Szerintetek ez tényleg olyan felháborító? A 15 éves kiscsávó megmutatja a farkát a kiscsajnak?
Tegnapi híradóban volt, hogy egy liftben a 15 éves csávóka megmutatta a farkát a vele egykorú csajszinak, az meg "jaj anyám most mi lesz" otthon elmesélte ezt a rémséget:)
Szerintetek melyikük az idiótább? Na csak mert akkor elég sok embert be lehetne zárni, hiszen ott vannak a nudistrandok, ahol elég sok hasonló, sőt még kisebb srác mutogatja a farkát a lányoknak pl.
Nem álprűdség ez egy kicsit?
Őszintén szólva én jót nevettem volna és annyi, ti mit tennétek ? Rendjén van az, hogy ezért a baromságért a 15 éves srác esetleg börtönbüntetést kap? Nekem meredek ...
"de tegyük fel, ő pont nem látott, ami ismétlem képtelenség ... nem csak szex miatt, hanem tv-ben bárhol, akkor se értem, miért kell ilyen hisztit levágni, itt hatalmas gondok vannak a csajszi nevelésében "
Nem erted, hogy nem az a lenyeg, hogy latott-e vagy sem? Idegen ember ne mutogassa magat, mikor senki sem kivancsi ra. Nem azert volt a hiszti, mert olyat latott, amit meg nem, hanem azert, mert sokkolo, mikor valaki kozteruleten ilyet csinal. Miert nem tudod ezt felfogni? En felnottkent is feljelentenem. Ez nem normalis emberi viselkedes es ha te ezt nem latod, akkor a hiba a te keszulekedben van.
18:43: majd akkor rohogd pofan, ha megeroszakol. Nem vicc. Megtortent mar nagyon sok novel (sajnos nekem is van rossz tapasztalatom ezzel, de nem reszleteznem). A felfogasod gyermeteg. Mast nem lehet ra mondani.
Az pedig a te egyeni szocproblemad, hogy olyan korokben mozogsz, ahol minden 15 eves lany szexel.
15 évesen élőbe nem láttam fa.rkat.
És nem is akartam. Nekem így volt jó.
Attól, hogy a barátnőid, oszt.társaid felén már végigment egy csorda, attól még igen vannak olyan lányok akik 15 évesen még nem a f.arkakra meg szexre gondolnak ...
Sajnálom, hogy ilyen gyerekes vagy, hogy nem bírod felfogni amiket itt irogatnak neked. És az is elég fura,hogy nem veszed észre, hogy rajtad meg pár a te agyi szinteden lévő valaki kívűl mindenki a te felfogásod ellen van.
Ja és még annyi, hogy hidd el nem szeretne minden nő idegen farkakat bámulni főleg nem egy olyan helyen, ahol nincsen rajtuk kívül senki se...
És mi van ha egyből azt vágta le, amin nem is csodálkozok, hogy valami mást is akar, mondjuk erőszakosodni vele?
"mert sokkolo, mikor valaki kozteruleten ilyet csinal"
---aki ezt írta, az komolyan is gondolja ? téged is sokkol ?? hát tudja fene, de akkor megint kérdezném, engem miért nem? (ismétlem, nőnemű vagyok, de xarnám le, sőt kiröhögném, tehát a shockot nem értem! még az is lehet, hogy mostantól antidepresszánsokon fog élni, és emiatt a családja polgári pert indít a srác ellen, szóval egy vicc ...)
Jó hát köszönöm a válaszokat, sztem ez egy nyugati civilizációs álprűd "(bűn)cselekmény", ahol ennyire nagy gáz a meztelen test, pedig ez a srác még csak meztelen se volt. Értem, amit írtok, hogy "mert nem számított rá", de alkor is álszentség emiatt sikítozni.
Egyébként most ettől függetlenül, én is hallottam olyat, hogy X helyen az iskola körül van egy mutogatós bácsi, és hónapokig mutogatta is magát tök meztelenül (egy erdős részen volt az iskolából elvezető út), aztán abból is olyan cirkuszt csináltak, amikor elkapták ... kiderült, hogy egy fiatal srác volt az a bácsi.
