Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél ha megtudnád hogy...

Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.

Figyelt kérdés
Kurv@ a lányom?!?!?!?:(elvagyok keseredve mert én csak 1 ről tudtam
2010. aug. 13. 12:24
 131/149 anonim ***** válasza:
19%
mert nem magas a tarifája
2010. aug. 13. 18:41
 132/149 anonim ***** válasza:
0%
ja hogy te pénzél csinálod,értem.
2010. aug. 13. 18:46
 133/149 anonim ***** válasza:
84%

Szörnyeteg vagy. Ha ilyen anyám lenne, összepakolnék és vissza se néznék.

Neked csak az számít, hogy mit szólnak a szomszédok... egy begyepesedett sárkány vagy.

Érdekes, én mindig mindent elmondtam az anyámnak, soha eszébe se jutott volna a dolgaim között turkálni. Arra nem is gondoltál, hogy te ástad ki az alapját ennek az egésznek?

24 N

2010. aug. 13. 18:48
 134/149 anonim válasza:
75%

Az én anyám is olvasta a naplómat amit szét is tépett és azt mondta beteg vagyok mert ilyeneket írok.Utáltam is érte.Te olyan lehetsz mint az én anyám kutakodsz a szobájában,figyeled,ellenörzöd és azt hiszed milyen alapos anyuka vagy de tévedsz mert pont azt nem veszed észre ami a lányoddal történik.

Nem kurv@ de vegyél neki sok óvszert nehogy unokád legyen.

Tiltani nem lehet mert akkor több pasival is le fog feküdni csak annyit kérj tőle meséljen a kalandjairól.

2010. aug. 13. 20:25
 135/149 anonim ***** válasza:
92%

undorító vagy azt remélem tudod. megbuktál mint szülő egy életre, és remélem hatalmas elrettentő példa leszel a falutokban:)ha én lettem volna a lányod helyébe két akkora pofonnak lettél volna szem és fül tanuja hogy 1 hétig egyirányba mész...

a lányodnak pedig innen kívánok sok boldogságot az új életéhez, mert ennél az életnél amit veled élt csak jobb lehet. Kitartás kiscsaj, vissza se nézz!:)

2010. aug. 13. 22:04
 136/149 anonim ***** válasza:
88%
Azt meg ne hidd,hogy nem tudott róla.hogy 5 év alatt egyszer vette észre,hogy nem úgy tetted vissza,ahogy ő odatette...szegény kiscsaj...
2010. aug. 13. 22:35
 137/149 anonim ***** válasza:
92%

Azt baromi nagy gerinctelenségnek tartom, hogy olvasod a naplóját, mert az egy nagyon személyes dolog, főleg egy tinédzsernek, erre te kiturkálod az összes féltve őrzött titkát, semmibe veszed a magánszféráját.

18 éves kora után békén is hagyhatod a nemi életével. Nálunk az a szabály él, hogy amíg a szüleimmel lakom, csak a komoly barátokat hozhatom fel, így elkerülhető az, hogy átjáróház legyen a lakásból, és anyumékat is megkímélem a "kalandoktól" (ha esetleg úgy alakulna).

Ha te úgy érzed, hogy egy ribi a lányod, akkor te szúrtál el valamit a nevelésénél, és nem árt elbeszélgetni és tiszta vizet önteni a pohárba.

Beszélgess el vele őszintén, csak úgy kettesbe, kérdezz rá hogy mizujs a pasikkal, és esetleg te is megoszthatnád vele, hogy neked milyen volt a tini lét, a kapcsolataid. Ha őszinte leszel vele, akkor ilyen sztorikkal fel keletheted az érdeklődését és ő is őszintén fog veled beszélni. Semmiképp se beszélj támadólag, mert elszúrod az esélyed, és egy életre megutálhat.

Velem őszinte anyukám és én is az vagyok vele, persze ágy titkokat nem beszélünk ki, csak általában a kapcsolatokról.

