Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.
naná h kötekedünk én először védtelek h nem te cseszted el de egyre gusztustalanabb hozzászólásaid vannak. naná h nem mond neked semmit, ha ilyen egy sunyi dög vagy h kutakodsz utána és ítélkezel meg lekurv.zod!!! meg h na mi lenne ha az apja tudná? akkor mégnagyobb sz@rkavaró lennél, mert igazából nem attól félsz h a lányod tripperes vagy terhes lesz, hanem h na ki mit szól. fontosabb mások véleménye mint a lányod? mert ha elkezded emiatt számon kéregetni csak elmarod mellőletek.
te csalódtál őbenne?
megsúgok egy titkot, ha ő rájön arra h nyomozol, mocskolod és még csőbe is akarod húzni h lebuktasd akkor Ő fog csalódni benned. sokkal nagyobbat.
Miért kiakarná hogy a lányáról azt hiddjék hogy egy könnyen megkapható céda???
Én nem, és ez a bűn???
Ez a bűn hogy nem akarom hogy rossz nő legyen??
Ti el tudnátok viselni az én helyemben???
Hát nem hiszem, könnyű így beszélni ha nem vagytok a helyemben.
az a gond h rossz nőnek meg cédának tartod amiért szereti a szexet. talán ha valaki szereti de nincs kapcsolata 2évig nem szabad szexelnie sem????
és ha meg a pasijával fekszik le: van h hónapokat várnak egyesek az első alkalommal, egymásbaesnek, kiderül h nincsenek egy hullámhosszon. ugye emiatt nem szakítanak mert amúgy minden ok, aztán az első vitánál vagy kísértésnél megcsalás jön, mert ugye valami hiányzott.
Nem hiddjék, hanem higgyék.
Mindenkit meg lehet szégyeníteni, látod Téged is. Egy rakás embert ismerek, aki a helyesen írni nem tudókat megveti, lenézi.
Olyanokat is ismerek, akik a prűdeket, álszenteket veti meg
Rossz a felfogásod,
Itt mindenki olyan aranyos kedves elnéző szűlő.
Vajon nektek mindent elmondanak otthon??Vajon minen olyan tökéletes?Csak hiszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!