Szerintetek ez tényleg olyan felháborító? A 15 éves kiscsávó megmutatja a farkát a kiscsajnak?
Tegnapi híradóban volt, hogy egy liftben a 15 éves csávóka megmutatta a farkát a vele egykorú csajszinak, az meg "jaj anyám most mi lesz" otthon elmesélte ezt a rémséget:)
Szerintetek melyikük az idiótább? Na csak mert akkor elég sok embert be lehetne zárni, hiszen ott vannak a nudistrandok, ahol elég sok hasonló, sőt még kisebb srác mutogatja a farkát a lányoknak pl.
Nem álprűdség ez egy kicsit?
Őszintén szólva én jót nevettem volna és annyi, ti mit tennétek ? Rendjén van az, hogy ezért a baromságért a 15 éves srác esetleg börtönbüntetést kap? Nekem meredek ...
Kedves Kérdező!
Tessék, állj ki utcára, mutogasd a farkad...
Komolyan mi abban az álprűdség, hogy nem rokonszenvezem ilyen dolgokkal?????
Napiszaron nőttél fel?
"szerencsétlen srác"
Ha veled csinálná ezt egy idegen férfi, mit szólnál hozzá?
Ezt most komolyan kérdezed?
Igen,ez felháborító és beteges!Vagy szerinted természetes dolog a nemi szervünket idegen embereknek mutogatni?Te is azt szoktad?Mennyi beteg ember van...
mondtam már:
én, lány létemre, max jól kinevetném :))
és nem hiszem, hogy a mai 15 éves lányok nagy része ettől sírógörcsöt kapna ... azért kicsit éljetek már a valóságban
Hát akkor háborítson fel, sajnálkozz rajta;)
Valószínűleg te élsz üveggömbben, ha még nem tapasztaltál hasonlót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!