Szerintetek ez tényleg olyan felháborító? A 15 éves kiscsávó megmutatja a farkát a kiscsajnak?
Tegnapi híradóban volt, hogy egy liftben a 15 éves csávóka megmutatta a farkát a vele egykorú csajszinak, az meg "jaj anyám most mi lesz" otthon elmesélte ezt a rémséget:)
Szerintetek melyikük az idiótább? Na csak mert akkor elég sok embert be lehetne zárni, hiszen ott vannak a nudistrandok, ahol elég sok hasonló, sőt még kisebb srác mutogatja a farkát a lányoknak pl.
Nem álprűdség ez egy kicsit?
Őszintén szólva én jót nevettem volna és annyi, ti mit tennétek ? Rendjén van az, hogy ezért a baromságért a 15 éves srác esetleg börtönbüntetést kap? Nekem meredek ...
Kislány vagy még ahhoz, hogy megértsd ezt a dolgot.
Te tényleg nem tudod elképzelni, hogy milyen az, mikor mész a liftben egyedül egy tökidegen sráccal és "viccből" előkapja a farkát? Nem az az első gondolat, hogy milyen poénos a dolog, hanem hogy "úristen, mit akar ez velem?"
Merthogy normális ember nem mutogatja a péniszét csak úgy heccből...
Ahhoz pedig nem kell prűdnek lenni, hogy ez felzaklasson valakit. Ugyanis 15 évesen még nem mindenki olyan szabadlelkű, mint te, akkoriban még én sem láttam pucér pasit, és igazából nem vágytam rá, hogy egy tökidegen mutogassa magát nekem. Igenis felháborított volna, ha valaki ilyet tesz, mert beteges.
Most képzeld el, ha kiderülne, hogy a te fiad mutogatja a farkát egy ismeretlennek a liftben! Vagy a te kislányod megy haza ezzel a történettel... nem nevelés kérdése, hogy 15 évesen ez felzaklat-e valakit? És nem hiszem, hogy a síró lányod láttán nevethetnéked támadna.
Engem egyszer elkapott egy szatír, sötét utcán. Először kiröhögtem, aztán beszóltam neki, hogy "jah ezen nincs mit mutogatni", el is rohant, sűrű káromkodások közepette.
De volt, hogy meg akartak erőszakolni, az korántsem volt ilyen könnyű sztori...
Nem tudom mi történt a LIFTben, a fiú FARKÁval, a LÁNYkával, börtönbüntetés az kemény, és nem nevelő-főleg nem itthon. Hülyegyereknek kéne egy kis kezelés. Ennyi.:)
" a srác élete máris ketté van törve, pedig én 100% biztos vagyok abban, hogy ő ezt egy baromi jó heccnek szánta, semmi másnak"
Mostanában volt hír, hogy néhány asszem szintén 15éves kislány meg baromi jó heccnek tartotta, hogy lopnak egy picit. Őket néhány napra elzárták. Akkor ezt a srácot is legalább ennyire kéne elzárni, mert ez még annyira se "jó hecc". Nem kell börtönbe csukni, de egy kis elzárás (1-2nap), meg főleg néhány jólirányzott nyakleves elfér oda, azzal tudatosulni a gyerekben, hogy dolgoknak következményei vannak, és nem minden akkora nagy poén - az ilyen hülyegyerek, aki ilyennel szórakozik, az nem úgy beteg, mint az öreg szatírok a parkban, akiknek ez kényszeres, szimplán jó poénnak tartotta, és megcsinálta, mert leszarta a másikat, meg mert azt hitte, nincs következménye, neki mindent szabad. Tudatosítani kell vele, hogy van következménye, és többet nem fogja csinálni.
Amúgy nagydarab férfi vagyok, szóval én még annyira sem ijedtem volna meg, mint a kérdező. De mégis képes vagyok megérteni, hogy egy 15éves kislány miért borul ki ezen annyira. Egy szűk, bezárt helyen vagy összezárva egy másik emberrel, aki egyszer csak ilyet tesz - ez az ember nagyon durva beleerőszakolása egy olyan kényelmetlen intim szituációba, amiből nincs hova menekülnie, ki van szolgáltatva. Nagyon megalázó dolog, és kiszolgáltatottnak érzi magát az ember, a legkellemetlenebb érzések, ez simán egy nagyon erős sokkhatást jelenthet akármelyik nőnek, de egy 15éves serdülő lánynak hatványozottan.
Ne hasonlítsuk már össze a nudista stranddal - ahova kifejezetten meztelenkedni jársz -, vagy azzal, hogy tudom, hogy az út mentén szokott lenni egy szerencsétlen szatír, aki mutogatni szokta magát, de nem bánt - persze, nyílt területen, ahol nem vagyok összezárva és így kiszolgáltatva az illetőnek, meg úgy, hogy előre tudom, hogy ez várható, úgy biztos nagyon mókás tud lenni.
Itt messze nem ez történt. Nem a szemérem része a durva a dolognak, hogy jaj, látott egy péniszt a kislány, hanem az egész szituáció, amibe belekényszerítették.
09:34
Milyen szépen leírta!:)
09:34
Ha te abban látod a fő problémát, hogy tehát "kötelező volt neki megnéznie", akkor azért ezt is kétlem, mert el is fordulhatott volna, ha annyira akar.
Ezek szerint pedig igen sokan nem tudják milyen egy mai 14-15-16 éves lány (a discoparkettről már írta valaki), de én meg pontosan tudom, és hát még mindig állítom, hogy ez egyértelműen egy prűd nevelés következménye.
De akkor ezt a részét hagyjuk is.
Inkább azt mondja meg valaki, ha 1-1 az állás, hogyan lesz kétséget kizáró a bizonyítottság? Ha csak nem volt biztonsági kamera a liftben ... Ezt valaki meg tudja mondani? Mert addig semmiről nem beszélhetünk, mint egy lány hisztijéről és vádaskodásáról, na de hol van ennek a bizonyítható alapja? Mielőtt jönne valaki azzal, hogy a srác elismerte, na álljunk meg, az nem kétséget kizáró bizonyíték, hogy jó magyar módra 8 rendőr agyonverte, és ezért tetettek vele egy beismerő vallomást.
Egyéb?
Azt meg honnan vetted, hogy összeverték a srácot, és csak azért vallott?
Nagyon érdekes, hogy a kislány vallomására nem adunk mert hol a bizonyíték, de ha a srác is bevallja, akkor biztosra vesszük, hogy azt csak erőszak hatására tehette.
Nagyon egyértelműen te a lányt akarod elítélni mindenáron, a srácot meg felmenteni. Csak nem tudom, miért.
Figyelj, ezt nem honnan veszem, hanem szted amikor közlik vele, hogy saját maga ellen nem köteles terhelő vallomást tenni, akkor mégis ki az a hülye, aki mégis megteszi ...?
Nagyon naiv vagy te, de tudod így születnek a beismerő vallomások. Üdv a való világban!
HÁNY ÉVES VAGY???
Mert,hogy nem vagy "felnőtt"az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!