Ha mindenki azt mondja, hogy ez egy betegség (mert hát tényleg az), akkor attól nem fog ám meggyógyulni, ha bezárják 1 évre ... na ezt a részét nem értem. Az más kérdés, hogy gyógyítható-e, mert nyilván nem sztem, de akkor is egy mentális betegség ez felnőttkorban, nem pedig egy bűncselekmény (azért ne hasonlítsuk egy kocsifeltöréshez, pedig a nagy "társadalom" ezt teszi jogilag).
Hát ilyen korban, főleg kamaszoknál pedig kitartok annál, továbbra is, hogy inkább poénkodott a srác és a csajszi volt túl szüzike, bár ha már bűncselekmény, én továbbra se értem az egész bizonyíthatóságát, ha csak ketten voltak ott valóban ....
(és ha a csajszi csak ki akart cseszi a sráccal, és eljátszotta a nagy műsírást otthon ?? nem ez lenne az első hasonló eset ....).
Szóval elfogadom oké, csak kérdezném, hogyan lehet ezt bizonyítani? Mert az általam elmlített mutogatós esete tiszta, akit 200 lány látott, na de így ha csak ketten voltak .... hogyan ??? Sztem jogilag 1-1 az állás, azaz nincs itt 100%-os bizonyítottság, kvázi nem lehet elítélni ennek értelmében a mi jogrendszerünkben (elvileg, hiszen nálunk "elvileg" 100%-os bizonyítás szükséges). Fogadjunk mégis el fogják .... én azért a fránya bizonyítottságot hiányolom.
NA TÉNYLEG KÖSZI A VÁLASZOKAT, ÉS ELISMEREM, SZÁMOMRA AZÉRT LEDÖBBENTŐ A KÉP ...
""""Ugyanis aki mutogatja magát, annak komoly betegsége van, mint ahogy előttem is írták..Ezzel elégül ki.
Ha a srác most megtette, később mi lesz? Vagy később már megerőszakolni akarja a nőket vagy mi? """"
----ezt a párhuzamot pedig elméleti úton is cáfolom, ugyanis aki mutogat komolyabban (tehát nem egy kamasz ökörködik), az kifejezetten megijed attól, ha a másik fél nem ijed meg és pl kiröghögi .., ez a kategória bizonyítottan soha nem erőszakoskodik, legalább ténybeli tévedéseket ne írjatok !!
Na tényleg köszi
Oké, minél többet olvasok, annál több mindenre reagálnék, de csak annyit részemről zárásnak, hogy gondoljatok abba, hogy akárhogy is nézzük, és ki-ki ezt hogyan ítéli meg, mindegy, még ha nem is kap letöltendőt érte, de ha ezt komoly bőűncselekményként kezelve kap egy felfüggesztettet, a srác élete máris ketté van törve, pedig én 100% biztos vagyok abban, hogy ő ezt egy baromi jó heccnek szánta, semmi másnak. Szóval nagyon durva őt mindjárt szatírnak nevezni meg 15 évesen bekategorizálni minden betegségbe, pont amikor a fiataloknak a legdurvább psichosexuális fejlődése, a legdurvább változásokon mennek keresztül.
Hát egyben biztos vagyok: ez most se a kiscsaj se a kissrác psichosexuális fejlődését nem befolyásolja pozitívan. Ennyi.
És egy nagyon érdekes szociálpsichológiai tanulmány volt számomra ezt a kérdéskört és a válaszokat olvasni, ez full komoly !
és heyha !!!
azért volt pár nem ilyen megnyilvánulás:
"""Nem tűnik fel,hogy mindenki felháborodott a véleményeden?Nem gondolod,hogy valami baj van a gondolkodásmódoddal?"""
Abszolút jól tükrözi a mai magyar társadalom %-os értelmi és képmutatási szintjét az itt adok válaszok milyensége és összetételének %-os aránya... teljesen jól!! Higgyétek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!