Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.
Ne ijedj meg, nincs semmi baj. Ez a párkeresés időszaka, normális, hogy még nem találta meg az igazit.H aedig nem lett terhes, akkor nyilván felelős, biztonságos szexet él. Mindenesetre beszélj vele, biztosítsd a támogatásodról, érdeklődj a fogamzásgátlásról, és mindenképp beszéld rá a tablettára! hogy menjetek el tininőgyógyászhoz, és fizesd is ki a gyógyszert. Ha a kapcsolata tartós. Ha alkalmi, akkor jó az óvszer, de hívd fel a figyelmét a veszélyeire! A mában kell élni, és ma ez a reális élet. Aki meg nem is barátkozik fiúkkal, annak az anyja a miatt aggódik.Biztosítsd, hogy neked mindig, mindent elmondhat!!
Azért nem számolt be minden fiúról, mert nem voltak fontosak. Örülj neki , hogy most keresgél, nem pedig korán férjhez menne, aztán 30 éves korában jutna eszébe, hogy ő még "nem is élt" s akkor akarná kipróbálni.
Így majd megtalálja az igazit. Esetleg arról beszélgethetsz, hogy nem kell annyira az ágyba sietni, de csak mint nő a nővel. Úgyis kezd rájönni.
Mi meg azon aggódunk, hoyg a fiam csak 3 lánnyal járt, és máris tartós a kapcsolata, és hogy nem keresgélt eleget. Ez ilyen időszak, keresés.Most tanulja a párkapcsolatot.
Őszintén, te elsőre megtaláltad? Neked nem voltak ilyen idősen fiúid? Mert ha igen, akkor te nagyon szerencsés voltál, de az a kivétel.
Én 25 éve voltam fiatal, de látnád a listámat!!:)
Viszont ! Egyetlen egyszer sem csaltam meg a párom, és aztán a férjemet sem, soha.
És szégyelld magad, ne beszélj így a saját gyerekedről! A te feladatod, hogy mellette állj!
43 nő (20 lány+23fiúgyerekkel)
Persze, én sem találtam meg rögtön az igazit, nekem is volt kapcsolatom.
De szerintem ez feletébb fertelme viselkedés volt a részéről, és nagy csalódást okozott nekem hogy minden fiúval elérték az ágyat.
Mert szerintem a szex úgy müködik ha együtt vannak jó ideje és és lelkileg is ott van nem csak testben.
Na meg persze most kezdek rájönni hogy elég sokat hazudott, hisz a kapcsolata ami volt neki hosszú arról is azt tudtam hogy a 3 év alatt vagy 5ször feküdtek le.
De olvastam hogy amikor diszkóba engete el, a fiúhoz ment.
Legszivesebben felpofoznám, de nem teszem.Ha hazajön a munkából leülök vele beszélgetni.
Hogy mindent mondjon el nekem.
Nem beszélik ki. A lányod ezzel a nyolccal a visszafogottak közé tartozik. És a 15 se számít ma extra korinak.De nem is lenne jó: minek cövekelne le egy valaki mellett ilyen fiatalon, ha rájön, hogy mégsem ő az igazi?
Mikor lefeküdt vele, nyilván azt hitte, ásó-kapa-nagyharang - aztán mégse. A szerelem ilyen!
Beszélgess vele, de tapintatosan. a naplót ne említsd, mesélj a te kalandjaidról, és kérdezd, kit szeret. Ha megnyílik, csak aztán kérdezd, hogyan! A naplót többet ne olvasd! Azt nem neked írták! Nem a te szemednek való.
De ne aggódj! Ma a curveság egyáltalán nem itt kezdődik. Kis faluban sem. Majd ha kettővel elsz egyszerre, meg nem emléxik arra a négy névre péntekről, akkor beszélj a fejével! Nagyon durva dolgok vannak, a te lányod normális.
Aztán meg gondold át ezt is: A barátnőm kislánya 16 éves. (plátói) szerelmes egy 42 éves 7 gyerekes cigányemberbe. Nem tudják őt lebeszélni. Az ő szülei boldogak lennének , ha a kislányuk a kortársait váltogatná, uram bocsá' hetente. Mert az lenne az életkorának megfelelő viselkedés. De nem!!Ez a rögeszméje. Hidd el, próbáld elképzelni. Ők boldogok lennének, ha hol ezzel, hol azzal a kortársával járna. Te hány fiúval jártál? És a te akkori barátnőid?
itt senki nem tud olvasni??? amúgy baromi könnyű a másikat lehülyézni. Kikérem magamnak, hogy semmit nem tudok. Sokan gondolják még azt, hogy 15 évesen érzelmileg nem lehet érett senki (se fiú, sem lány) a szexhez. 15 éve ezt még tudták! csak most divat lefeküdni 13-15 évesen. és csak most divat pár hét után!
15 éve a legtöbb fiatalnál 14-15 évesen az volt a nagy szám, ha csókolózott! MODERÁLD MÁR MAGAD, aki lehülyézel másokat (ld. "nem tudsz te semmit"). Azért mert más a véleményem, azért nem vagyok hülye. szép kis hozzáállás! minden konfliktust igy rendezel az életben??
Tudod mi a baj!
Hogy Te már kiállítottad a lányod bizonyítványát (hisz leírtad, te igenis k-nak tartod) és most itt igazolást vársz hozzá idegenektől.
Hogy azon aggódsz, mit fognak szólni a kisvárosban, ha kiderül.
Hogy normálisnak tartod, hogy apu előtt titkolózni kell.
Én idősebb vagyok tőled, és totál másképp gondolkozom, viselkedem a gyerekimmel, mint te. Nem kötelező mindenről beszámolniuk, tiszteletben tartom, ha valamiről nem akarnak, de bármiről beszélhetnek velem és előttem. Attól se borultam ki, amikor pl a fiam azt mondta, ő bizony szívesen kipróbálná 2 lánnyal, pedig nem illik bele az én értékrendbe. Ha nem beszél róla, akkor is köztudott, hogy a fiúk(lányok) is szoktak néha fantáziálni erről arról és van, aki meg is teszi.
Sajnos velem pont így viselkedett az anyám, mint te a lányoddal, ez miatt a mai napig nem vagyok vele őszinte. (Igaz, én csak azért lettem megbélyegezve, mert a vőlegényemmel még az esküvőnk előtt lefeküdtem, de számára az is megbocsájthatatlan bűn volt és azon jajveszékelt, mi lesz, ha kiderül a környezetünkben?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!