Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.
azért azt se feledjük el, hogy a kamaszok megkattannak ilyen idősen. sokszor minden komolyan ok nélkül kezdik utálni a szüleiket és lázadnak és nem mondanak semmit, csak beveszik magukat a szobájukba, aztán te meg találd ki hogy épp mire vágynak és támogasd őket mindenben, miközben ordítanak, hogy semmi közöd az ügyeikhez.
Több barátnőm volt, akik normális, rendezett, 20-30 éve együtt és jó kapcsolatban levő szülőkkel voltak "megáldva" és ugyanezt csinálták. bizony ők sem avatták be ilyesmikbe a szüleiket. Én azért tudom, mert "idősebb testvéri-jóbarátnő" voltam/vagyok. Néha egy-egy szülő felhívott, hogy kérdezzen a lánya felől, mert furcsállott dolgokat, és komoly fejtörést okozott, hogy úgy viselkedjek, hogy mindkét fél és én is jól jöjjünk ki a dologból (értsd: senki bizalmát ne játszam el). Szóval, én megértem az anyát is. nem szép dolog a naplóba beleolvasni, de azért nem kell így nekiesni. és nem igaz, hogy minden az ő hibája!
a naplót tényleg nem kellett volna elolvasni. (persze ha egy anya aggódik és félti a gyerekét és ott van a napló az asztalon, elég nagy lehet a kísértés)
ha beszélsz vele, akkor semmiképpen ne mond el, hogy a naplójából tudod, hanem úgy általánosságban. Ha megtudja, hogy elolvastad, tuti ki lesz rád bukva. Jogosan.
nem kéne egyből ribancozni elég genny dolog.
elolvasni a naplót nem kellett volna, és ha elmondod neki mégkevésbé fog neked mesélni.
Elolvasod a naploját,k*rvának állítod be.Szerinted te miért nem tudsz ezekről?Szegény lány,elolvasod a naplóját,gondolop a szemetét is főltúrod,kutatsz a szobájában,ellenőrzöd ,a mobilját számitógépét?Te amúgy élvezed a sz*xet,nem nincs is sz*xuális életet neki se legyen ő se élvezze itt a bibi szerintem.
Amúgy pár napja volt itt egy 18 lány aki rájött hgy az anyja öt éve olvassa a naplóját.Nem ő az véletlenül,én tanácsoltam hogy irjon a naplóba ocsmányságokat hazugságokat...
hm
az poén lenne, ha tényleg ő lenne az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!