Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél ha megtudnád hogy...

Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.

Figyelt kérdés
Kurv@ a lányom?!?!?!?:(elvagyok keseredve mert én csak 1 ről tudtam
2010. aug. 13. 12:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/149 anonim ***** válasza:
78%

Ne rá legyél dühös, hanem magadra, ha nem őszinte veled, de amúgy meg ilyen dolgokat milyen alapon kérdezel tőle?????

Te Tényleg azt hiszed, az a normális nemi élet, ha előre eltervezi a lányod, hogy x hét, x hónap együtt járás után majd ágyba bújik a barátjával és az a jó, ha 3 év alatt 5x szexel a fiújával?

A te gondolkodásodat olvasva én soha az életben nem lennék veled őszinte és nem kívánnék veled beszélgetni a szexuális életemről, akkor meg kifejezetten titkolnám, ha a családtagod lennék.

2010. aug. 13. 15:03
 72/149 anonim ***** válasza:
83%
De mégis mi közöd van a 18 éves lányod nemi életéhez?Akkor te is számolj be neki a sajátodról.Nagykorú,nem köteles mindenről beszámolni neked.Csak én érezném kínosan magam,ha anyám a nemi életemről faggatna?
2010. aug. 13. 15:04
 73/149 A kérdező kommentje:

Nem akarja hogy megtudjam a naplót.Hisz nagyon jó helyre el van rakva.

Sőt azt sem tudtam hogy van, véletlen bukantam rá.Eddig mondta meg mutatta hogy szép könyvet vett?!Most ez elmaradt.Szóval direkt titkolózik és nem azt akarja hogy megtudjam, hisz tudja hogy ebből nagy botrány lenne HA MEGTUDNÁM!

2010. aug. 13. 15:04
 74/149 anonim ***** válasza:
98%
DE MI KÖZÖD HOZZÁ???
2010. aug. 13. 15:05
 75/149 A kérdező kommentje:
Én azt szerettem volna már csak múlt idő, ha a lányom mindent elmondott volna, anya lánya barátsága lett volna, és nem egy könyvből kellene értesülnöm ilyen aljas dolgokról.
2010. aug. 13. 15:06
 76/149 anonim ***** válasza:
100%

"DE nagyon dühös leszek ha nem fogja azt mondani hogy lefeküdtek hanem újra hazudni fog hogy mittudom én 1 hónap múlva akar vele."

"DE nagyon dühös leszek ha azt fogja mondani hogy lefeküdtek , mert hazudott nekem"

Bármelyik mondatra van esély: a lányod nem tudja, melyiket kell mondania, hogy ne légy dühös. Hisz mindenképp dühös leszel: vagy a lefekvésért, vagy a titkolózásért. Viszont: nem várhatod el a lányodtól, hogy a nemi életét megbeszélje veled. Ha akarja, ha bízik benned, elmondja. De mivel tudja, hogy haragszol, nem fogja.Így nem lesz őszinte! Parancsra nem lesz őszinte, mert az ellentmondás. akkor lesz őszinte, ah bízik benned, és tudja, hogy nem okoz csalódást!

Ebben a korban már nem lehet az őszinteséget megkövetelni! Már csak kiérdemelni lehet. Ne kérdezz tőle semmit. Mesélj neki , hogy te hogy szeretted a férjed, mikor feküdtél le vele, mit érzel, hogy tetszik az ő udvarlója, örülsz, hogy boldog a lányod, de ez az miatt aggódsz..magadról beszélj, és várj. Ha ezt csinálod hetekig, rájön, hogy komoly, meg fog nyílni. Valamennyire. Hogy mindenről beszámoljon, azt nem kérheted, nem várhatod el. Egy anyatárs.

2010. aug. 13. 15:06
 77/149 anonim ***** válasza:
91%

"Hanem megkérdezem hogy mikor szeretne lefeküdni ezzel a fiúval (pedig már lefeküdtek) mert szeretném ha megbízna bennem.

"

Nem érzed a paradoxont???

Felteszel egy HAMIS kérdést, hazudsz neki, csapdát állítassz a kérdéssel: "mert szeretnéd, hogy bízzon benned" Hát ez a legjobb módja, hogy azt a kevés bizalmat is elveszítsd.

Nem mond el mindent? Épp tőled látta pl. hogy te nem meséled el az apunak a lány kalandját. Elhallgatod. Tőled tanulta.

A gyerekeink tükröt tartanak nekünk , magunkat látjuk meg az ő viselkedésükben. Én is.

2010. aug. 13. 15:10
 78/149 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de Te nagyon buta vagy.

Nagy botrány lenne, ha kiderülne? Én azt hittem, szeretetből aggódsz a lányodért és azért kérsz itt tanácsot, mert nem tudod, hogyan beszélgess el vele a szabados szexből fakadó esetleges testi- lelki problémákról, de nem! Te csak cirkuszolni és idomítani szeretnél egy 18 éves, dolgozó lányt.

El kell, hogy keserítselek, nem fog menni. A lányod el fog fordulni tőled, de amint látom, már rég el is fordult.

2010. aug. 13. 15:12
 79/149 anonim ***** válasza:
97%
És te mit tettél azért,hogy bízzon benned?Hogy anya-lánya barátság legyen köztetek?
2010. aug. 13. 15:12
 80/149 A kérdező kommentje:
Sok mindent, de ti csak kötekedtek itt velem és nem jutok 1ről a 2-re nem kérek több választ,köszönöm!!
2010. aug. 13. 15:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!