Kamaszok/Szülők mit szóltok? DÉLUTÁN 4-IG SULI? Normálisak?
"Szeptemberben lép életbe az általános iskolában 16 óráig szervezendő foglalkozásokra vonatkozó szabályozás. A törvény szerint az általános iskolában 16 óráig foglalkozásokat, 17 óráig pedig felügyeletet kell biztosítani. A tanulóknak kötelességük a 16 óráig szervezett egyéb foglalkozásokon részt venni. Ezek a szabályok minden évfolyamra vonatkoznak..."
Oké, én szerencsére nem vagyok már általános iskolás, de EZ MI???
Nem elég, hogy bevezették a mindennapos tesit -ami már az én évfolyamomat is érinti-, még majd az időnket is beosztják!?
Reggel 8-tól délután 1-2-3-ig bent rohadunk így is, mert évfolyamtól függően, mindenkinek 5-6-7 órája van. A délután hátralévő részében kéne akkor megoldanunk a különórákat és a tanulást is. És itt nem mindenkinek van autója, tömegközlekedéssel kétszer annyira időbe telik eljutni akárhova!
A parlamentben rohadt könnyű okosnak lenni, Hoffmann Rózsika drágának is már ki kéne húzni a fejét a seggéből, mert törvényeket módosítani nagyon egyszerű úgy, hogy nem lát bele a mi életünkbe. Mehet a k**** a****ba!
Ma is, annak "hála", hogy már minden iskola az állam kezében van, két órát ültem, mire kikaptam a tankönyveket!
Arról nem is beszélve, hogy egy csomó könyv még meg sem érkezett, és aki nem vitte a csekkről a bizonylatot, meg sem kapta a könyveit. Az ott dekkoló tanároknak meg annyira türelmük és életkedvük volt mint egy zombinak.
És akkor ott van még a heti 5 tesi: Nagyon jó, hogy tavaly óta a 9. évfolyamnak biztosítani kell még +2 órát. Ami már önmagában 4 osztályt jelent. De mi lesz idén? Ez mostmár 8 osztályt fog érinteni, hiszen nekünk megmarad, az újonnan belépő kilencedikeseknek meg már kötelező lesz. Két év múlva már 12 osztálynak kéne helyet biztosítani, és így tovább... Menjenek a jó büdös k**** anyjukba, de tényleg! Ha már "nekünk akarnak jót", az oké.. De a tanárokra ki gondol? És a sportszerek? Ugyanis lehet igényelni bármit, támogatás az nem jön.. Borzasztó, komolyan mondom.
16L
Rózsika egy pi#@?sa!
Hát megbocsásson, de ne ő akarja beosztani az időm. Még rám illene is, hogy sokat számitógépezik, de erre csak azt mondom: és? Értek is hozzá, meg érdekel is. Nem facebookon töltöm az időm. Mellette még így is én sportolok a legtöbbet az évfolyamon.
Ok kikérővel el lesz intézve (remélem), de akkor is.
Plusz a barátnőmmel nem egy suliba járok, akkor 1 óra amire találkozni tudunk (18 óra) és egy mozira nem lehet beülni vagy valami mert 1 óra a hazaút és állt. egy film 2 órás és még jó hogy nem engedik a szüleim, hogy 9-ig kint legyek.
3 altalanos sulis unokatesom van, mindegyikuknek adtak evnyiton egy papirt, hogy kerik-e, hogy bent maradjon a gyerek.
Nem kertek, beadtak es ennyi. Egyikuknek sem kell bent maradni.
Ezert haborogtatok bzdmeg..
Ez egy jó régi, 1 éves kérdés, nekünk egész évben semmit nem kellett aláírni, papírt vinni, egyszerűen nem kell maradni.
De, kitalálta a retardált osztályfőnök, hogy akinek 2-es és 3-as van a bizonyítványába, KÖTELEZŐ tanszobára megy! Két hármasom van (matek, kémia), de emellett 4.46 az átlagom, szóval igenis jól tanulok, ne hogy már engem kötelezzenek... komolyan, tegyük fel, van egy kitűnő tanuló, és csak egy tantárgyból kettes vagy hármas, azt is kötelezné tanulóra? Hihetetlen, milyen iskolám van, gyűlölöm. De legalább délután gangelek az osztályom nagy részével..:"DD Remélem viccel ezzel a tanár, mert nem normális...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!