Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél ha megtudnád hogy...

Mit tennél ha megtudnád hogy a lányod aki most 18 éves lesz,15éves kóra óta nemi életet él? Vagyis volt már kb 8fiú akivel lefeküdt. Ezek közül 3al csak kaland volt, a másik 5el járt.

Figyelt kérdés
Kurv@ a lányom?!?!?!?:(elvagyok keseredve mert én csak 1 ről tudtam
2010. aug. 13. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/149 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy valószinű a lányod azért fekszik össsze fűvel fával,mert szeretetre vágyik,te meg sajnos csak a naplóját ismered őt nem.
2010. aug. 13. 13:42
 32/149 A kérdező kommentje:

De elszokta mondani ami bántja, én pedig meghallgatom.

És nem úgy vettem észre mint aki összefekszik mindenkivel, még megis szoktam dicsérni hogy jó hogy nem olyan mint az unokatestvére.Mert az egy nagy k. ő pedig csak hallgat olyankor.

2010. aug. 13. 13:47
 33/149 anonim ***** válasza:
21%
8 pasi? Nem semmi. Én kivágnám egy pofon kíséretében otthonról. A normálisabb családokban ilyen elő sem fordul.
2010. aug. 13. 13:52
 34/149 anonim ***** válasza:
82%

Ja szóval az unaktestvére is k*rva érdekes nálatok minden nő k*rva szerinted?Magadat is annak érzed mert leku

*rvázod uncvsitesót a lányodat,te milyen vagy Szűz Mári?Hát 18 éves alányod lassan felnő remélem elköltözik mielőbb,vagy akkor is fogod a naplóját,ha már neki is lezs családja férje külön élete?Hogyan?Mondjuk te mogaldanád azt is valószinű.

2010. aug. 13. 13:54
 35/149 anonim ***** válasza:
82%

sztem 8 nem olyan sok,és nem k.urva ettől még a lányod

te viszont a szememben nem érsz semmit,mégis milyen dolog már más naplójába bele olvasni?????

2010. aug. 13. 13:55
 36/149 A kérdező kommentje:

Ezt nevezem!!!

Engem gyülölködtök itt egy anonim oldalon, ahol még csak normális választ szinte nem is kaptam.

Én vagyok a xar mocsok láda, itt pedig mindenki annyira naiv.

Az apja még csak azt sem tudja hogy már nem szűz mi lenne ha kitálalnék neki???

2010. aug. 13. 13:57
 37/149 anonim ***** válasza:
76%

Mi lenne? Én a lányod helyében , ha ezt megtudnám becsomagolnék és elköltöznék otthonról.

Majd ne lepődj meg ha egy nap hamarosan beállít egy pasival és azt mondja hozzá költözik.

Mert otthon magánélete se lehet.

Tudod, ha az én lányom ezt csinálta volna akkor se írnám rá, hogy k... Elgondolkoznék mit csesztem el a nevelésén.

Az én anyukám már azt tudta mikor először együtt voltam valakivel úgy, pedig nem is tudott a barátomról, és biztos nem a naplómból szedte, mert nem írtam.

Amit leírtál abból látszik, hogy nem is ismered a saját gyereked.

2010. aug. 13. 14:03
 38/149 anonim ***** válasza:
88%

Ne háborodj fel, mert nem jogos,elvostad a lányod naplóját, öt éve olvasod,szerinted ez normális,mert ha igen akkor sajnállak,tudod anyám 12 éves koromban a leveleimet se olvasta el és nem kellett el dugnom a naplómat az asztalon volt,nem olvasta el ,te miért is olvasod?Őszintén válaszolj,mert tudni akrsz a lányodról mer tő ne mond el nekd dolgokat mert nem bizik benned annyir amit nem csodálok.

Amúgy kérsdést tettél fel válaszoltnk az a baj hogy nem k*rváztuk a lányodat és magasztaltunk fel hogy de jó anya vagy mert a naplóját kell olvasnod h megtudj valamit?Gratulálok.

28N

2010. aug. 13. 14:03
 39/149 anonim ***** válasza:
76%

Szervusz!

A lányod keresi önmagát, vagy keres valamit, s ő ezt az utat választotta. A miértjét neki kell tudnia. Nem helyes sok sok emberrel összefeküdni, de nem is ítélem el. Az ő élete, s hidd el neki fáj a legjobban, mert az ő keresztjét más nem érzi.

A gyermeked a te indigót, te genetikád viseli, a te nevelésed. Ő hordozza mindazt amit te átadtál, mutattál neki.

Naplóolvasás nem helyes, hazugságban tartod őt, amit az élet így "hálál" meg. Az, hogy a férjednek elmeséled mi történt még nem megoldás. Attól még nem veszed le a terhet magadról. A leányzó nem alárendelt, nem kevesebb mert a gyermeked, ugyanolyan rangú, értékű mint te, de ezt általában a szülők elfelejtik (Ranschburg), így beosztottként kezelik őket. Ez a megoldás nem példaértékű -szerintem.

Nézd, meséld el, hogy tudsz a dolgairól a naplón keresztül. Adj tanácsot, segíts mert nem csak embertársad őt, hanem a gyermeked is.

2010. aug. 13. 14:05
 40/149 anonim ***** válasza:
100%

Visszacsinálni már semmit nem lehet. Próbáld a lányoddal úlyra kezdeni. Ne olvasd el amit nem neked írt inkább próbálj vele beszélgetni többet, hgy őszintén tudjatok beszélni.

Az már kicsit erős, hogy az apjának is beakarod köpni, had kapjon bűntetést mert nemiélettél. Emlékezz milyen is volt ilyen korban, mit szólt volna az apád ha othon azzal várják hogy xyal szexeltél mégis mit képzelsz stb.

Vagy talán te úgy mentél haza, hogy anyu találtam megint egy pasit akivel szexelni akarok?

Igen, a 8 sok mivel nem igen kelett érte megkűzdeni ennyi idő alatt s megtanulhatná, hogy ha egyszer volt valakivel attól fogva nem kell mindenki mással is megtenni akivel jár x hónapot.

Te beszámoltál anyádnak hány fiúval voltál? Vagy esetleg a lányod tudja? Kétlem.

2010. aug. 13. 14:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!