Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél ha megtudnád hogy...

Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.

Figyelt kérdés
Kurv@ a lányom?!?!?!?:(elvagyok keseredve mert én csak 1 ről tudtam
2010. aug. 13. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/149 anonim ***** válasza:
43%
Nem attól ku*va, hogy 15 évesen kezdte, hanem attól h 8 különböző emberrel kellett neki! Magyarán ha jár is velük, akkor kb mennyi idő kellett neki ho odaadja magát nekik?? Pár hét?? na meg a kalandok... olyannak adja magát aki kicsit sem teper érte, max részeg! Bravó! És igen, ku*va!
2010. aug. 13. 12:36
 12/149 anonim ***** válasza:
83%

1. Elolvastad a naplóját.

2. Lek.rváztad a saját lányodat.

Szerintem mondd el neki. És ezt a kérdést is mutasd meg neki. Az lesz a legjobb neki, ha minél hamarabb megtudja, hogy milyen anyja van. Amúgy azok létesítenek fiatalkorban sok szexuális kapcsolatot, akiknek gáz a családi háttere. Csak ugye egyszerűbb lek.urvázni a lányt, mint magadba nézni.

2010. aug. 13. 12:37
 13/149 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy elolvastad a naplóját? Így már értem, miért nem mond el neked semmit.
2010. aug. 13. 12:38
 14/149 anonim ***** válasza:
26%

Egy valamiről megint elfeledkezünk!

Egy dolog, hogy a mai fiatalok már ilyen korban kezdik. Ez egy szép "elfedése" a lényegnek. Hát mégis 15 évesen élvezi valaki tényleg a szexualitást? vagy 17 évesen? a női test úgy van megalkotva, hogy pl. az orgazmushoz sokkal nagyobb lelki háttér kell neki, mint egy pasinak. Azért , hogy odaadja magát,meg kicsit kipróbálja a szexet azért az már "jó"? A jó szex nem művelet, hanem komoly lelki érettség kell hozzá. A fizikai kevés....

És igen. Egy anya miért nem tud arról, hogy a 15 éves lánya kezd elkallódni? nonszensz. 37 évesen szült engem az anyám, de a híres generációs feszültség soha nem ebben jött ki, mert meg tudtam vele mindent beszélni. Beszélgetés és őszinte szavak, csak ennyi.

2010. aug. 13. 12:39
 15/149 anonim ***** válasza:
77%
Látom, tökéletesnek tartod magad kérdező. Az én anyám is ilyen, bár nekem nem volt ennyi szexuális kapcsolatom mint a lányodnak. De az "anyámmal" 5 éve nem beszéltem, és nem is fogok, amíg csak élek. És ezt csak saját magának köszönheti, mint ahogy majd te is magadnak köszönheted, ha a lányod nagy ívben tenni fog rád öregkorodban. Sok sikert, tökéleteske.
2010. aug. 13. 12:39
 16/149 anonim ***** válasza:
71%
El kell fogadni, ma már nem úgy mennek ezek a dolgok, mint régen, a szexet szabadon kezelik a fiatalok. Egyébként szerintem nem lesz kurv@ az, aki lefekszik olyannal, akivel nem jár, legfeljebb szabadosabb. Mivel te azonnal így reagáltál a dologra, nem csoda, hogy nem mondta el neked, tudta, hogy ez lesz belőle. Egyáltalán miért olvastál bele a naplójába? Fel sem tudom fogni, én is vezettem naplót ennyi idősen, kinn volt az asztalomon, sőt a húgomnak is, és eszünkbe sem jutott, hogy egymáséba beleolvassunk. Anyánknak sem. Ez magánügy! Különben most már mindegy, a lányod eddig kellett volna ránevelni, hogy bízzon benned és mondja el a dolgait neked...
2010. aug. 13. 12:45
 17/149 anonim ***** válasza:
82%

első kettőnek: nem az volt a kérdés, hogy kinek a hibája. Amőgy szerintem nem biztos, hogy az övé. A társaságtól nagyon nagyban függ. Inkább azt kellene megbeszélni, hogy mostantól hogy legyen. Talán most már a jövőt illetően kellene vele elbeszélgetned, hogy ez hosszú távon nem mehet így. Már mint felnőtt nővel értesd meg vele, hogy a túl sok partner nemcsak testileg készítheti ki, hanem érzelmileg is. Ráadásul a megítélése sem lesz túl pozitív a jövőben, ha ez kiderül. Valahogyan győzd meg, hogy mostantól jobban válogassa meg, hogy kivel alakít ki nemi viszonyt. És lehetőleg redukálja ezt a számot minél kisebbre.

A múlton már hiába rágódsz. A múlton változtatni szinte lehetetlen.

2010. aug. 13. 12:46
 18/149 anonim ***** válasza:
78%
Mindenki a kérdezőt hibáztatja, de a lány is lehet olyan hogy egyszerűen nem lehet vele semmit se megbeszélni és nem őszinte. vannak ilyen természetu emebrek és nem feltétlen neveltetéstől függhet. persze lehet benne a szulonek is szerepe, de nem feltétlen kéne az anyát támadni.
2010. aug. 13. 12:47
 19/149 anonim ***** válasza:
21%

Ilyen esetben igen kva a lányod! bár a helyes kifejezés a ribanc mivel nem pénzért tette...

De miért olvasod a naplóját?

Egyébként ülj le vele és beszélgessetek a komoly kapcsolatról és arról mi a normális..

Meg a szerelemről és hogy nem kell a többiek divatját követni..

2010. aug. 13. 12:48
 20/149 anonim válasza:
82%
Nem értem miért kell letámadni. Feltett egy kérdést, ti meg már megint megállapítottátok milyen anya. Hibázott, mert elolvasta a lánya naplóját, hibázott, mert esetleg nem beszélgetett el a lányával időben a korai szexuális élet hátrányairól.,de azért az hogy ő tehet róla egy kicsit durva. Szerintem ez egy olyan probléma, ami ott van körülöttünk. Ha megkérdeznénk 10 tizenöt éves lányt, abból 8 tutira azt mondaná, hogy már nem szűz. És ezeknek mind szemét anyja van. Gondolj vissza a gyerekkorodra, te mindent elmondtál anyukádnak? Mindent megbeszéltetek? Hát szerintem 10 emberből 8 biztos hogy nem.
2010. aug. 13. 12:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!