Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.
A fogalmaid nem helytállóak a cédaságról. A lányod teljesen normális és megszokott számú fiút tud felmutatni, akinek nem volt ennyi, az is szeretett volna, csak nem jött össze, nem olyan szép, vagy nem olyan rámenős. Nézd meg a mai lányokat!Nem elvarázsolt kis hercegnők a várfokon.Igen, ma a lányok úgymond, lerohanják a fiúkat. Nekem a tizenéves fiúk számolnak be erről. Hogy ők udvarolnának, de nem kapnak rá időt :)
Ha a lányod beáll kis megközelíthetetlen mimózának, szégyellős szűzlánynak, nem biztos, hoyg az a fiú, akit szeret, megvárja őt. Mert lesz 6 másik lány, aki bemutatkozás nélkül le...opja, bocs!
Nem tudom hol élsz, de ma ez csak átlagos talpraesettség és rámenősség. A cédaság nem itt kezdődik. Hanem hogy átveri a fiút. Ma az a k.rva. Ha két partnere volt is az életben, de becsapta őket, akkor k.rva. Ha volt húsz kapcsolata, de őszinte é s tisztességes volt velük, akkor népszerű, önálló, szép nő. Ez van. Tetszik vagy nem, de most így mennek a dolgok.
Különben most a kedvedért összeszámolom, nekem 1980-83-ig ezek a fiúim voltak meg: Janó, Omega, Barna, Ginjoe, Karthágó, Brüká, Medgyesi, meg az a Tóni vagy hogyhívták, Király, Csibi, Szatyi.
16-18-ig. Nem tudom, olvassák-e :)?
Aztán volt még egy, majd férjhez mentem, 17 év alatt nem csaltam meg a férjem, aztán válás után 3-mal lefeküdtem, csak sportból, most vőlegényem van, ő az utolsó, remélem, aki előtt le kell vetkőznöm. Soha senki nem nevezett krvának.Nem is éreztem úgy.
hogy beszélj a lányod fejével? Sehogy. Nme tudunk más tanácsot, ez van.Nincs alap miről beszéljetek.
Viszont a lánynak tudnánk tanácsot adni, hogyan ebszéljen anyu fejével.
A lányod egy k.va, reménytelen, pokolra jut. Ezt akartad hallani.
Én kérdezni szeretnék.
1, Hogy lehet, ha 5 éve olvasod a naplóját csak most vagy kiakadva s eddig nem esett le neked? Ez nem kalandregény, hogy a végérehagyják a fontosat s addig élvezkedj rajta.
2, Mégis szerinted hány pasi a megengedhető??? Hánytól számít szegény r.binek?
3, Nem gondoltál még rá, hogy a nemiélet magánügy amit te se teregetsz elötte? Nem nemibeteg vagy terhes így azt se mondhatod, hogy amiatt agódsz, hisz láthatóan jól védekezik.
Még 2 kérdésem lenne.
1,Akkor is ennyire kiakadnál ha történetesen FIAD volna s ő tenné ugyanezt???
2, Téged most mi érdekel úgy igazán? Hogy a környezeted megtudja vagy a lányod boldogsága???
Látszik, hogy valamilyen szinten szűk látókörű vagy, és fogalmad sincs, mit művelnek a mai fiatalok. A Te lányod még egy enyhébb kiadás, nem ritka az, hogy valaki 20 évesen 20 pasin túl van - mégsem ütik szét. Még belőle is lehet felelősségteljes felnőtt, jó feleség és szerető anyuka. Remélem Ő egy olyan anyuka lesz, aki nem kezeli fertőként a szexualitást, és képes ÉRTELMESEN beszélni a lányával.
Elképesztő ostobaságra vall a naplóját olvasni, cserfes hugicák művelnek ilyet 10 évesen a nővérük szobájában, és futnak árulkodni.
Ja, és: ha most mondod el a férjecskédnek, hogy a lányod nem szűz, dupla szívás: családi perpatvar, sőt, Te is bűnrészes leszel. Hiszen Te is hazudtál - ezt a mintát valószínűleg a lányod Tőled leste el.
Véleményem szerint csakis úgy tudsz valamilyen szinten javítani a helyzeten, ha Te is elismered a hibáidat, hidd el, ebben a Te kezecskéd is eléggé benne van, ajánlom, hogy olvass pár könyvet a nevelésről. Az a baj, hogy Magadhoz sem vagy őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!