Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.
Van itt sokkal több ellentmondás is, csak eddig erre nem akartam rámutatni. Ha a kérdező valóban 5 éve olvassa a lánya naplóját, miért most van kiakadva a több éve tartó laza erkölcsökért, miért nem tett eddig semmit, ha neki nem tetszik, amit ott olvasott és mi ez a hirtelen támadt, számon kérős kirohanás? (Ez az 5 éves napló olvasás akkora távolságra van az igazságtól, mint Makó Jeruzsálemtől, ugye kedves őszinteséget elváró kérdező?)
Nekem van egy olyan érzésem is a stílusból, hogy a kérdezőt nem anyunak, hanem apunak hívják...
Nem vagyok szülő, előre mondom.
Anyukám úgy nevelt, hogyha le akarok valakivel feküdni, akkor szóljak neki, hogy meg tudjon védeni. Értsd: a kezembe tudja adni az óvszert, vagy el tudjon vinni orvoshoz tabiért. 100%-ig megbízok anyukámban, amikor megtörtént az első, mégsem szóltam neki. Azért, mert nem egy rákészült dolog volt, hanem spontán jött. (19 évesen, ezt tegyük hozzá, tehát már volt eszem) Utána elmondtam neki, megbeszéltük, ennyi.
Pont tegnap jött szóba a szex, és anyu azt mondta, hogy felnőtt nő vagyok, ő nem kíváncsi arra, hogy én hányszor, hogyan, milyen pózban, csak annyit kér, hogy vigyázzak magamra, mert nem akar még nagymama lenni, és azt se szeretné, ha beteg lennék.
Szerintem te az elején rontottad el a dolgokat. Hiszen, ha megbízott volna benned, akkor elmondta volna ezeket, és nem a naplójából kellett volna kikutatnod, ami valljuk be, elég undorító dolog volt. Vagy te fairnak érzed a lányoddal szemben? Valószínűleg azért dugta el a naplóját, mert nem akarta, hogy más elolvassa. Ha megmondod neki, hogy elolvastad a naplóját, biztos lehetsz benne, hogy nem fog veled beszélni jó ideig! (Jogosan.)
Ahhoz, hogy kivel feküdt le oly sok közöd nincs, mert ez csak rá tartozik. Te sem osztod meg vele, hogy az apjával hányszor szexeltek, és milyen pózban. Vagy igen!?
Írtad, hogy kisvárosban laktok, és nem akarod, hogy kiderüljön, mert kellemetlen lenne a lányodnak. Nos, nekem ebből az jön le, hogy nem neki lenne kellemetlen, hanem neked...
Nem k*rva a lányod, csupán fiatal. Nekem van olyan ismerősöm, aki 17 éves korára 21 pasin volt túl, és volt, akivel pénzért volt. Ezek után gondolkodj el azon, hogy k*rva-e a lányod.
21/L
Milyen ellentmondásról beszélsz könyörgöm???
Igen, elég rég olvasom lehet több mint 5éve, de eddig mindig tudtam hogy van a lányomnak naplója, ő mutatta nekem, ha elolvasnád még egyszer rájönnél miről beszélek.
Ezt a naplót, kivételesen nem mutatta meg hogy milyen szép, sőt nem is mondta hogy vezeti a legújabb naplót!Hoppá!
Csak véletlen rábukkantam, szép helyre el van dugva mindig oda.Én pedig tudom hol keressem, igen több éve olvasom,tudtam hogy most épp kibe szerelmes, stb
eddig mikor tudtam a naplóról, nem írkált bele olyanokat, hanem csak olyat amit én is tudhatok.
Most viszont bele írta, hogy kár volt és hogy nagyon bánja
hogy azoknak a fiúknak oda adta magát ecetera ecetera.
Semmilyen ellentmondásról nincs itt szó kérlek szépen.
Bár öszintén szólva, nem érdekel ki mit mond, ki mit gondol,azt is hihetitek hogy kamu, legalább nem fogtok ide írni többé, hisz értelmes választ nem kaptam.
azon nem akadnék fent, hogy 15 éves kora óta nemi életet él, hiszen a mai gyerekek mind 14-15 körül kezdik, de az viszont elég durva, hogy 8 fiúval feküdt le azóta...
tipikusan az ilyen lányokon megy végig a fél iskola, aztán ahogy kikerül onnan, valaki felcsinálja, és szívhat, mert ahelyett hogy elkezdene élni, dolgozni, építgetni az egzisztenciáját, nevelhet gyereket...
de végülis az ilyen meg is érdemli. megtanulja egy életre a leckét, és százszor is megbánja hogy ilyen könnyen adta magát fűnek-fának.
Nem tudom, jól értelmezem-e, de a lányod ezek szerint több naplót is ír? Egyet olyat, amit anyucinak(apucinak?) írt, mert tudta, hogy nem bírod ki és úgy is beleolvasol az engedélye nélkül, egy másik, új naplót meg azért kezdett el utólag írni, mert ebben van az igazság?
Kicsit fals ez az egész szitu, Te nem érzed? Naplót az ember saját magának ír, saját fogyasztásra és nem utólag...
Amúgy neked milyen lenne az értelmes, hasznos válasz, ha itt egyet sem találtál még?
Az lenne az értelmes tanács számomra, ha segítenétek hogy hogyan beszéljek a lányom fejével.
Tudod van vagy 10 naplója mert tudod egy idő után betelik :O
Újat mondtam most igaz?!
Ez a mondatod különösen tetszik:
"eddig mikor tudtam a naplóról, nem írkált bele olyanokat, hanem csak olyat amit én is tudhatok."
Remélem tényleg arról van szó, hogy a lányod így akar megleckéztetni a naplója folyamatos, évek óta tartó olvasgatásáért, a személyes holmijaiban való turkálásodért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!