Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg olyan...

Szerintetek ez tényleg olyan felháborító? A 15 éves kiscsávó megmutatja a farkát a kiscsajnak?

Figyelt kérdés

Tegnapi híradóban volt, hogy egy liftben a 15 éves csávóka megmutatta a farkát a vele egykorú csajszinak, az meg "jaj anyám most mi lesz" otthon elmesélte ezt a rémséget:)

Szerintetek melyikük az idiótább? Na csak mert akkor elég sok embert be lehetne zárni, hiszen ott vannak a nudistrandok, ahol elég sok hasonló, sőt még kisebb srác mutogatja a farkát a lányoknak pl.

Nem álprűdség ez egy kicsit?

Őszintén szólva én jót nevettem volna és annyi, ti mit tennétek ? Rendjén van az, hogy ezért a baromságért a 15 éves srác esetleg börtönbüntetést kap? Nekem meredek ...

2010. szept. 16. 14:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
94%

Ez 1 betegseg es nem lehet a nudistasokkal osszehasonlitani a kettot,

mivel a nudistan furodnek es nem egymast nezik, tomeg van.

A mai idosebb emberek, Akik igy mutogatjak a nemi szervuket, azok sem most kezdtek, es igen Nekik kell ez az

izgalom,

hogy egyedul legyenek azzal, Akinek mutogatjak, igy az, Aki megijed sikitani fog,

es itt fog "kielegulni" a mutogatos emberkenk, tehat ez egy betegseg!

Megerdemli a buntetest, mert valahol veszelyes amit csinal, mert kepzeljuk el, hogy a kislany annyira megijed, hogy megall a szive!

En felnott fejjel megijednek, mert a liftbe azert szallok be, hogy feljebb jussak, s nem szamitok 1 himveszo latvanyara, akkor miert ne ijedhetnek meg, s honnan tudjam, hogy a mutogatos jateka mikor er vegett?

2010. szept. 16. 15:45
 32/106 anonim ***** válasza:
96%
Tisztességes erkölcsi érzékkel bíró ember ezt nem találja mulatságosnak! Elég szánalmas vagy,és sokra viheted még idősebb korodra! Csak sajnálni tudlak ezért.
2010. szept. 16. 15:47
 33/106 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem kérdező veled van a gond...

Ugyanis aki mutogatja magát, annak komoly betegsége van, mint ahogy előttem is írták..Ezzel elégül ki.

Ha a srác most megtette, később mi lesz? Vagy később már megerőszakolni akarja a nőket vagy mi?

És azt értem, hogy ezt miért kell kinevetni? Elég sivár lehetsz érzelmileg, aki más gondjait, problémáit kineveti.

Ja és már bocs, nem minden 15 éves látott már hímvesszőt.

És hidd el, hogy nem minden 15 éves ( tudom divat mostanában rib@ncnak lenni ) egy lotyó, kis csitri!

Nagyon is tévedésben vagy.

És ha te leszel szülő, és egy nap mondjuk a lányod azzal jön haza, hogy megmutatta a f.rkát egy 50 éves öregbácsi, vagy megfogdosta...hozzáteszem a liftben.Ahol ugye nincsen más, csak ők ketten.. Nem tudom te mit szólnál hozzá. Vagy hogy reagálnál. Kifogod röhögni a lányodat vagy mi?Vagy lefogod sz.arni?

Mellesleg az is lehetséges, hogy a lányt előtte kiskorában valamiféle zaklatás érte..És azért reagált így a történtekre.

Szomorú ,hogy ilyen embereket léteznek mint te vagy kérdező. Csak nevesd ki nyugodtan, de ne csodálkozz rajta, ha majd veled is hasonló vagy még durvább fog történni. Akkor légyszives nevesd ki saját magadat is ok?:)

2010. szept. 16. 15:56
 34/106 anonim ***** válasza:
94%

Én 21 vagyok, de az biztos, hogy kiakadnék, ha egy zárt térben nekem valaki előkapná. Elkapna a pánik, mert mit tegyek, mi lesz velem, mit akar tenni, stb.

Láttam már f.szt az életemben, fogtam és használtam is, de csakis a barátomét, nem hiszem, hogy valaki ezért lenne szűz prűdk.rva, hogy vadidegen neki előkapja... Sok nőnek nem álma, hogy megerőszakolják, még mindig a férfiak kiváltsága ez a fajta szexuális álmodozás.

