Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél ha megtudnád hogy...

Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.

Figyelt kérdés
Kurv@ a lányom?!?!?!?:(elvagyok keseredve mert én csak 1 ről tudtam
2010. aug. 13. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/149 anonim ***** válasza:
34%

BASSZ! FOGJÁTOK MÁR VISSZA MAGATOKAT!

Mi a fenéért kell így beszélni BÁRKIVEL is!? HE?! Mind a kettő elcseszte! mindketten felelősek érte!

úgy ordítotok és szidalmazzátok, mintha belétek rúgott volna. elég nagy baj mindkettejüknek ez az egész! VÉLEMÉNYEKET KÉRT, és nem mocskolódást! Fura, ahogy beszél a lányáról, igen. De ti sem vagytok különbek! gyanítom, hogy nem túl magas az életkor átlaga itt. Akkor szólj hozzá, ha KULTÚRÁLTAN ki tudod fejteni a véleményed, és ha értelme van a véleményednek, és nem csak annyi, hogy valakivel ordítani akarsz!

2010. aug. 13. 14:12
 42/149 A kérdező kommentje:

Számomra pedig igen is az ilyen kurv@ság, mert a lányom attól nem fogok magamnak hazudni.

Én ezt gondolom.

44éves vagyok, de nekem nem volt ennyi férfi az életemben.

És nem azt vártam hogy sorra k*rvázzátok le hanem azt hogy tancsáot adjatok.

Szerintem más anya sem lenne másképpen, aki szereti a lányát.Hisz ő nem olyan nevelést kapott.Ja tanácsot szerettem volna, hogyan beszéljek a fejével, hogy ennek nem lesz jó vége.

2010. aug. 13. 14:12
 43/149 anonim ***** válasza:
66%
Valószinű ő nem élt soha nemiélet és a lánya is magátol fogant meg.Amúgy mi a baj kedves anyuka sajnálod tőle a nemiéletét mert neked nincs?
2010. aug. 13. 14:14
 44/149 anonim ***** válasza:
70%

Már ne is haragudj, ha 8 pasival is feküdt le ahhoz is mi közöd? 18 éves már, nagykorú ő vajon számon kérte rajtad a szexuális életedet? Bajod ha ő élvezi az életet? Lett belőle baj? Terhes lett vagy nemi beteg? Nem! Akkor ezek szerint van esze a védekezéshez. Akkor meg mi a bajod? Nehogy már megszabd neki hogy mikor kivel mennyiszer!

Nem tudom milyen anya lehetsz, de én biztos fognám magam és elmennék tőled és vissza sem néznék. Az egy dolog hogy undorító módon olvasgatod a naplóját több éve. De még ki is teregeted a szennyest egy oldalon? Mond, normális vagy? És még a válaszolókat szidod hogy nem képesek írni egy normális választ!? Mit írjunk? Ügyes vagy hogy lek*rvázod a lányod és jól megalázod több száz ember előtt??? Az meg nem mellékes hogy ahhoz képest hogy felnőtt nő vagy, anyuka, az írásodból azt tudom levenni hogy nem vagy több 12-nél. Már ha egyáltalán igazi ez a kérdés mert bennem megfordult az is hogy csak kamu az egész. Ne csodálkozz ha elmegy otthonról a lányod, megérdemelnéd!

Szállj már le róla, ha anyuka lesz el kell mesélnie hogy, milyen pózban, mennyi idő alatt csinálták meg a picit? Undorító vagy. Hagyd békén és örülj ha nem megy el otthonról végleg.

2010. aug. 13. 14:16
 45/149 anonim ***** válasza:
0%

Nem :) az olyan pasitól védi őt, mint amilyen valószínűleg te vagy :) akinek nem számít, hogy hány éves, mit érez, kivel és hogyan élte meg a szexet... csak az számít, hogy gyorsan hanyatt vágja magát és jól szopjon.

Bocsi, ha tévedek...

2010. aug. 13. 14:18
 46/149 anonim ***** válasza:
70%

Az apja még csak azt se tudja, hogy a lánya nem szűz, Te pedig k*rvának tartod a saját lányodat szabados viselkedéséért?

Nem csodálom, hogy egyáltalán nem őszinte veletek a gyereketek.

Természetesen nem örülnék, de túlzottan nem is borulnék ki, ha kiderülne, a gyerekem túl szabados szexuális életet él, de semmi esetre se merülne fel a fejemben az általad megnevezett jelző a gyerekemmel összefüggésben, és eszembe se jutna ilyet leírni egy internetes portálon.

Azon viszont elgondolkoznék, mennyire álszent és prűd otthon a légkör, ha 3 éve titkolni kell apu előtt a szüzesség elvesztését, mert botrányt keltene.

47/149 anonim ***** válasza:
61%
KLicsim a szeretet nem a napló olvasás, és neked nem volt ennyi férfi és akor neki se legyen jó ,a tánocsom köpd be a férjednél verjétek véresre a 18 éves lányotokat,mert nemiélet él,k*urvázzátok le alázzátok le,legálabb minél előbb el menkül tőletek szegény.
 48/149 anonim ***** válasza:
23%

14.16 nem is attól akadt ki az anyuka, hogy 18 évesen elkezdte és 3 év alatt FELNŐTTKÉNT, érett érzelmekkel és jól informálódva volt 8 pasija :) hanem attól hogy ezt TIZENÖT ÉVESEN kezdte! és azért akkor még nem volt felnőtt. Megjegyzem, a tinik szeretik magukat 18 évesen felnőttnek hívni, de azért a legtöbb elvárja, hogy 25 éves korági eltartsd és finanszírozd a tanulását!

jah, kéremszépen... a kettő együtt kell menjen! ha felnőttnek gondoldo magad, akkor legyél MIDNEN SZEMPONTBÓL az!

2010. aug. 13. 14:20
 49/149 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés hogy élek-e nemi életet.Szerintem!!

És egyáltalán nem sajnálom tőle hogy élvezi a SZEXET!!

Hanem hogy undorítóan teszi mindezt.

Hisz, mi lesz ha ennek híre megy,kisváros és nem nagy.itt mindenki beszél mindent.

Nem akarom hogy utálják a lányomat ez miatt.Nem akarom hogy kibeszéljék,és mind azért mert fáj nekem hogyha csúnyán beszélnek róla.Jól van oké én is mondhattam volna szebben vagy megtarthattam volna azt az egy szót.

De én az anyja vagyok és az megint más, és úgy gondolom.

2010. aug. 13. 14:21
 50/149 anonim ***** válasza:
79%
Az anyaság nem jogosít fel semmire. Az felelősség. Már válaszoltam nem olyan rég, melyben kifejtettem, hogy a gyermeked a te nevelésed, a te genetikád. Gondold át miért csinálja ezt, mert valami oknál fogva ilyen lépéseket tesz meg. Mivel nem őszinte hozzád ezért bizalmatlan. Gondold át te mit hibáztál, azon változtass, aztán segíts a leányzón.
2010. aug. 13. 14:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!