Minden 10en éves ezt csinálja? Bővebben lenn!
Nem mindenki és nem minden nap nagyobb az a réteg aki csak alkalmanként mint aki rendszeresen,legalábbis én úgy látom..
Neked nem kötelező ah nem jön be, nem mondta senki,vagy mégis?
Nem, nem minden tizenéves csinálja ezt. Például én sem.
Első:
Szabadelvűség nem egyenlő szabadosság!
Aminek a torszülöttjeiről beszélsz az nem liberalizmus.
Nem. 18 éves lány vagyok, egyiket sem teszel, amit mondtál. Néha meghívnak egy-egy házibuliba. Az egyetlen, ami tetszett (mert azért kipróbáltam pl a dohányzást, de értelmetlen hülyeségnek tartom)az a vízipipa, de magamnak soha nem vennék. Életemben eddig 2x csináltam, és kb fél év különbséggel.
Pár osztálytársam hatalmas partiarcnak tartja magát, azt csinálják, amiket felsoroltál, pedig én még egy elit gimnáziumba járok. Egyszer elmentem egy olyan buliba, ahol ők is ott voltak. Nem akarok álszent lenni, járok fesztiválokra, és nem vagyok olyankor szomjas, de soha nem voltam még igazán berúgva, mindig mindenre emlékszem, amit tettem, és felelősségteljes maradok. (megfájdul úgyis a fejem az alkoholtól hamar.) Szóval nem akarok álszent lenni, én is ittam abban a buliban, de a magukat nagyon menőnek hívő emberek tudod mit csináltak? fél óráig ugyanazzal a pohár sörrel mászkáltak, és csocsóztak egész este. Mi beállítottunk egy zenét, amire táncoltunk. Erre ők átállították olyanra, ami nekik tetszett, majd csocsóztak tovább, vagy kimentek az erkélyre (tök fölöslegesen nyúltak bele). Nem azt akarom mondani, hogy mekkora party arc vagyok, mert nem. De láttam bulizni ezeket a nagyon menő alakokat, és semmi élvezetes nem volt a bulijukban. Én nem azért megyek bulizni valahova, h csocsózzak vagy üljek egy sötét sarokban. és ehhez nem kell alkohol. Vagy legalábbis nem olyan sok. De megértem: ha nekem is egy sötét sarokban kéne néznem, ahogy a másik hány, és is csak sok alkohollal lennék rá képes.
Utolsó, ez mennyire jellegzetes :)
Én is voltam már ilyen "fergeteges buliban", ahova ismerősök hívtak. Az volt a nagy buli, hogy a diszkóban ácsorogtak (nem is táncoltak), és méregették a többi lányt, hogy "nézd már, annak milyen béna a haja", meg "odanézz, milyen gázul táncol". Ez aztán a szórakozás... Na és ők is, akik hívtak, ilyen hatalmas partiarcnak állítják be magukat. Hát ha nekik ez a parti, akkor én köszi de nem kérek belőle.
nem! csak azok akik az árral sodródnak .. a kis gyenge elméjűek .. :D
nem azért tesznek dolgokat mert ők ezt akarják, hanem mert vagy rákényszerítik őt, vagy cikinek tartja hogy kilóg a sorból.
16/l
Nem mindegyik! , de a Legtöbbjük igen
Most mit vártok ? :D
manapság a 10-en évesek többsége, mit csinál?
1.Cigaretta
2.Alkohol
3.Tudatmódosító szerek
4.Szex , össze vissza, együtt van valakivel
majd mással, a bnöje is esélyes h ezt csinálja
dobják egymást, ez meg az miatt
5. bandázgatás, menő arcokkal lógás,rossz társaság
akik bele viszik a rosszba, , vagy kihasználják
egymás ellenuszitják a társaságot
6.Disco - Bulik
Lopás , fenyegetés stb
Végülis a löketet meg adják aztán már miután csinálta a dolgokat egyre jobban akarja folytatni
Aztán, hazamennek, Szét esve a cuccoktól , mennek a dokihoz, fáj a fejük, hasuk, stb mennek dokihoz, ki íratják magukat suliból
Aztán 1-2 nap és elölről a lista
és még csodálkoznak az emberek hogy legtöbb tizenéves korosztály
beteges, meg dokihoz jár, + hogy ilyen olyan mérgezésük van
De a szülök hibája is, az ilyen stylusu gyerek , nem törödnek vele
vagy ők is ezeket csinálják h állandoan isznak, stb
akkor mit várunk?
Utolsó vagyok, csak nem engedte egybe irni valamiért
Aztán késöbb meg, ilyen kis dolgokból lesznek a nagyobbak
Kocsilopások,,Kábitószer árusitás, , rablások betörések
aztán meg csak néz mindeki, mikor ilyenre kerül a sor,
oda kell figyelni, nem kell hagyni mint egy felnöttet hog azt csináljon amit akar
+ normális nevelés kérdése is ugye
felnött tapasztalt embert is bele visznek ilyenekbe, akkor nehogy már egy gyereket,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!