2010. szept. 16. 16:17
 35/106 A kérdező kommentje:

édes istenem .....

na azért tegyük rendbe a dolgokat:

"zerintem kérdező veled van a gond...

Ugyanis aki mutogatja magát, annak komoly betegsége van, mint ahogy előttem is írták..Ezzel elégül ki.

Ha a srác most megtette, később mi lesz? Vagy később már megerőszakolni akarja a nőket vagy mi?

És azt értem, hogy ezt miért kell kinevetni? Elég sivár lehetsz érzelmileg, aki más gondjait, problémáit kineveti.

Ja és már bocs, nem minden 15 éves látott már hímvesszőt."

1, valóban ez betegség felnőtt korban, de 15 évesen inkább még poén-kategória

2, hát tudod azért ismerem a mai 15 éveseket és hidd el nekem, való igaz, nem mind, csak 95% több farkat fog hetente, mint a tankönyvet

3, de tegyük fel, ő pont nem látott, ami ismétlem képtelenség ... nem csak szex miatt, hanem tv-ben bárhol, akkor se értem, miért kell ilyen hisztit levágni, itt hatalmas gondok vannak a csajszi nevelésében

röviden ennyi

2010. szept. 16. 16:28
 36/106 A kérdező kommentje:

De mindezek mellé lenne egy kérdésem:

Ha ez mindenki szerint egy olyan nagy betegség, akkor miért 2 év börtön jár érte így 15 évesen és miért nem gyógykezelés?

szóval valami nagyon sántít....

2010. szept. 16. 16:33
 37/106 anonim ***** válasza:
95%

Hány éves vagy? Fiú vagy lány?

Bolondságokat írsz, változtass az értékrendeden, mert ez szörnyű!

2010. szept. 16. 16:34
 38/106 A kérdező kommentje:

Miért szörnyű? Mert racionális, amit kérdezek? Itt már az a furcsa, ha valami logikus ...

Na de lépjünk túl ezen, mert rájöttem, mekkora egy romlott nőszemély vagyok, ki se mondom, de szóval a nyáron a bányatónál egy csapat pont ilyen 15-16 éves srác ott szórakozott egy szál semmiben, és én meg nem kaptam sikítófrászt ... most akkor bennem van a hiba? :(

2010. szept. 16. 18:18
 39/106 anonim ***** válasza:
92%

A nudistastrand nem jo pelda, mert aki oda megy, tisztaban van vele, hogy mi lesz, de meg ott sem errol szol a dolog. Az teljesen mas teszta, mikor egy idegen a liftben olyat tesz, amire nem szamitasz.

Es kepzeld, lehet, hogy meg nem latott eloben olyat (en sem lattam 15 evesen). Biztos az motoszkalt a fejeben, hogy "ez miert kellett?", "meg akar eroszakolni?". Gondolj be, a liftben egyedul volt egy idegennel, aki ezt csinalta. Te nokent hogy reagalnal?

Nem alprudseg es a kisfiu gondolkodott volna azelott, hogy ilyet tett. Borton biztos, hogy nem kap, de jo, ha tudnak rola a szulei, hogy a fiukat ideje lesz kordaban tartani. En is elmondtam volna a szuleimnek. Jol tette. Te biztos fiu vagy es nem erted, hogy egy nonek kockazat az, hogy megeroszakoljak peldaul. A lany nem tudta megerteni a helyzetet (hogy miert tortent es miert epp egy liftben).

Egy nudistastrand, ismetlem, teljesen mas. Aki oda megy, tudja, hogy mire szamithat, de a nudistastrandon epp az a lenyeg, hogy senki sem bamulja a masikat es nem az a lenyeg, hogy valaki meztelen. Itt meg a meztelensegnek volt szerepe a dologban.

Te is kapd ki a liftben valakinek es kivancsi leszek, hogy hogy reagalnak. Talan egybol le is kellett volna sz-pnia, vagy mi?? Es meg te idiotazod a csajt?

2010. szept. 16. 18:40
 40/106 A kérdező kommentje:

de én meg ismétléem, hogy

-nem nudistrandon volt ez se, hanem egy sima bányatónál

-nő vagyok

-a lányok többsége 15 évesen látott már "olyat", ennek ellenkezőjét ne is próbálják megetetni velem

-és ez a megerőszakolós téma ... én max pofánröhögtem volna a srácot ... ugyan már megerőszakolás ....

2010. szept. 16. 18:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!