Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.
OMG!! Még te vagy felháborodva h lehet hazudni fog? Mikor te akkor egy genny vagy h 5 éve olvasod a tudta nélkül a naplóját???
Kérj csak számon tőle dolgokat,és mond meg neki h egy k.urva a szemedbe és ne csodálkozz ha fogja magát és elköltözik és többet feléd sem néz
Szerintem sehogy ne beszélj vele. Nincs jogod számonkérni tőle azt, amit a naplójában olvastál. Ha mégis, akkor meg ne csodálkozz, ha megutál azért, amit tettél.
Ha az én anyám lennél, soha többet nem szólnék hozzád. "Mert megérdemled"
de undoritó anya vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neked semmi közöd hozzád ,h mit csinál ő..ő se kért számon téged,h kivel ,hogyan csináltad pasival..pff.de még ez a legrosszabb ,h beleolvastad a naplojában..nagyon buta vagy!!
ne csodálkoz,majd ha hátat fordit téged!
ha lenne lányom vagy fiam ,akkor sem fakadnék neki ,meg megszabni..
én anyukám sose kérdezi,h voltam e valakivel,magánügy,én se kérdezem tőle,h pasijával vagy akárkivel valamit csinált e..nekem különösen semmi közöm,neki is magánélete van ,mint nekem...
és szégyeld magad ,h így gondolsz róla saját lányádról.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:28
de ő a lánya.
szegény lány,neki is irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!