Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.
1. Elolvastad a naplóját.
2. Lek.rváztad a saját lányodat.
Szerintem mondd el neki. És ezt a kérdést is mutasd meg neki. Az lesz a legjobb neki, ha minél hamarabb megtudja, hogy milyen anyja van. Amúgy azok létesítenek fiatalkorban sok szexuális kapcsolatot, akiknek gáz a családi háttere. Csak ugye egyszerűbb lek.urvázni a lányt, mint magadba nézni.
Egy valamiről megint elfeledkezünk!
Egy dolog, hogy a mai fiatalok már ilyen korban kezdik. Ez egy szép "elfedése" a lényegnek. Hát mégis 15 évesen élvezi valaki tényleg a szexualitást? vagy 17 évesen? a női test úgy van megalkotva, hogy pl. az orgazmushoz sokkal nagyobb lelki háttér kell neki, mint egy pasinak. Azért , hogy odaadja magát,meg kicsit kipróbálja a szexet azért az már "jó"? A jó szex nem művelet, hanem komoly lelki érettség kell hozzá. A fizikai kevés....
És igen. Egy anya miért nem tud arról, hogy a 15 éves lánya kezd elkallódni? nonszensz. 37 évesen szült engem az anyám, de a híres generációs feszültség soha nem ebben jött ki, mert meg tudtam vele mindent beszélni. Beszélgetés és őszinte szavak, csak ennyi.
első kettőnek: nem az volt a kérdés, hogy kinek a hibája. Amőgy szerintem nem biztos, hogy az övé. A társaságtól nagyon nagyban függ. Inkább azt kellene megbeszélni, hogy mostantól hogy legyen. Talán most már a jövőt illetően kellene vele elbeszélgetned, hogy ez hosszú távon nem mehet így. Már mint felnőtt nővel értesd meg vele, hogy a túl sok partner nemcsak testileg készítheti ki, hanem érzelmileg is. Ráadásul a megítélése sem lesz túl pozitív a jövőben, ha ez kiderül. Valahogyan győzd meg, hogy mostantól jobban válogassa meg, hogy kivel alakít ki nemi viszonyt. És lehetőleg redukálja ezt a számot minél kisebbre.
A múlton már hiába rágódsz. A múlton változtatni szinte lehetetlen.
Ilyen esetben igen kva a lányod! bár a helyes kifejezés a ribanc mivel nem pénzért tette...
De miért olvasod a naplóját?
Egyébként ülj le vele és beszélgessetek a komoly kapcsolatról és arról mi a normális..
Meg a szerelemről és hogy nem kell a többiek divatját követni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!