21/L

2010. aug. 14. 01:11
 138/149 anonim ***** válasza:
96%

Na, kaptál pár választ :)

Ne a lányod legyen a barátnőd! A barátnőddel mindent elmondotok egymásnak, és a lányod is, ezt látva, az ő barátnőjének. Te az anyja vagy! A "felettes én" -je. Te képviseled az elvárásokat , generációk elvárását. A fegyelmet, a rendet.A törvényt, a biztonságot, a támaszt. NEM LEHETSZ A BARÁTNŐJE, MERT AZ ANYJA VAGY!! Barátnője lehet akár több is, de anyja csak egy van, és ez te vagy. Ne pályázz barátnői szerepre! És arra sem, hoyg mindent elmeséljen, hiszen az anyja vagy. Csak a fontos és vállalható dolgokat mondhatja el. De a lányod nem egy szent és nem is egy halott vagyg egy hibátlan robot. Hogy eljusson az eléd tálalható dolgokig, előtte tévednie és hibáznia kell! Na, ettől megkímél téged, és ez így van rendjén.

Örülj, hogy az anyja vagy! Titkai lesznek előtted, mert a lányod. Ez így van rendjén. Ne feszegesd a titkait! Mesélj neki a te értékrendedről, de engedd, hogy saját értékrendet alakítson ki! A lányod nagykorú, és hamarosan felnőttnek is kell nevezned. El kell engedned, saját szárnyain!

2010. aug. 14. 10:19
 139/149 anonim ***** válasza:
49%

".Szóval direkt titkolózik és nem azt akarja hogy megtudjam, hisz tudja hogy ebből nagy botrány lenne HA MEGTUDNÁM!

"

hiszen tudod! azt mondod, "nem tudom" - pedig tudod. Mást mondassz, mint ami van. A lányod téged másol.

Én hiszek abban, hogy tudat alatt a naplója által üzeni neked, amit nem lehet szóban elmesélni.

2010. aug. 14. 10:20
 140/149 anonim ***** válasza:
96%

"Miért szükséges gyerekeknek a szex???felnőtteknek való."

A kislányod nagylány! Dolgozik, szavazati joga van.Büntethető. Házasodhat, hitelt vehet fel. Gyereket szülhet. A teste kifejlődött, a fejlődése nagyjából befejeződött. Nem 12 éves már! Felnőtt, fiatal hölgy.

Nem is bakfis már. Viszont még a munkahelyi elvárások, egzisztenciális gondok kevésbé nyomasztják. Ez a legjobb kor a párkeresésre és a szerelemre.

Én mondok neked valami mást, int két húsz, huszon éves gyerek anyja!

Most már dőlj hátra, lélegezz fel! A nevelést nagyjából befejezted. És hidd el: jól sikerült. A lányod érző szívű, szeretni tudó, felelősen gondolkodó, tapintatos és szorgalmas nő lett. Ez ebből apár sorból is kitűnik.

Most gratulálj magadnak, ezért a 19 évért, még valami ajándékot is vehetnél magadnak ezért! És most végre törődj kicsit magaddal! Menj el kozmetikushoz, vegyél új ruhát, íratkozz be valami tanfolyamra, ami mindig is érdekelt! És törődj végre kicsit többet a férjeddel. Élvezzétek, hogy nem kell bébiszitter, és végre a lány is el-el marad esténként! Néha jól jön egy romantikus este :)

A "kislány " éli az életét. Végre jut idő magatokra is!

Tudod, ebben a korban még nagyon nagy szükség van a szülőkre, még akár 25 éves korig is. De a gondoskodás már abban mutatkozik meg, hogy ha hazakerülnek, nagyon finomat főzök, dugdosom az ötezreseket a zsebükbe, és néha elmesélem, én hogyan igazodom el az életben. Meg protekciót szerzek, ha kell.

45 nő

2010. aug. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!