nem rokonszenvezem ilyen dolgokkal?????

Napiszaron nőttél fel?

2010. szept. 16. 14:23
 12/106 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon változó! Talán egy részük nem akar idegen farkat látni, másik részük meg 14 évesen mindent megtesz azért, hogy már ne legyen szűz! A börtön eltúlzott büntetés mindenképpen. Max. adtam volna neki egy jó nagy maflást, vagy kiröhögtem volna a liftben! Úgy rakta volna el a szerszámát, mint a huzat!
2010. szept. 16. 14:23
 13/106 anonim ***** válasza:
100%

"szerencsétlen srác"

Ha veled csinálná ezt egy idegen férfi, mit szólnál hozzá?

2010. szept. 16. 14:25
 14/106 anonim ***** válasza:
95%

Ezt most komolyan kérdezed?

Igen,ez felháborító és beteges!Vagy szerinted természetes dolog a nemi szervünket idegen embereknek mutogatni?Te is azt szoktad?Mennyi beteg ember van...

2010. szept. 16. 14:26
 15/106 anonim ***** válasza:
85%
A kiscsávó enyhén visszamaradt a fejlődésben. Mikor gyerek voltam, 5-6 évesen mutogattuk egymásnak titokban a nemi szervünket. Vannak későn érő emberek, na.
2010. szept. 16. 14:30
 16/106 A kérdező kommentje:

mondtam már:

én, lány létemre, max jól kinevetném :))

és nem hiszem, hogy a mai 15 éves lányok nagy része ettől sírógörcsöt kapna ... azért kicsit éljetek már a valóságban

2010. szept. 16. 14:31
 17/106 A kérdező kommentje:
egyébként JÓL ÍRTA VALAKI, hogy ezt csak az álprúd kiscsajszi elmondásából tudhatjuk, hiszen ketten voltak!! akkor most mi alapján is ítélik el? hol van bármilyen bizonyíték vagy tanú?
2010. szept. 16. 14:33
 18/106 anonim ***** válasza:
72%

Hát akkor háborítson fel, sajnálkozz rajta;)

Valószínűleg te élsz üveggömbben, ha még nem tapasztaltál hasonlót:)

2010. szept. 16. 14:33
 19/106 anonim ***** válasza:
100%
Azért az sem mindegy, milyen az a srác, erről nem szólt a hír. Ha egy vadabb kinézetű cigánygyerek venné elő a farkát, benned is biztosan meghűlne a vér. Lehet, hogy a kislány egyszerűen megijedt, hogy meg akarja erőszakolni. Nem minden magát mutogató ürge ártalmatlan.
2010. szept. 16. 14:34
 20/106 A kérdező kommentje:
olvass vissza kicsit, ugyanis ÉN IGEN, tapasztaltam ilyet, és jót nevettem, ennyi, azért ne kiáltsuk már ki szentnek a csajszit mert egy farok láttán 2 napja sír :) inkább pszichológus kéne neki, de nem emiatt, hamem mert eddig így nevelték ... azért valljuk meg, ebben van valami
2010. szept. 16. 14:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!