Mit tennél akkor ha megtudnád hogy 1 hét múlva meg fogsz halni?
hmmm... asszem a 10doboz djarum ide is jöhet... Mellé gintonicot iszogatnék, és heroinnal lőném magam, kipróbálnám az lsd-t és a kokaint, meg az exet is. felhívnám a srácot aki tetszik és egész éjjel vadul szeretkeznénk bedrogozva, mert már nem érdekelne hogy utána mi lesz. Elmennék tetováltatni is... és szereznék egy kocsit és valami elhagyatott helyen (hogy másnak ne essen bántódása) száguldoznék lehúzott ablakkal. ilyemsiket, az időm egyik felében...mondjuk ezt a második felében a hétnek
az első felében... felhívnám mindazokat akikkel már rég nem beszéltem. elmondanám nekik hogy hiányoztak az életemből. Elmondanám a szeretteimnek, barátaimnak hogy mennyit jelentettek nekem. Elosztogatnám a cuccaimat, szerettek, barátok és rászorulók között. azthiszem írnék pár sort... pár őszinte sort, tanácsokkal azoknak akiket szeretek. EMgírnék benne mindent amit valaha éreztem és gondoltam, őszintén. NEm hagynék egy lyukat sem, nem akarok úgy meghalni hogy valamit elmulasztottam.
halálom előtti első órában szexelnék mégegyet, és aranylövéssel kicsinálnám magam. világ életemben én akartam irányítani az életem, ha már meg kell halnom legalább én mondhassam ki a végszót.
"Kb. minden olyan dolgot, amit tilt a törvény. ( Egyszer mindent ki kell próbálni alapon, ha lepontoztok, ha nem :)"
Ezt jól átgondoltad? A pedofiliát, emberrablást, kannibalizmust, ember és állatkínzást is beleérted? :D
De egyébként: én betörnék egy fegyverboltba, és elindulnék kinyírni azokat az embereket akiknek szerintem meg kéne halnia. Tudnám hogy nem ölnének meg csak egy hét múlva, úgyhogy addig garázdálkodnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!